Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2018: vesimies (20.1.–18.2.)

Vesimies tuskin asettuu tänä kesänä aloilleen. Välillä poltat kynttilää kenties molemmista päistä.
Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Paula Herranen Kuvat: MVphotos

Merkittävä työn ja seuraelämän kohtaaminen antaa tilaisuuden solmia hyödyllisiä kontakteja. Luota vaistoihisi ja suhtaudu myötämielisesti muihin. He saattavat kääntyä huolineen sinun puoleesi ja kysyä neuvoa, mutta älä huoli. Olet viisaampi kuin luuletkaan.

Rakkaus

Kesän säkenöivät auringonpimennykset tuovat valoa kotirintamalle. Onko sinulla rakkaudessa liikaakin valinnanvaraa? Sinä tuskin asetut aloillesi juuri nyt. Vapaudentunne ja tulevaisuuden mahdollisuudet houkuttavat lykkäämään suuria ratkaisuja, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisit tyytymätön. Haluat vain olla varma siitä, mitä on odotettavissa. Se ei tietenkään ole mahdollista kenellekään, mutta pidä kompassi kädessäsi. Ole toisin sanoen järkevä, jos lähdet seikkailemaan tuntemattomaan. Nykytekniikka voi auttaa sinua pitämään työn ja kotielämän tasapainossa.

Työ

Tänä kesänä työn, kodin ja terveyden tasapaino täytyy säilyttää. Jos tekee mieli ponnistella liikaa, delegoi! Nyt ei kannata ottaa vastaan ylimääräisiä vastuita. Kaikki ympärilläsi kehittyy ja muuttuu, mikä saattaa jännittää, pelottaa ja uuvuttaa. Kaikesta huolimatta erityisesti elokuussa on henkilökohtaisen kehityksen aika. Kesän edistyessä voi olla aikamoisen työlästä tavoitella pysyvyyttä. Pidä pääsi kylmänä, kun teet valintoja. Varmista, että myös muut saavat osansa niin töistä kuin kehuistakin.

Terveys

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat tarpeellisia, vaikka olisit hoikka ja hyväkuntoinen. Pysy oikeilla raiteilla, jotta edistys jatkuu. Kesä on kiireinen ja onnellinen, ja välillä poltat kenties kynttilää molemmista päistä. Älä kuitenkaan anna sydänlangan palaa loppuun. Tarvitset energiaa myös toisista huolehtimiseen, joten rentoudu, ennen kuin on pakko rentoutua!

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Annan suuri kesähoroskooppi: rakkaus, terveys, työ

X