Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Kauris

Teksti: Anna.fi

Horoskoopin mukaan Kauris elää kesällä 2014 viisaiden kompromissien aikaa, mikä toimii hänen edukseen. Kauriin elämään tulee uusia tuttavuuksia, joista on hyötyä myös työsaralla. Jokunen suhde saattaa kariutua, mutta tämäkin koituu todennäköisesti Kauriin hyödyksi. Kaikkia ystävyyssuhteita ei ole sinetöity kestämään kehdosta hautaan. Silloin on viisainta huiskuttaa hyvästiksi ilman katkeruuksia ja muistaa myös Stingin biisin sanat: ”If you love somebody, set them free”.

Kesähoroskooppi 2014: Kauris

Useimpien Kauriiden kesä sujuu romantiikan osalta kuitenkin aivan leppoisasti. Nekin jotka päätyvät eroon, virkistyvät pian, kun voivat aloittaa selkeämmän suhteen jonkun toisen kanssa, joka suhtautuu elämään positiivisemmin kuin häntä edeltänyt murheenkryyni. Uusi suhde kannattaa aloittaa Härän, Ravun, Neitsyen, Kalojen tai toisen Kauriin kanssa.

Ahkera työmyyrä tekee helposti töitä päivin öin jopa kesällä ja jättää hauskanpidon vähemmälle. Vakavamielinen työnarkomania kostautuu helposti hartiasärkynä ja kokonaisvaltaisena jumiutumisena. Jäykkyyteen taipuvaisen Kauriin pitäisi kuitenkin muistaa liikkua ja venytellä säännöllisesti. Joskus hänen päänsärkynsä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että hän unohtaa juoda vettä riittävästi ja syödä säännöllisesti. Jos Kauris ei malta irrottautua työn äärestä ruokailun ajaksi, hän voisi varata itselleen välipalaksi vaikka kulhollisen pähkinöitä, jotka sisältävät paljon arvokkaita ravintoaineita. Kotona valmistetuista punajuurisipseistä voi kehittyä Kauriille sopiva terveellinen addiktio.

Kun Kauris ei ymmärrä pitää huolta itsestään, on toivottavaa, että perhe ja ystävät houkuttelevat hänet mukaan pitkille patikkaretkille luontoon. Kaikenlainen kiipeily sisällä ja ulkona sopisi myös vahvistamaan Kauriin lihaksia. Koska Kauris työskentelee niin ahkerasti, hänellä on todennäköisesti myös varaa käydä kunnon urheiluhierojalla pari kertaa kuussa.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Kauris
Kauriin kattava luonnekuvaus
Kauriin yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen kaurismies haluaa?
E-kortti: Kauris
E-kortti: Kauris – Intohimoinen rakastaja

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X