Horoskooppimerkit

Sinkkuhoroskooppi kertoo, millainen sinkku olet ja miten voit löytää rakkauden

Jousimies on iloinen ikisinkku, joka pelkää vakiintumista. Kalat taas kärsii yksinäisyydestään ja selaa kiivaasti Tinderiä. Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen sinkku olet. Lue vinkit, jotka auttavat tähtimerkkiäsi nauttimaan sinkkuudesta ja helpottavat kumppanin löytämistä.

Teksti:
Janica Brander

Kaksoset on loistava esikuva niille, jotka murehtivat yksinäisyyttään eivätkä löydä sinkkuudestaan iloa.

Jousimies on iloinen ikisinkku, joka pelkää vakiintumista. Kalat taas kärsii yksinäisyydestään ja selaa kiivaasti Tinderiä. Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen sinkku olet. Lue vinkit, jotka auttavat tähtimerkkiäsi nauttimaan sinkkuudesta ja helpottavat kumppanin löytämistä.

Oinas kiihottuu villeistä irtosuhteista

Oinas rakastaa erotiikkaa. Hän tietää, että saadakseen seksiä hänen ei tarvitse seurustella. Oinas nauttii itsenäisyydestään eikä koe olevansa huonompi kuin seurustelevat ystävänsä. Ura on tälle työnarkomaanille ykkönen. Vain yksi ihminen sadasta kiinnostaa oinasta niin paljon, että hän on valmis laittamaan romanssin työn edelle.

Joskus oinas ihmettelee, miksi hänen karismansa ei hurmaa kaikkia automaattisesti. Oinaan itsevarmuus tuntuu monista aggressiiviselta. Hänen kannattaakin himmata päällekäyvää iskutekniikkaansa ja antaa tilanteen kehittyä rauhassa.

Vinkki: Opettele lukemaan deittisi hienovaraisia vihjeitä. Jos juttunne ei toimi, hyväksy tämä äläkä yritä vietellä toista väkisin.

Härkä ei seurustele väkisin

Härkä on omaehtoinen horoskooppimerkki. Hän etsii loppuelämän kumppania, eivätkä kakkosvaihtoehdot kelpaa hänelle. Härkä nauttii mieluummin tasaisesta arjestaan kuin keikuttaa venettä kenen tahansa vuoksi. Mitä vanhempi härkä on, sitä haluttomampi hän on muuttamaan elämäänsä toisen ihmisen vuoksi.

Kun härkä rakastuu, tunne on ehdoton ja voimakas. Härän on myös vaikea päästä yli eroistaan, mikä vaikeuttaa uuden kumppanin löytämistä. Härän sinkkuus johtuukin usein siitä, että hän vertailee deittejään eksäänsä eikä anna uudelle suhteelle mahdollisuutta.

Vinkki: Treenaa joustavuutta, sillä parisuhteessa on tehtävä kompromisseja. Et pääse tapailuvaihetta pidemmälle, jos haluat tehdä kaiken omalla tyylilläsi.

Kaksoset on iloinen bilesinkku

Kaksoset vakiintuu vasta kypsällä iällä, jos silloinkaan. Tämä iloluontoinen ja levoton horoskooppimerkki ihastuu ja kyllästyy nopeasti. Kaksoset ei tiedä oikein itsekään, mitä hän kaipaa suhteelta. Hän tapailee varmuuden vuoksi montaa ihmistä yhtä aikaa. Valitettavasti pelaaminen johtaa sydänsuruihin, vaikka kaksoset ei halua loukata muita.

Sosiaalinen kaksoset kaipaa juttuseuraa, mutta sinkkuus ei ahdista häntä. Hän nauttii itsenäisyydestään ja käyttää aikansa opiskeluun, matkusteluun ja juhlimiseen. Kaksoset on loistava esikuva niille, jotka murehtivat yksinäisyyttään eivätkä löydä sinkkuudestaan iloa.

Vinkki: Kunnioita ihmisiä, joita tapailet. On härskiä treffailla samaan aikaan kaveruksia tai iskeä parhaan ystävänsä ihastusta.

Rapu karsastaa yhden yön juttuja

Rapu on rakkaudenkipeä, mutta hänen lähelleen ei ole helppo päästä. Rapu pelkää tulevansa hylätyksi ja kätkee herkkyytensä viileän kuorensa alle. Hän viestittää samaan aikaan kiinnostusta ja torjuntaa, ja tämä saa potentiaaliset kumppanit ymmälleen.

Ristiriitainen käytös ja arkuus ovat yleisimpiä syitä ravun sinkkuuteen. Hän tarvitsee omaa tilaa henkisesti ja fyysisesti, mutta on sisimmässään perheihminen. Sinkkurapu on enemmänkin yksinäinen pohdiskelija kuin villi bilettäjä. Yhden yön jutut eivät kiinnosta rapua, sillä seksi on hänelle myös henkinen kokemus.

Vinkki: Vaikka viihdyt kotona, lähde välillä ulos. Voit tavata kiinnostavia ihmisiä muuallakin kuin baareissa, esimerkiksi kokkailukurssilla.

Leijonan innokkuus pelästyttää deitit

Leijona tarvitsee kumppanin, joka palvoo häntä. Huomio on leijonalle kuin polttoainetta, jota ilman hänen koneensa ei käy. Yksinäisenä tämä viidakon kuningas muuttuu uikuttavaksi kissanpennuksi. Riivaava läheisyydenkaipuu ajaakin sinkkuleijonan kehnoihin romansseihin.

Leijonan huomionkipeys voi tuntua tukahduttavalta. Ihastunut leijona pommittaa tunteidensa kohdetta kuumilla viesteillä eikä hyväksy torjuntaa. Hän ei tarkoita pahaa, mutta voi antaa itsestään pelottavan vaikutelman. Leijonan pitäisi oppia hillitsemään intoaan, etteivät treffikumppanit ahdistu.

Vinkki: Mieti, miksi haluat seurustella. Kaipaatko rakkautta vai pönkitystä egollesi? Älä käytä muita itsetuntosi kohottajina.

Neitsyen jäykkyys latistaa treffit

Treffit saavat neitsyen hermoromahduksen partaalle. Hän pelkää nolaavansa itsensä ja miettii jo etukäteen, miten tapaaminen voi mennä pieleen. Neitsyt peittelee jännitystään olemalla hiljainen ja muodollinen. Hän antaa itsestään tylsän kuvan, eikä toisia treffejä tule.

Neitsyt kaipaa elämänkumppania, mutta hänelle kelpaa vain paras. Tavatessaan täydellisen ihmisen hän hermoilee entistä enemmän. Korkeat vaatimukset yhdistettynä heikkoon itsetuntoon tekevät neitsyen sinkkuudesta piinallista. Hän nauttisi vapaudestaan enemmän, jos hän luottaisi itseensä ja suhtautuisi avoimesti erilaisiin ihmisiin.

Vinkki: Ajattele, että olet hauska ja kiinnostava persoona. Kun uskot ajatukseen, se välittyy myös muille ja olet vapautuneempi treffeillä.

Vaaka rakastaa vapaata flirttailua

Vaa´at ovat armottomia flirttailijoita. Tämä eläinradan hurmuri ei jäädy sokkotreffeillä tai speed dating -tapahtumassa. Uusiin ihmisiin tutustuminen on sosiaaliselle vaa´alle nautinto. Hänen hyvät käytöstapansa ja leikkisyytensä hurmaavat niin itsevarmat kuin ujotkin ihmiset.

Flirttailu on myös sinkkuvaa´an ongelma. Niin kauan, kun suhde on epämääräisessä tilassa, hän katsoo olevansa vapaa vokottelemaan muitakin. Hän saattaa flirttailla muiden kanssa jopa treffikumppaninsa silmien edessä. Vaaka vakiintuu yleensä melko myöhään, mutta se ei haittaa häntä. Sinkkuus on hänelle ihanaa aikaa.

Vinkki: Hillitse flirttailuasi. Ruoho ei ole aina vihreämpää aidan toisella puolella, joten älä vokottele muita treffikumppanisi aikana.

Skorpioni ei päästä muita lähelleen

Skorpioni suhtautuu sinkkuuteen yhtä mustavalkoisesti kuin koko elämään. Hyvinä päivinä hän nauttii itsenäisyydestään. Tällöin skorpioni julistaa, ettei hän usko yksiavioisuuteen. Heikkoina hetkinään hän uikuttaa olevansa niin outo, ettei hän voi koskaan löytää sielunkumppania.

Treffeillä skorpioni on epäluuloinen. Hän pohtii koko ajan deittinsä motiiveja ja etsii piilomerkityksiä tämän sanoista. Pakkien saaminen on skorpionin painajainen. Hän kantaa ikuista kaunaa torjujaansa kohtaan ja pohtii vuosia, miksi hän ei kelvannut tälle. Skorpioni ei myöskään epäröi kostaa pakkien antajalle.

Vinkki: Unohda pieleen menneet suhdeviritelmät äläkä mieti jatkuvasti, mitä vikaa sinussa on. Ainoa vikasi on katkera märehtiminen.

Jousimies välttelee vakiintumista

Jousimies on kaikista horoskooppimerkeistä tyytyväisin sinkkuuteensa. Hän rakastaa ihmisiä ja juhlimista, mutta kavahtaa sitoutumista. Kevyt deittailu on hänelle täydellinen harrastus. Jousimies keräilee kokemuksia, mutta pakenee heti, kun suhde alkaa muuttua vakavaksi.

Jousimies ei kaipaa perinteistä parisuhdetta avioliittoineen ja lapsineen. Hän etsii kumppania, jolta hän saa henkistä tukea ja kiihkeää seksiä, mutta hän ei halua välttämättä asua yhdessä. Jousimies saattaa seurustella vuosikaudet, mutta hän haluaa pitää oman asuntonsa ja elämänsä. Optio seikkailuihin muiden kanssa on plussaa.

Vinkki: Jos et halua vakiintua, tee tämä selväksi muille. Voit käyttäytyä reilusti deittejäsi kohtaan, vaikka haluaisit vain seksiä.

Kauris metsästää edustavaa puolisoa

Sinkkukauriin ei ole helppo löytää rakkautta. Hän on pidättyväinen ja pelkää näyttää tunteensa. Kauriilla on kuitenkin perinteinen arvomaailma. Hänen mielestään ihmisen kuuluu vakiintua tietyssä iässä. Kun kauriin biologinen kello alkaa tikittää, hän alkaa metsästää kumppania pakkomielteenomaisesti.

Kauriilla on tapana ihastua pinnallisiin piirteisiin, kuten rahaan ja asemaan. Ikävä kyllä hänen suhteensa ovat tämän vuoksi usein onttoja. Kauriin pitäisi hyväksyä se, että rakkaus löytyy jos on löytyäkseen. Nautinnollinen sinkkuus on parempi vaihtoehto kuin väkinäinen suhde.

Vinkki: Kohtaa ihmiset persoonina titteleiden sijaan. Rakkaus voi löytyä eri maailmasta, jossa sinä elät, ja tämä voi olla kasvattava kokemus.

Vesimies arvostaa vapauttaan

Vesimies rakastaa vapauttaan. Hän on itsenäinen horoskooppimerkki, jolle henkinen kasvu on tärkeämpää kuin seksi ja biletys. Vesimies toivoo löytävänsä sen oikean, mutta hän viihtyy mainiosti yksinkin. Hän käyttää aikansa itsensä tutkiskeluun, ei baareissa pyörimiseen.

Vesimies ei kuitenkaan ole kylmä, vaikka häntä erehdytään pitämään sellaisena. Rakastunut vesimies on kuin laitumelle päässyt varsa. Hänen käytöksensä on niin vauhkoa, että ihastus voi säikähtää hänen intoaan. Vesimies ei olekaan kovin taitava deittailija, koska hänen tunteensa ovat joko täydellisessä on- tai off-asennossa.

Vinkki: Käy joskus treffeillä vain treffeillä käymisen ilosta. Ihmisten tapailu harjoittaa sosiaalisia taitojasi ja opit toimimaan tahdikkaasti.

Kalat on yksinäisenä raskas ruikuttaja

Sinkkuus on kaloille tragedia, koska hän tarvitsee rakkautta tunteakseen olevansa elossa. Sinkkukalat käy kiivaasti treffeillä, selaa Tinderiä ja deittipalstoja. Parin viinilasillisen jälkeen hän tilittää yksinäisyyttään Facebookissa niin estottomasti, että muut nolostuvat.

Ironisinta kalojen sinkkuudessa on se, että juuri hänen innokkuutensa pelästyttää treffikumppanit. Hän saattaa ehdottaa täysin vakavissaan kihloja jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kalat ei myöskään päästä suhteista hevillä irti. Hän pommittaa lyhytaikaistakin kumppania eron jälkeen viesteillä, joissa hän anelee tätä takaisin.

Vinkki: Mieti, mitä hyviä asioita elämässäsi on, vaikka olisit sinkku. Jos vain itket yksinäisyyttäsi, suljet silmäsi monilta onnenaiheilta.

Lähteet: Thought Catalog, Your Tango, Zodiac Fire

Lue myös:

Asiantuntijan neuvo sinkuille ja sinkkuudesta haaveileville: Vältä tämä katkeroittava virhe

Lääkäri Emilia Vuorisalmi: Kehon signaalit auttavat sen oikean löytämisessä – 9 vinkkiä

Laura Honkasalo: Sinkku, sinä olet tähti!

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

X