Horoskooppimerkit

Vältä näitä tyyppejä! Persoonat, joita eri horoskooppimerkkien ei kannata missään nimessä tapailla

Hyväuskoisten kalojen ei kannata deittailla sydämiä murskaavia hurmureita. Sosiaalinen vaaka ärsyyntyy, jos treffikumppani on hyökkäävä tai mököttävä. Lue, millaisen ihmisen kanssa sinun ei horoskooppimerkkisi mukaan kannata edes yrittää suhdetta.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Kalojen kannattaa erityisesti varoa tyhjiä lupauksia suoltavia hurmureita.

Hyväuskoisten kalojen ei kannata deittailla sydämiä murskaavia hurmureita. Sosiaalinen vaaka ärsyyntyy, jos treffikumppani on hyökkäävä tai mököttävä. Lue, millaisen ihmisen kanssa sinun ei horoskooppimerkkisi mukaan kannata edes yrittää suhdetta.

Oinas (21.3–20.4.) ei siedä sohvaperunoita

Oinas on menevä tulimerkki, jolla sanat lepo ja laiskottelu ovat hepreaa. Elämä on elämistä varten, nukkuminen pakollinen paha. Oinaalla on aina vauhti päällä, eikä hän siedä jähmeitä ihmisiä, jotka tuhlaavat aikaa oleiluun ja fiilistelyyn.

Rento sohvaperuna on oinaan kammokumppani. Jos tuore deitti haluaa vietää kolmannen koti-illan putkeen, oinaan kannattaa nostaa kytkintä. Hän tarvitsee kumppanin, joka harrastaa paljon ja lähtee hetken mielijohteesta vaikka kuumailmapallolennolle.

Ulkopuolisen voi olla vaikea ymmärtää, että oinas latautuu puuhastellessaan. Jos hänet pakotetaan aloilleen, paine kasvaa ja tiedossa on räjähdys. Tämä horoskooppimerkki tarvitsee kipinöiden lietsojaa, ei tukahduttajaa.

Keskustele: Mies on ihana, mutta laiska ja saamaton

Härkä (21.4.−20.5.) tuskastuu taivaanrannamaalariin

Tämä rationaalinen maamerkki järkeilee välillä tylsyyksiin asti. Härkä tarvitsee kumppanin, jossa on hieman enemmän liekkiä kuin hänessä. Puolison pitää olla kuitenkin omilla jaloillaan seisova aikuinen, jolla on realistisia tavoitteita.

Epäjärjestelmälliset ja sotkuiset taiteilijat tekevät härän hulluksi. Vaikka härkä on taipuvainen laiskuuteen, hän ei katso hyvällä tiskipöydälle jätettyjä astiakasoja. Myös myöhästely ja loperöt selitykset kiristävät hänen pinnaansa.

Härkä rakastaa to do -listoja ja kaavioita. Hänen ei kannata edes yrittää suhdetta ihmisen kanssa, joka ajelehtii elämän virrassa. Epämääräinen hengailu ja haaveilu ahdistavat härkää, joka kaipaa selviä suuntaviivoja.

Testaa: Testaa kuinka boheemi olet – luonnonlapsi vai tarkka organisaattori?

Kaksoset (21.5−21.6.) kyllästyy liian hiljaisessa seurassa

Kaksoset on eläväinen ilmamerkki, joka rakastaa vitsejä, väittelyä ja juhlia. Hän haaveilee karismaattisesta kumppanista, jonka kanssa hän valaisee tilan. Tämä höpöttäjä ei arvosta herkkää seinäruusua, jonka seura tuntuu tylsältä.

Kaksoset tosin haksahtaa välillä epäsopiviin ihmisiin. Hän nimittäin sekoittaa toisiinsa arkuuden ja salaperäisen eleganssin. Pettymys on suuri, kun ujo tyyppi onkin vain ujo, ei mystinen älykkö, jonka kanssa voi puhua flirttaillen kirjallisuudesta.

Kulttuuri ja tiede ovat lähellä kaksosten sydäntä. Hänen ei kannata tapailla ihmistä, joka ei arvosta sivistystä. Aivot ovat tie kaksosten sydämeen, eikä korea ulkokuori kiihota häntä, jos sen alla ei ole viisautta ja sarkasmia.

Lue myös: Katosiko keskusteluyhteys? Toimi näin, kun mies ei puhu

Rapu (22.6.−22.7.) kärsii kyynikon kylmyydestä

Rapu on eläinradan romantikko. Tämä horoskooppimerkki on suunnitellut unelmiensa häitä lapsesta asti. Hän tarvitsee rinnalleen kumppanin, joka haluaa sulkeutua yhteiseen kuplaan ja omistautua rakkaudelle.

Ravun ei kannata tapailla yksinäisiä susia ja seikkailijoita. Levottomat hurmurit rikkovat hänen sydämensä, ja haavojen arpeutumisessa kestää pitkään. Ikävä kyllä rapu lumoutuu valloittajien karismasta ja kukkakimpuista.

Rapu suhtautuu itselleen tärkeisiin asioihin intohimolla. Viileä kyynikko on hänelle epäsopiva kumppani. Tällaiset ihmiset latistavat ravun innon ja halveksivat hänelle tärkeitä asioita, kuten pysyvää parisuhdetta ja kauniita tavaroita.

Keskustele: Suhteessamme ei ole enää mitään romanttista

Leijona (23.7.−22.8.) inhoaa kilpailua ja nuukailua

Leijona elää ihailusta. Suhde yhtä huomionkipeän ihmisen kanssa ei toimi, sillä tiedossa on riitoja. Leijona haluaa olla suhteen valloittaja ja viihdyttäjä. Kumppanin tehtävä on palvoa leijonaa ja nauttia seikkailusta tämän kanssa.

Välinpitämättömyys riepoo leijonaa yhtä paljon kuin kilpailu. Leijona kaipaa ylistystä ja suuria eleitä. Unelmadeitti hemmottelee häntä lahjoilla ja tarjoaa illalliset. Pidättyväisyyden leijona tulkitsee kylmyydeksi, arkisuuden loukkaukseksi.

Leijona on myös materialisti. Hän ei kestä kumppania, joka laskee pennosiaan ja valittelee hauskanpidon kalleutta. Leijona tarvitsee rakkaan, jonka mielestä elämä on tässä ja nyt, ja raha on tehty kulutettavaksi.

Keskustele: Olen todella huomionkipeä, onko tämä normaalia?

Neitsyellä (23.8.−22.9.) ei synkkaa neurootikon kanssa

Sopivan kumppanin löytäminen on neitsyelle melkoista tasapainoilua. Hän on luova älykkö, mutta myös nipottava neurootikko. Neitsyt tarvitsee turvallisen ihmisen, joka ei kuitenkaan ole tylsä, vaan inspiroiva.

Ennakoimaton seikkailijatyyppi sopii neitsyelle huonosti. Hänen hermonsa eivät kestä ihmistä, jonka mieli seilaa kuin tuuliviiri. Elämä päiväperhon kanssa uuvuttaa neitsyen, joka pitää päänsä kasassa suunnitelmallisuudella.

Toisaalta liian jäyhä jahkailijakaan ei sovi neitsyelle. Elämä muuttuu ilottomaksi, jos neitsyt stressaa ja kumppani jurnuttaa. Hermoiluun taipuvainen neitsyt tarvitsee rohkaisevaa iloa ja leikkisyyttä, ei passiivista tyyppiä.

Lue myös: 10 asiaa, jotka sabotoivat rakkauselämäsi – jopa huomaamattasi

Vaaka (23.9.−22.10.) kavahtaa hyökkäävää viestintätyyliä

Tämä horoskooppimerkki on rauhanrakentaja, joka rakastaa syvällisiä keskusteluja. Vaaka viehättyy pehmeistä ja älykkäistä ihmisistä, jotka eivät provosoidu. Kulmikkaat ja aggressiiviset persoonat saavat hänet takajaloilleen.

Vaaka tarvitsee ihmisen, jonka luonteessa tunteet ja järki ovat tasapainossa. Hän ei kestä äärimmäisen intohimoisten ihmisten draamailua ja mustasukkaisuutta. Kumppanin pitää kuitenkin olla kupliva flirttailija, ei ”halki, poikki ja pinoon” -tyyppi.

Kun jokin mietityttää vaaka, hän verbalisoi ongelman. Hän ei onnistu rakkaudessa ihmisen kanssa, jonka mielestä puhuminen on turhaa. Sanoilla viettely ja terävä argumentointi nimittäin saavat hänen sydämensä pamppailemaan.

Lue myös: Passiivis-aggressiivinen ihminen tiuskii ja mököttää – näin käytökseen kannattaa puuttua

Skorpioni (23.10.−22.11.) ei kestä epäluotettavaa kumppania

Skorpionin tunteikkuus lähentelee maanisuutta. Hän haluaa omistaa rakkaansa ja tulee hulluksi, jos ei voi luottaa tähän. Takertuminen ahdistaa vapaita sieluja, joten on parempi, että skorpioni etsii vakaan kumppanin.

Mystisyys sekä kiehtoo että ahdistaa skorpionia. Jos hän ei tiedä, missä toinen menee, pettämisepäilyt ja salaliittoteoriat aktivoituvat hänen mielessään. Skorpionin ihannekumppani on karismaattinen ja jämäkkä tyyppi, joka kertoo, missä mennään.

Valta kiihottaa skorpionia, mutta dominoijat eivät sovi hänen hallitsevalle luonteelleen. Skorpionin on saatava kuvitella, että hän on ohjaksissa. Deitti saa auttaa takin hänen ylleen ja maksaa laskun, mutta hänen ei kannata puhua skorpionin päälle.

Lue myös: Jouduitko petetyksi edellisessä suhteessa? Näin rakennat luottamuksen uudessa liitossa

Jousimies (23.11.−22.12.) tukehtuu takertuvassa suhteessa

Jousimies rakastaa intohimoisesti paitsi kumppaniaan, myös matkustelua ja vapautta. Kun jousimies stressaantuu, hänen on tehtävä irtiotto. Joskus hän haluaa seikkailla yksin, eikä kumppani saa tulla tästä mustasukkaiseksi.

Kontrollifriikit ja kyttääjät ovat jousimiehelle punaisia vaatteita. Hänelle parisuhteessa on kyse henkisestä kumppanuudesta, jota oma vapaus ja pieni flirttailu eivät hetkauta. Mitä enemmän jousimiestä yrittää kahlita, sitä enemmän hän vetäytyy.

Jousimies on tekijäihminen. Liian arat, teoreettiset ja yksityiskohtiin takertuvat ihmiset ärsyttävät häntä. Kun jousimies ostaa äkkilähdön Balille, kumppani ei saa murehtia vatsatauteja, ihon palamista tai rahojen riittävyyttä.

Keskustele: Mies kaipaa sitoutumista, minä omaa vapautta

Kauriilla (22.12.−19.1.) ja kapinallisilla ei synkkaa

Kauris on eläinradan konservatiivi, joka kunnioittaa sääntöjä ja rakastaa tavoitteita. Raha ja maine ovat hänelle tärkeitä asioita. Vapaat sielut ja kapinalliset ovatkin kauriin silmissä lapsellisia. Rajojen rikkominen ei kiihota, vaan ärsyttää häntä.

Sarvipään ei kannata deittailla pahoja poikia tai tuhmia tyttöjä. Suhde luisuu helposti asetelmaksi, jossa toinen sottaa ja kauris korjaa jäljet. Kauris tekee tämän, koska hän on velvollisuudentuntoinen, mutta romantiikka nuupahtaa.

Tämä kunnianhimoinen horoskooppimerkki tarvitsee puolison, joka tähtää yhtä korkealle. Valta ja eteenpäin pyrkiminen kiihottavat kaurista. Suunnittelemattomuus on hänen silmissään vetelehtimistä, määrätietoisuus seksikästä.

Keskustele: En kestä, miten lapsellinen mies minulla on!

Vesimies (20.1.−19.2.) vihaa perinteistä kotoilua

Vesimies on itsenäinen ja älyllinen persoona. Ikäviä uutisia romantikoille: kotiliesi ei tule koskaan vetämään häntä yhtä paljon puoleensa kuin muu maailma. Vesimies haluaa tehdä tiedettä, taidetta ja hyväntekeväisyyttä tunteja laskematta.

Takertuva, pienissä piireissä viihtyvä perheihminen on vesimiehelle huono kumppani. Hän kiinnostuu itsenäisyydestä ja luovuudesta, ei kotoilusta. Jos treffikumppani ei piittaa yhteiskunnallisista asioista, vesimiehen kiinnostus lässähtää.

Vesimies ei siedä myöskään auktoriteettiuskoa. Hän haluaa ravistella perinteitä ja rikkoa sääntöjä. Elämä muutoksia pelkäävän ihmisen kanssa ei siis luonnistu. Yksinäisyyskin on vesimiehelle parempi vaihtoehto kuin henkisesti ahdas suhde.

Lue myös: Nämä merkit kertovat, että kumppanisi arvostaa itsenäisyyttäsi

Kalojen (20.2.−20.3.) kannattaa varoa hunajaisia puheita

Kalat on usein suhteen hoivaaja. Hän on empaattinen ja kiltti alistuvuuteen asti, ja itserakkaat ihmiset käyttävät tätä hyväkseen. Kalojen ei kannata suostua egoistin passaajiksi, sillä suhteen asetelma ei tule muuttumaan koskaan.

Ikävä kyllä kalat ihastuu helposti karismaattisiin manipuloijiin. Hieman pidättyväisempi, mutta kiltti ihminen olisi hänelle parempi vaihtoehto. Tällainen kumppani arvostaa kalojen vaivannäköä ja huomio hänet romantiikalla.

Kalojen kannattaa varoa myös supliikkityyppejä, joiden sanat eivät vastaa todellisuutta. Kalat on kiltti ja hyväuskoinen eli helppo uhri auervaaroille. Hänen pitäisi suhtautua varauksella etenkin nettideitteihin ennen kasvokkain tutustumista.

Lue myös: Opi tunnistamaan manipulaattori – näin hän jyrää kotona ja työpaikalla

Lähteet: Elle, Viral Thread, Yourtango

X