Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen vaakanainen (23.9.−22.10.) haluaa

Vaakanainen haluaa rinnalleen hyväkäytöksisen miehen, joka tekee kaikkensa miellyttääkseen rakastaan. Romanttiset miehet saavat vaakanaisen syttymään.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Vaakanainen haluaa rinnalleen hyväkäytöksisen miehen, joka tekee kaikkensa miellyttääkseen rakastaan. Romanttiset miehet saavat vaakanaisen syttymään.

Vaakanainen ei valitse miestä hetken mielijohteesta, vaan saattaa etsiä kauankin kunnes löytää unelmiensa kumppanin. Hän käyttää mielellään aikaa sellaisen kumppanin etsimiseen, jonka kanssa hän löytää ainutlaatuisen yhteyden. Etsiessään sitä oikeaa, vaaka saattaa jättää matkalleen monia odottavia sydämiä.

Mitä vaakanainen haluaa mieheltä?

Kauneutta, musiikkia ja taidetta rakastava vaakanainen viehtyy miehen hillittyyn charmiin ja tyylikkyyteen. Hänellä ei ole valmiita raameja unelmien miehen ulkonäölle, mutta on tärkeää, että miehen ulkonäkö miellyttää vaakanaisen silmää.

Vaakanainen ihastuu hyvätapaisiin, miellyttämishaluisiin miehiin. Vaakanainen on romantiikan sanansaattaja. Hänen mielestään romantiikkaa ei voi koskaan olla suhteessa liikaa.

Rauhaa rakastava vaaka haluaa tulla toimeen kaikkien kanssa ja siksi hän haluaa toimia oikeudenmukaisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Samaa hän odottaa kumppaniltaan. Vaa’alla on taipumusta jopa liiallisen toisten ihmisten miellyttämiseen, joten hän ei ikinä voisi olla parisuhteessa riidanhaastajan kanssa.

Mies, toimi vaakanaisen kanssa näin

Vaakanainen rakastaa sitä, että hän saa olla sosiaalinen ja keskustella. Mene siis rohkeasti juttelemaan hänelle. Älä ole missään nimessä karkea tai epäkohtelias. Ota keskustelussa kaikkien mielipiteet huomioon. Voit esittää mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta vältä kiivasta väittelyä.

Vaakanaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Vaakanaiselle parhaiten kumppaniksi sopivat vesimies, kaksoset ja jousimies.

Vesimiestä ja vaakaa yhdistää sosiaalinen luonne.

Kaksosmies taas on intohimoinen mutta ei lainkaan mustasukkainen, mikä on hyväksi helposti sitoumuksien tekemistä välttelevän vaa’an kanssa.

Jousimies ja vaaka eivät ikinä kyllästy toisiinsa, sillä vaaka tietää, miten pitää yllä seikkailunhaluisen jousimiehen mielenkiintoa – ja jousimies taas jaksaa stimuloida vaakaa älyllisesti.

Villejä kortteja vaa’an kumppaniksi ovat toinen vaaka ja oinas. Kahden vaa’an liitto voi parhaillaan olla rakkauden, kauneuden ja taiteen harmoniaa. Vaaoille tyypillisestä konfliktien välttelemisestä saattaa kuitenkin seurata se, että asioita aletaan selvittää vasta, kun ongelmat ovat jo jatkuneet liian pitkään.

Oinaan kanssa vaa’alla taas on luonnollista vetovoimaa, mutta oinaan on varottava tukehduttamasta vaakaa vaatimuksillaan. Vaa’an taas on muistettava antaa oinaalle sen kaipaamaa kiitosta ja ihailua.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X