Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen kaurisnainen (21.12.−19.1.) haluaa

Kaurisnaisen hurmaa vakaa, vastuullinen ja menestyvä mies. Harhailijat ja työtä karttavat nahjukset eivät ole lainkaan kaurisnaisen makuun.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kaurisnaisen hurmaa vakaa, vastuullinen ja menestyvä mies. Harhailijat ja työtä karttavat nahjukset eivät ole lainkaan kaurisnaisen makuun.

Konservatiivinen kaurisnainen haluaa turvallisen ja vakaan parisuhteen. Kaurisnainen viehättyy varakkaista uraohjuksista. Kädentaitoja omaavan metsurin sijaan kaurisnainen valitsee kumppanikseen kunnianhimoisen toimitusjohtajan. Hän ei jätä mitään sattuman varaan, vaan on suorastaan yhden naisen suunnittelukomitea.

Mitä kaurisnainen haluaa mieheltä?

Kaurisnainen haluaa kumppanikseen vakaan, vastuullisen ja menestyvän miehen. Kaurisnainen kokee, että varakkaan kumppanin kanssa suhde on vakaammalla ja turvallisemmalla pohjalla kuin kädestä suuhun elävän kanssa.

Miehen ei tarvitse olla humoristinen seuramies – itse asiassa liian räiskyvä persoona olisi liikaa hillitylle kaurisnaiselle. Miehen täytyy hauskuuttamisen sijaan pystyä ottamaan asiat tosissaan. Kaurisnaista ei haittaa, vaikka kumppani olisi jopa hieman vakava.

Kaurisnainen on melko vaativa, ja hän onkin mieluummin yksin kuin epätyydyttävässä suhteessa. Kaurisnaisen hurmaamiseen vaaditaankin melkoinen määrä itseluottamusta, sillä kaurisnaista ei hurmata noin vain.

Mies, toimi kaurisnaisen kanssa näin

Tee vaikutus kauriiseen lähestymällä häntä hillitysti mutta itsevarmasti. Älä missään nimessä anna sellaista kuvaa, että olet laiska tai apaattinen, sillä niitä sanoja kaurisnainen ei halua liittää tulevaan puolisoonsa. Keskustele hänen kanssaan aluksi töistä ja muista turvallisista aiheista. Älä ala liian tuttavalliseksi liian nopeasti.

Kaurisnaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Parhaiten kauriin kumppaniksi sopivia horoskooppimerkkejä ovat härkä, kalat ja neitsyt.

Turvallisuushakuiset kauris ja härkä jakavat samat unelmat.

Kalojen ja kauriin liitto tasapainottaa kumpaakin osapuolta: kalat tuo pirteyttä kauriin elämään ja kauris taas antaa kaloille merkin kaipaamaa turvallisuuden tunnetta.

Kauriin ja neitsyen liitossa onnea tuottaa kummankin merkin kaipaama menestys ja järjestys. Vaikka liitto ei ole intohimoisin tai romanttisin, se on hyvin kestävä.

Kauriille villejä kortteja kumppaneiksi ovat toinen kauris tai rapu. Kahden kauriin liitto on hyvin turvallinen ja vakaa, mutta kahden urakeskeisen ihmisen liitossa parisuhteen nostaminen prioriteetiksi saattaa helposti unohtua ja aiheuttaa ongelmia.

Kauriin ja ravun suhteesta taas ei puutu seksuaalista vetovoimaa, mutta kauris voi olla liian kylmäkiskoinen tyydyttämään herkän ravun emotionaaliset tarpeet.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X