Horoskooppimerkit

Ystävyyshoroskooppi – Mitkä merkit tulevat hyvin toimeen, keillä ei synkkaa?

Osa horoskoopeista ystävystyy hetkessä, mutta tietyt tähtimerkit eivät pääse samalle taajuudelle. Ystävyyshoroskooppi paljastaa, minkä horoskooppimerkkien kanssa sinä ystävystyt helposti, ja kenen kanssa kaveruus ei vain toimi.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Osa horoskoopeista ystävystyy hetkessä, mutta tietyt tähtimerkit eivät pääse samalle taajuudelle. Ystävyyshoroskooppi paljastaa, minkä horoskooppimerkkien kanssa sinä ystävystyt helposti, ja kenen kanssa kaveruus ei vain toimi.

Oinas tarvitsee rauhoittavaa seuraa

Sosiaalinen oinas ystävystyy helposti. Lojaalius on horoskooppimerkkisi parhaita puolia, ja autat ystäviäsi etenemään urallaan ja verkostoitumaan. Valitettavasti olet myös voitonhimoinen. Kilpailet ystäviesi kanssa, vaikka he tekevät selväksi, että tapasi on sietämätön. Sovit paljon tapaamisia, mutta perut ne kepeästi, jos keksit kiinnostavampaa tekemistä. Sinulla synkkaa eloisan kaksosen sekä itsevarman leijonan ja jousimiehen kanssa, jotka katsovat tempoiluasi läpi sormien. Älä kuitenkaan anna horoskooppisi estää henkistä kasvuasi. Maanläheinen härkä voi rauhoittaa sinua ja opettaa sinut arvostamaan aineettomia iloja. Sen sijaan neitsyt, kalat ja rapu ovat temperamentillesi liian pehmeitä.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: kaksonen, leijona, jousimies

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: rapu, neitsyt, kalat

Lue myös: Oinaan yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Härkä luottaa harvoihin ja valittuihin

Härkä ei viihdy kokkareilla, vaan kotosalla. Uusien tuttavuuksien, saati sitten ystävyyden solmiminen on tälle horoskoopille vaikeaa. Vaadit vastapuolelta täydellistä sitoutumista, ennen kuin olet valmis avautumaan. Puheliaat ihmiset tekevät sinut epäluuloiseksi. Sinun on vaikea luottaa etenkin kaksoseen, kepeään vaakaan ja etäiseen vesimieheen. Solmit mutkattomia ystävyyssuhteita ravun, neitsyen ja kauriin kanssa, sillä he ovat yhtä harkitsevaisia ja käytännöllisiä kuin sinä. Kahden kovin samanlaisen horoskooppimerkin ystävyyttä vaanii kuitenkin kyllästyminen. Herkkä rapu ja leikkisä kalat ruokkivat luovuuttasi, mutta et saa vähätellä heitä.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: rapu, neitsyt, kauris

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: kaksonen, vaaka, vesimies

Lue myös: Härän yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Kaksonen ystävystyy kaikkien kanssa

Kaksosella on monipuolinen ystäväpiiri. Suhtaudut ihmisiin avoimesti, etkä mieti heidän sosiaalista statustaan. Viestinnän planeetta Merkurius vaikuttaa horoskooppiisi voimakkaasti. Olet hyvä kuuntelija, ja osaat purkaa muiden välisiä jännitteitä. Oinaan ja leijonan kaltaiset tulimerkit innostavat sinua, mutta pysähtyminen ja herkistyminen tekevät hyvää sinkoilevalle mielellesi. Voit solmia kalojen ja ravun kanssa vahvan emotionaalisen siteen, mutta älä pakota heitä ylittämään rajojaan liian nopeasti. Nautit älykkäästä väittelystä vaa’an kanssa. Yhteisen sävelen löytäminen pidättyväisen kauriin kanssa on puolestaan lähes mahdoton tehtävä. Tuskastut myös härän ja neitsyen pikkutarkkuuteen.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: oinas, leijona, vaaka

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: kauris, härkä, neitsyt

Lue myös: Kaksosen yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Rapu hoivaa ja suojelee ystäviään

Ravuilla on vain muutama luottoystävä, mutta hän pitää heistä kiinni sitäkin lujemmin. Rapu on hoivaavin horoskooppimerkki, ja tämä näkyy myös ystävyyssuhteissasi. Aistit herkästi muiden huolet, ja suojelet etenkin nuorempia ystäviäsi. Vapautta janoavat jousimies ja vesimies tosin kokevat käytöksesi holhoavaksi. Ystävystyt helposti kalojen ja skorpionin sekä kotona viihtyvän neitsyen kanssa. Olette intuitiivisia ja tunteellisia, mikä tosin tekee teistä myös mustasukkaisia. Itsevarma leijona tarjoaa hieman yllättäen luonteellesi tervettä vastapainoa, jos vain uskallat päästää hänet lähellesi. Oinaan äänekkyyttä ja aggressiivisuutta suorastaan kavahdat.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: neitsyt, kalat, skorpioni

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: oinas, jousimies, vesimies

Lue myös: Ravun yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Leijona janoaa kehuja ja ihailua

Kaksi asiaa leimaavat leijonan ystävyyssuhteita: persoutesi ihailulle ja uskollisuutesi. Rakastat huomiossa paistattelua. Saat imartelua etenkin härältä ja ravulta, jotka pysyttelevät mieluummin sivummalla. Vaarana on se, että tallot nämä herkät ihmiset etkä tunnista heidän tarpeitaan. Olet kuitenkin valmis taistelemaan ystäviesi puolesta, jos he ovat vaikeuksissa tai heitä loukataan. Ystävystyt nopeasti sähäkän oinaan, pelottoman jousimiehen ja iloisen kaksosen kanssa. Räjähtävät temperamenttinne koettelevat suhdettanne, mutta suhteestanne ei puutu naurua. Neitsyen, kalojen ja skorpionin tunteellisuus ärsyttää sinua, koska et voi sietää marttyyreja.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: oinas, kaksonen, jousimies

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: neitsyt, skorpioni, kalat

Lue myös: Leijonan yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Neitsyelle voi soittaa keskellä yötä

Neitsyt on ujo horoskooppi, mikä vaikeuttaa ystävystymistä. Löydettyäsi läheisen pidät hänestä kuitenkin kiinni, vaikka vuodet kuluisivat. Olet hyvä kuuntelija, ja sinulle voi soittaa vaikka keskellä yötä. Omista tunteistasi puhuminen on sinulle vaikeampaa. Kaksonen tuntuu sinusta aluksi rasittavalta höpöttäjältä, mutta hän voi saada sinut avautumaan, vaikka ystävyytenne on haastava. Puhuminen on tärkeää, koska otat ystävyyssuhteissa lohduttajan roolin, ja omat ongelmasi jäävät sivuun. Myös ravun pehmeys rohkaisee sinua näyttämään tunteesi. Tulet hyvin toimeen realistisen härän ja kauriin kanssa. Sen sijaan oinaan ja leijonan räjähtävyys uuvuttaa sinut, etkä luota omissa maailmoissaan liihottelevaan vesimieheen.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: härkä, rapu, kauris

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: oinas, leijona, vesimies

Lue myös: Neitsyen yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Vaaka haluaa viihdyttää kavereitaan

Vaaka on hienostuneen sosiaalinen horoskooppimerkki. Annat muille tilaa, mutta et epäröi tehdä aloitteita. Rakastat viihdyttämistä, ja vaihtelet mielipiteitäsi herkästi seurasi mukaan. Omasta mielestäsi olet joustava, mutta härän, ravun ja kauriin kaltaiset periaatteelliset persoonat pitävät sinua ailahtelevana. Muista, että ystävyys ei tarkoita muiden loputonta miellyttämistä. Ihastut oinaan ja leijonan itsevarmuuteen, ja voit oppia heiltä omien mielipiteidesi takana seisomista. Parhaan juttukumppanin löydät kaksosesta, sillä rakastatte pitkiä keskusteluja ja älykästä vitsailua. Tosin ulos lähteminen hänen kanssaan on vaikeaa. Kaksonen ei osaa päättää, minne hän haluaisi mennä – sinulle taas kelpaa kaikki.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: oinas, kaksonen, leijona

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: härkä, rapu, kauris

Lue myös: Vaa’an yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Skorpioni on mustasukkainen ystävistään

Skorpioni rakastaa järjestää ystävilleen upeita juhlia. Haluat hemmotella läheisiäsi, mutta myös osoittaa voimasi. Vaikka horoskooppisi on näennäisen sosiaalinen, kanssasi on vaikea ystävystyä. Olet epäluuloinen ja omistushaluinen, ja sinulla on ikävä tapa piikitellä muita aroista asioista. Jousimies, oinas ja leijona uskaltavat panna sinulle kampoihin, mutta seurauksena on usein repiviä riitoja. Härkä on sinulle hyvä vastapari, sillä hän on yhtä vahva, mutta hillitsee kielensä. Rapuystävän kanssa sinun ei tarvitse pelätä, että hän pettäisi sinut. Löydät yhteisen sävelen myös intuitiivisen kalojen kanssa. Joskus hän tuntuu lukevan ajatuksesi jopa pelottavan hyvin.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: härkä, rapu, kalat

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: oinas, leijona, jousimies

Lue myös: Skorpionin yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Jousimies valaa innostusta ympärilleen

Jousimies on kaveriporukan innostaja, joka patistaa muutkin liikkeelle. Pursuilet dynaamisuutta ja positiivisuutta. Kehut vuolaasti ystäviesi saavutuksia ja kannustat heitä tavoittelemaan unelmiaan. Suhteesi oinaan ja leijonan kanssa suorastaan kipinöi, kun keksitte kilpaa uusia ideoita. Kunnioitat vesimiestä, joka on älyllinen ja yhtä itsenäinen horoskooppi kuin sinä. Sen sijaan turvallisuutta rakastava kauris ja neitsyt saavat sinkoilustasi harmaita hiuksia. Mukavuudenhaluinen härkä ärsyyntyy, kun yrität patistella häntä etenemään urallaan ja kehittämään itseään. Muista, että ystävilläsi on omat rajansa, joita sinun pitää kunnioittaa.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: oinas, leijona, vesimies

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: härkä, neitsyt, kauris

Lue myös: Jousimiehen yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, oavtko tähdet rakkautenne puolella

Kauris sortuu holhoamaan läheisiään

Kauris kohtelee ystäviään kuin vanhempi tai isosisarus. Horoskooppisi on uskollinen, huolehtivainen ja melko kyyninen. Ikävimmillään olet narisija, joka varoittelee ystäviään ja torppaa näiden innostuksen päivittelemällä riskejä. Kauriille kannattaa silti antaa mahdollisuus, sillä olet erittäin lojaali. Härkä arvostaa luotettavuuttasi, ja myös leijona kunnioittaa sinua, vaikka yhteisen sävelen löytäminen on hankalaa. Epäluuloinen rapu ja jopa skorpioni rentoutuvat seurassasi. Sen sijaan ystävystyminen kalojen, vaa´an ja jousimiehen kanssa on vaikeaa. Vaaka on mielestäsi ailahteleva, kalat epärealistinen hupakko ja jousimies suulas ja rasittava.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: härkä, rapu, skorpioni

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: vaaka, jousimies, kalat

Lue myös: Kauriin yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Vesimies kaipaa salaa lämpöä ja tukea

Vesimiestä pidetään viileänä ja itsekkäänä horoskooppina – osittain turhaan. On totta, että rakastat vapauttasi, ja idealismi on sinulle usein tärkeämpää kuin ihmissuhteet. Lauot totuuksia miettimättä, pahastuvatko muut sanoistasi. Et kuitenkaan loukkaa tarkoituksella, ja kuoresi alla on lämmin, kiintymystä kaipaava ihminen. Nautit kaksosen nokkelasta sanailusta ja vaa´an hienotunteisuudesta. Jousimies rohkaisee sinua toteuttamaan villit ideasi, jotka jäisivät muuten ajatuksen tasolle. Kalat ja skorpioni eivät ole ilmeisimpiä ystäviäsi, mutta he kaivavat sinusta esiin hellyyttä. Sen sijaan ravun syvä kiintymys tuntuu sinusta ripustautumiselta. Sinun on vaikeaa löytää yhteistä säveltä myös konservatiivisen neitsyen ja kauriin kanssa.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: kaksonen, vaaka, jousimies

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: rapu, neitsyt, kauris

Lue myös: Vesimiehen yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Kalat on sorrettujen ja yksinäisten ystävä

Kalat on kaikkein herkin ja empaattisin horoskooppimerkki. Puolustat heikompiasi ja haluat ystävystyä yksinäisten, vaikeuksissa olevien ihmisten kanssa. Tämä on hieno piirre, mutta pahimmillaan tulet manipuloiduksi. Uskot ihmisistä vain hyvää, ja verbaalinen kaksonen hyödyntää piirrettäsi syöttämällä sinulle valkoisia valheita. Leijona ja jousimies pomottavat sinua herkästi, ja teet heille liikaa palveluksia. Vaikka myös skorpioni janoaa valtaa, hän osaa arvostaa herkkyyttäsi. Olette molemmat vetäytyviä, ja skorpioni pystyy luottamaan kunnolla vain kaloihin. Myös rapu on yhtä uhrautuva ja pehmeä kuin sinä. Hän voi opettaa sinulle realismia, ja sinä voit rohkaista tätä kuoreensa vetäytyvää ujostelijaa. Sulatat aitoudellasi jopa jäyhän kauriin.

Näiden merkkien kanssa ystävystyt helpoimmin: kauris, rapu, skorpioni

Näiden merkkien kanssa ystävystyminen on vaikeaa: kaksonen, leijona, jousimies

Lue myös: Kalojen yhteensopivuus muiden horoskooppien kanssa – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Lähteet: Ask Oracle, Astrobix, Astrogle, Huffington Post

X