Horoskooppimerkit

Rapu – Horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitkä ovat Ravun luonteenpiirteiden tyypillisimmät ongelmat ja millaisia ratkaisuehdotuksia niihin voi soveltaa.

Rapu

Ongelma: Olet epävarma

Epävarmuutesi ja herkkyytesi saavat sinut haavoittumaan ja puolustautumaan silloinkin, kun siihen ei olisi aihetta. Koska kumppanisi pahoittaa tästä mielensä, asia aiheuttaa ongelmia parisuhteessasi.

Ratkaisuehdotus

Opettele antamaan rakkautta vapautuneesti ilman, että ainoa parisuhteen tarkoitus on ammentaa itsellesi siitä henkistä kannustusta. Harjoittele antamaan anteeksi ja käsittele kumppanisi kanssa ne asiat, joissa koet kohdanneesi vääryyttä.

Ongelma: Käperryt kuoreesi

Toinen hallitseva luonteenpiirteesi on itsekeskeisyys. Saatat kääriytyä omiin tavoitteisiisi niin voimakkaasti, että et aina osaa kannustaa toisia silloin, kun he kaipaisivat tukeasi. Jos toiset suorittavat enemmän kuin sinä, tunnet itsesi syrjäytetyksi. Olet jopa ärtynyt siitä, että joku läheisesi menestyy.

Ratkaisuehdotus

Sinun on vaikeaa tulla täysin onnelliseksi, ellet ponnistele tehdäksesi suuria korjauksia suhtautumistavoissasi. Voit aloittaa muutoksen sillä, että opettelet iloitsemaan toisten kanssa. Kun tulet osalliseksi ympärilläsi vallitsevaa positiivisuutta, tekee se sinut vähemmän itsekkääksi. Vähitellen kokemasi ilo muovaa sinusta entistä onnellisemman ihmisen.

Ongelma: Et halua ottaa vastaan käskyjä

Sinulla saattaa olla joitain pulmia työssäsi, sillä et osaa ottaa ohjeita vastaan rauhanomaisesti. Suutut helposti, kun sinulle annetaan käskyjä, sillä koet tulevasi esimiehen taholta kiusatuksi. Jos jatkat näin, kohtaat suuria haasteita työelämässä, sillä saatat sivuuttaa hienoja mahdollisuuksia sen vuoksi, että ahdistut helposti.

Ratkaisuehdotus

Selvitä, millaisina toiset samaa työtä tekevät kokevat vallitsevat olosuhteet. Kysy rohkeasti asioista toisilta, jos työpaikkasi yleiset käytännöt mietityttävät sinua. Pyri mukautumaan työpaikkasi toimintakulttuuriin ja toimi kaikkien työntekijöiden kanssa samalla tavalla. Tärkeintä kuitenkin on, että opettelet asennemuutoksen myötä toimimaan entistä jouhevammin saamiesi käskyjen mukaan.

Ongelma: Vitkastelet asioiden hoitamisessa

Asiat jäävät sinulla usein viime tippaan – etenkin, jos hoidettava asia on sinulle epämieluinen. Toiset voivat kokea tämän tapasi hoitaa asioita stressaavaksi.

Ratkaisuehdotus

Älä siirrä asioita viimeiseen mahdolliseen hetkeen silloinkaan, kun edessäsi on haastavampi tehtävä. Ryhdy selvittelemään mahdollisia ongelmia heti, kun ne ilmenevät. Stressi vähenee huomattavasti, kun sinun ei tarvitse jatkuvasti miettiä ratkaisemattomia pulmia. Olet myös miellyttävämpää seuraa, kun et ole hermostunut.

Lähde: bzodiac.com

Lue myös:
Ravun luonnehoroskooppi
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X