Horoskooppimerkit

Rapu ystävänä

Teksti:
Anna.fi

Ravut luovat lujia mutta tarkkaan harkittuja ystävyyssuhteita. Ehdokkaita kyllä riittäisi, mutta Rapu ei kelpuuta ystäväkseen ketä tahansa. Lue kuvaukset, ja katso, mitkä tähtimerkkien edustajat sopivat parhaiten Ravun ystäviksi.

Rapu ystävänä, ystävyyshoroskoopit, horoskooppimerkit, horoskoopit, Rapu

Ravun vahvuudet ystävänä

  • Ystävät, jotka Rapu päästää lähelleen, ovat hänen elämässään erittäin pysyviä ja tärkeitä.
  • Rapu luo syvän ja merkityksellisen suhteen ystäviinsä.
  • Hän on taidokas paikkaamaan välejä ystäviensä kanssa tai esimerkiksi kahden ystävänsä keskinäisiä välejä.

Rapu ei juuri erota perhettä ja ystäviä toisistaan. Koska hän luo varsin vahvat perhe- ja ystävyyssuhteet, hän ei lähde rakentamaan niitä suinpäin vaan punnitsee kokonaisuutta huolella.

Ravun kehityskohteet ystävänä

  • Ystävystyy usein itseään nuoremman henkilön kanssa, ja ottaa itselleen äidillisen tai isällisen roolin.
  • Ravun käyttäytyminen ”vanhemman lailla” saattaa joskus saada hänen ystävänsä ärsyyntymään. Ravulle on kuitenkin luonnostaan ominaista toimia näin: hän tekee sen usein huomaamattaan, eikä tarkoita pahaa.

Ravun ja toisten tähtimerkkien ystävyys

Parhaimmat ystävyyssuhteet Rapu muodostaa Härän, Neitsyen, Skorpionin ja Kalan kanssa.

Rapu ja Oinas

Tätä ystävyyssuhdetta voi kutsua todelliseksi vastakohtien liittoutumaksi. Jos tulimerkki Oinas ja Kuun ohjaama Rapu saavat ystävyyssuhteensa toimimaan, lopputulos voi olla taianomainen. Villi ja impulsiivinen Oinas viehättää herkkää ja rauhallista Rapua positiivisella energiallaan. Vaikka Rapu lämpeneekin ystävyyssuhteissaan hitaasti, Oinaan päättäväisen myrkyisä rynnistys ystävyyssuhteeseen saattaa poikkeuksellisesti voittaa Ravun puolelleen saman tien.

Rapu ja Härkä

Rapu ja Härkä ovat kahden tähtimerkin päässä toisistaan, ja tämä yleisesti ottaen tarkoittaa, että merkit kommunikoivat keskenään erinomaisesti. Rapu ja Härkä osaavat huolehtia toisistaan, sillä he molemmat arvostavat elämässään turvallisuutta – Rapu emotionaalista ja Härkä fyysistä. Ystävyyssuhde on miellyttävä ja ilontäyteinen, sillä kumpikin merkki kaipaa ympärilleen samankaltaisia asioita. Ystävyyssuhteilleen omistautunut Härkä pitää Ravusta kiinni tämän ajoittaisesta herkkätunteisuudesta huolimatta.

Rapu ja Kaksoset

Tämä ystävyyssuhde on täynnä Kaksosen innovatiivisuuden ja Ravun herkkyyden vuorovaikutusta. Kaksonen viehättää Rapua älykkyydellään ja huumorillaan, jonka vuoksi Rapu saattaa lämmetä ystävyyssuhteelle nopeammin kuin yleensä. Tarkkanäköinen Rapu puolestaan auttaa Kaksosta tarkastelemaan maailmaa entistä moniulotteisimmin. Kunhan kumpikin merkeistä on valmis kulkemaan keskitietä, ystävyyssuhde voi olla varsin toimiva.

Rapu ja Rapu

Kahden Ravun välinen ystävyydessä tunteet ovat määräävimmässä roolissa. Rapu muodostaa syvän, lojaalin ja omistautuneen ystävyyssuhteen. Ravut ovat yleisesti ottaen anteliaita, kilttejä ja myötätuntoisia mutta toisinaan myös ailahtelevia ja itsesääliin vaipuvia. Kaikista vahvuuksistaan huolimatta kahden Ravun välinen ystävyyssuhde voi olla hauras ja vaatia jatkuvaa ylläpitämistä.

Rapu ja Leijona

Leijona rakastaa ihailua ja arvostusta, kun taas Rapu etsii vakautta ja emotionaalista onnellisuutta. Kumpikin merkki vaatii ystävältään tukea ja omistautuneisuutta, ja tarjoavat niitä myös toisilleen. He ovat uskollisia toisilleen – ja toisten ystävien aikana myös hyvin omistushaluisia. Mikäli Rapu ja Leijona tuntevat toisensa hyvin ja hyväksyvät toisensa sellaisena kuin ovat, heidän ystävyydestään rakentuu tuottelias kokonaisuus.

Rapu ja Neitsyt

Näiden kahden merkin ystävyys on yksinkertaista mutta voimakasta, ja suhde muuttuu ajan mittaan vain paremmaksi ja paremmaksi. He arvostavat toisiaan paljon, ja suhtautuvat ystävyyteensä vakavasti ja omistautuneesti.  Neitsyt ihailee Ravun valtavaa sisäistä voimaa, Rapu puolestaan ihailee Neitsyen joustavuutta. Sekä Rapu että Neitsyt rakastaa tasaista ja turvallista mutta iloista elämää. Heillä on myös loistavat edellytykset työskennellä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Rapu ja Vaaka

Ravun ja Vaa’an välisessä vahvassa ystävyydessä kumpikin täydentää toistaan ja tarjoaa juuri sitä, mitä toisella ei ole. Aluksi he saattavat näyttäytyä toisilleen hyvinkin erilaisina ihmisinä, mutta toisiinsa kunnolla tutustuttuaan he alkavat kunnioittaa ja ihailla toisiaan. Sekä Rapu että Vaaka hakee elämältään runsautta, pysyvyyttä ja turvaa.

Rapu ja Skorpioni

Tämä ystävyyssuhde on ennen kaikkea kahden syvällisen luonteen kohtaamista. Rapu ja Skorpioni tuntevat luontaista vetovoimaa toisiaan kohtaan, ja kun he oppivat luottamaan toisiinsa, he rakentavat välilleen poikkeuksellisen vahvan siteen – etenkin, jos he jakavat samankaltaisia mielenkiinnon kohteita. Nämä merkit myös täydentävät toisiaan erinomaisesti: toisen vahvat ominaisuudet tasapainottavat toisen heikompi ja päinvastoin.

Rapu ja Jousimies

Ystävyyden syntyminen Ravun ja Jousimiehen välille vaatii aikaa, sillä heillä on täysin erilainen tapa suhtautua asioihin. Tunteellinen ja konservatiivinen Rapu saattaa olla hämillään innokkaan Jousimiehen superaktiivisesta luonteesta, kun taas Jousimies ei välttämättä ymmärrä Ravun äkillisiä mielialan vaihteluja. Suhteen vahvuutena on, että Rapu voi tarjota vankan tukensa silloin, kun Jousimies ponnistelee tavoitteitaan kohti. Jousimies puolestaan opettaa Ravulle elämän pieniä iloja.

Rapu ja Kauris

Päättäväisyys ja voimakastahtoisuus on tässä ystävyyssuhteessa varsin korostuneesti esillä. Rapu ja Kauris odottavat toisiltaan paljon, mutta samalla he myös kunnioittavat suuresti toisiaan. Rapu ihailee Kauriin määrätietoisuutta, Kauris puolestaan ihailee Ravun sitkeyttä. Heidän välilleen muodostuva ystävyys on yleensä syvää ja varsin hedelmällistä.

Rapu ja Vesimies

Kaksi tähtimerkkiä eläinradan vastakkaisilta puolilta vetävät toisiaan puoleensa. Jos syrjäänvetäytyvä ja arka Rapu ja seikkailumielinen, energinen Vesimies oppivat yhdistämän kantavat ominaisuutensa tuottoisalla tavalla, heidän ystävyydellään on erinomaiset mahdollisuudet.

Rapu ja Kalat

Ravun ja Kalan välinen ystävyys on kahden varsin samankaltaisen luonteen ja sielunmaiseman yhdistelmä. Merkkejä yhdistää voimakkaasti myös tunne-elämän intensiivisyys. Ravulle on ominaista saattaa asioita aluilleen, ja Kala inspiroituu hänen ideoistaan. Molemmat merkit ovat kilttejä ja myötätuntoisia, ja he sietävät toisiltaan paljon.

Teksti: Christina Boman ja Elina Järvi Lähteet: Ask-Oracle.com, Astrobix.comja Buzzle.com

X