Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen kalanainen (19.2.−19.3.) haluaa

Kalanainen ihastuu herkkiin, myötätuntoisiin, taiteellisiin ja kiehtovan monimutkaisiin miehiin. Vahvat, itsenäiset miehet eivät ole kalanaisia varten, sillä kalanaiselle on tärkeää tuntea olevansa tarvittu.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kalanainen ihastuu herkkiin, myötätuntoisiin, taiteellisiin ja kiehtovan monimutkaisiin miehiin. Vahvat, itsenäiset miehet eivät ole kalanaisia varten, sillä kalanaiselle on tärkeää tuntea olevansa tarvittu.

Ujo, huomaavainen ja romanttinen kalat ihastuu yleensä miehiin, joissa on pehmeä puoli. Hän haluaa pitää huolta sorretuista ja kärsivistä taitelijasieluista.

Mitä kalanainen haluaa mieheltä?

Kalanaiseen tekee vaikutuksen herkät, myötätuntoiset ja kiehtovan monimutkaiset miehet. Kalanainen ei vaadi mieheltään täydellistä itsevarmuutta, vaan itse asiassa ripaus avuttomuutta on kalojen mielestä ainoastaan houkuttelevaa – se todistaa heille, että miehessä on myös pehmeä puoli.

Kalanainen haluaa tietää olevansa tarvittu. Hän haluaa hoivata ja huolehtia kumppanistaan. Siksi vahvat, itsenäiset miehet tai alfaurokset eivät ole kalanaisten mieleen.

Kalanaisen hoivausvietti ja alistuvainen luonne voi pahimmillaan saada ihmiset käyttämään häntä hyväkseen.

Mies, toimi näin kalanaisen kanssa

Kalanainen saattaa alkuun olla todella ujo. Siksi sinun kannattaa tehdä aloite. Ole luotettava, turvallinen ja suojelevainen sekä anna kalanaisen hoivata sinua. Kehu häntä ja kerro, kuinka paljon hänen hoivaansa tarvitset ja arvostat.

Kalanaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Parhaiten kalojen kumppaniksi sopivia horoskooppimerkkejä ovat skorpioni, rapu ja kauris.

Skorpionin kanssa kaloja yhdistää vahva keskinäinen vetovoima. Ei ole ihme, vaikka pari rakastuisi ensi silmäyksellä. Skorpioni haluaa olla johtaja suhteessa, ja se sopii mainiosti suojaa ja hoivaa kaipaavalle kaloille.

Kalat ja rapu ovat vastakohtia, jotka täydentävät toisiaan erinomaisesti: rapu haluaa suojella rakastaan ja kalat taas tuo ravun elämään kaivattua romantiikkaa. Myös kalat ja kauris ovat kuin yö ja päivä: kauris antaa suhteelle vahvan suunnan ja kalojen mielikuvitus taas tuo suhteeseen hulluttelua.

Kaloille villejä kortteja kumppaneiksi ovat toinen kalat tai neitsyt. Kalat pystyvät tarjoamaan toisilleen kaiken sen emotionaalisen täyttymyksen, josta horoskooppimerkki haaveilee. Käytännön asioiden hoitamiseen liittyvien asioiden hoitamisen vaikeus saattaa kuitenkin koitua parin kohtaloksi.

Kalojen ja neitsyen muodostama suhde taas on vastakohtien liitto, johon kalat tuo hauskuutta ja neitsyt käytännöllisyyttä. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua seksuaalielämä. Kalat saattaa tavoitella sellaista intohimon ja romantiikan tasoa, johon vain harvat neitsyet kykenevät. Neitsyen käytännöllisyys saattaa myös alkaa tylsistyttää kaloja.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X