Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen neitsytnainen (23.8.−22.9.) haluaa

Neitsytnainen ei halua rinnalleen show-miestä. Neitsytnaista kiinnostavat hillityt, ystävälliset, ulkonäöltään siistit, älykkäät ja vaatimattomat miehet.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Neitsytnainen ei halua rinnalleen show-miestä. Neitsytnaista kiinnostavat hillityt, ystävälliset, ulkonäöltään siistit, älykkäät ja vaatimattomat miehet.

Käytännöllinen ja järkevä sekä jopa hieman kranttu neitsyt käyttää järkeään kumppania valitessaan. Vaikka neitsytnainen saattaa toisinaan olla sentimentaalinen ja romanttinen, rakkaus ei sokaise häntä ikinä täysin.

Mitä neitsytnainen haluaa mieheltä?

Neitsytnainen ei halua valokeilaan pyrkivää show-miestä. Sen sijaan hän haluaa hillityn ja vaatimattoman mutta älykkään ja loogisen miehen, jolla on silmää yksityiskohdille. Terveyttä puhkuva, luonnollinen ja hygieniastaan hyvää huolta pitävä mies vetoaa tarkkaan neitsyeen.

Neitsytnainen ei haikaile luksuselämän perään vaan haluaa mieluummin elää hillittyä ja vaatimatonta elämää. Yli-itsevarmat, määräilevät tai epäystävälliset miehet eivät ole neitsytnaista varten. Sen sijaan ystävälliset ja avuliaat miehet tekevät neitsytnaiseen vaikutuksen.

Neitsytnaiselle on tärkeää, että miehellä on korkeat standardit eikä hän pakoile vastuuta. Jos jokin asia tehdään, neitsytnaiselle on tärkeää, että se tehdään kerralla oikein.

Mies, toimi neitsytnaisen kanssa näin

Ole hillitty ja vaatimaton. Älä prameile tai yritä tehdä neitsytnaiseen vaikutusta kalliilla lahjoilla tai tuomalla omaa menestystäsi ilmi. Neitsytnainen kyllä huomaa hiljaisen vaikutusvallan, jos sinulla sellaista on.

Neitsytnaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Neitsyt muodostaa mahtavan ja harmonisen parin kotielämästä nauttivan härän kanssa.

Myös neitsyt ja rapu ovat mainio yhdistelmä, sillä kumpikin tykkää huolehtia kumppanistaan.

Neitsyt ja ahkera sekä konservatiivinen kauris ovat kuin kaksi marjaa. He kumpikin keskittyvät elämässä määrän sijaan laatuun, minkä ansiosta suhde voi olla todella toimiva.

Villejä kortteja neitsyen kumppaneiksi ovat toinen neitsyt ja kalat. Kahden neitsyen suhde toimii, jos kumpikin osaa tehdä kompromisseja eikä aina yritä tehdä asioita ainoalla oikealla eli omalla tavallaan.

Myös neitsyen ja kalojen suhteen onnistuminen riippuu pitkälti siitä, että kumpikin osaa tulla toista puolitiehen vastaan. Kalat saattaa saada neitsyeltä vakautta ja neitsyt taas kalakumppanin vilkkaan mielikuvituksen ansiosta aivan uuden näkökulman elämään.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X