Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen kaksosnainen (21.5.−20.6.) haluaa

Kaksosnaisen mielestä miehen tärkein ominaisuus on älykkyys. Myös miehen leikkisyys ja huumorintaju tekevät vaikutuksen kaksosnaiseen.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kaksosnaisen mielestä miehen tärkein ominaisuus on älykkyys. Myös miehen leikkisyys ja huumorintaju tekevät vaikutuksen kaksosnaiseen.

Kaksoset on sosiaalinen perhonen. Hän kiinnostuu hauskoista ja älykkäistä miehistä, jotka ovat hyviä keskustelijoita.

Mitä kaksosnainen haluaa mieheltä?

Sosiaalinen kaksosnainen haluaa rinnalleen älykkään, huumorintajuisen, nokkelan ja analyyttisen miehen. Hiljaiset metsien miehet eivät ole lainkaan kaksosnaisen makuun. Kaksosnainen kammoaa tylsiä ja negatiivisia miehiä.

Kaksosnaiselle on tärkeää, että mies osaa keskustella ja jakaa hänen kanssaan myös syvällisimmät ajatuksensa. Luonnostaan utelias kaksosnainen rakastaa keskustelujen lisäksi myös uusien asioiden tekemistä ja uuden oppimista, joten hänen kumppaninsakin on oltava avoin uusille kokemuksille.

Kaksosnainen saattaa toisinaan olla huolimaton ja ailahteleva. Siksi kaksosnaisen kumppani ei saa olla liian herkkä ja loukkaantuvaisuuteen taipuvainen.

Mies, toimi kaksosnaisen kanssa näin

Kaksosnainen rakastaa flirttailemista, joten älä turhaan kaihda flirttailua. Muista nokkelan keskustelun lisäksi kiinnittää huomiota myös kehonkieleen. Kun ette puhu, luo häneen vietteleviä katseita. Ole avoin ja lähde muodostamaan suhdetta ystävyyden kautta.

Kaksosnaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Sosiaalinen ja mustasukkaisuudesta vapaa vaaka on loistava kumppani menevälle ja useimmiten täysin harmittomasta flirttailusta pitävälle kaksoselle.

Myös uusille tuulille avoin vesimies on mainio kumppani kaksosnaiselle.

Rakkaus tietoon ja oppimiseen voi yhdistää kaksosnaisen oinasmieheen.

Villejä kortteja kaksosnaisen kumppaneiksi ovat toinen kaksonen ja jousimies. Kahden kaksosen suhde voi olla täynnä energisiä keskusteluja ja seikkailuita, mutta ongelmaksi saattaa muodostua suhteen vakaus ja kummankin vähäinen sitoutumishalu.

Kaksosta ja jousimiestä yhdistää ymmärtäväisyys ja tiedonjano. Jotta suhde kuitenkin ottaa tuulta siipien alle, vaatii se kummaltakin omistautumista.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

 

X