Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi kesäkuu 2019

Kuukausihoroskooppi paljastaa, mitä kaikkea kesäkuu keksii päämme menoksi niin arjessa kuin rakkauselämässäkin.
Teksti: Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay

Kesäkuu alkaa olla vähän sellainen ”kaikki vaikuttaa kaikkeen”-kuukausi. Palasten sovittaminen yhteen on varsin vaikeaa, ja taitaakin olla parasta uhrata älyllä yrittäminen sisäisen viisauden alttarille. Kaikkein vaikeinta on nyt järkiperustein yrittää löytää oikeaa reittiä. Me olemme uuden ajan kynnyksellä ja meitä kasvatetaan nyt intuitiomme ja herkkyytemme löytämiseen. Mikään vanha rakenne ei enää palvele eteenpäin meneviä uuden ajan ihmisiä. Meiltä vaaditaan aimo annos rohkeutta ja luottamusta siihen, että vaikeudet ennemmin tai myöhemmin väistyvät. Siinä vaiheessa vasta voimme ymmärtää, mikä oli kaikkien noiden koettelemusten merkitys.

Neptunus ja Jupiter ovat nyt todella haasteellisessa asemassa ja pakottavat meitä löytämään oman elämämme punaisen langan yrittämisen ja erehtymisen kautta. Varmaankaan kovin moni ei löydä oikeaa suuntaa kovin nopeasti, mutta vähitellen oman intuitiomme ja herkkyytemme kehittyy erottamaan toden ja tarun. Me itse olemme ensimmäisinä valehtelemassa itsellemme ja maalailemassa haavekuvia, jotka hyvinkin pian osoittautuvat tyhjiksi ja tarpeettomiksi. Meidät pakotetaan katsomaan omia arvojamme ja etsimään sellaisia tilaisuuksia ja ihmisiä, jotka voivat aidosti rakentaa meidän kanssamme sellaista maailmaa, johon me voimme uskoa. Meidän on kasvettava myös kohtaamaan ihmiset uudella tavalla.

Mars tekee oppositiota kuunsolmuakselilla Saturnukselle Ja Plutolle. Jotakin siis on pakko tehdä! Tärkeämpää kuin ”onnistuminen” on se, että on mukana muutoksessa, että ottaa aktiivisesti osaa, joko sisäisesti tai ulkoisesti. Muutos rakenteissa tapahtuu joka tapauksessa ja on parempi virittää itsensä liikkeeseen mukaan. Valheet ja epärehellisyys nostavat päätään todella vahvasti ja kaikkien tulevaisuuteen pyrkivien ihmisten on ehdottomasti tehtävä pesäero valheellisuuteen ja vallankäyttöön, ympäristössään ja omassa itsessään. Venus on asemassa, jossa se voi vahvistaa tunteellista tasapainoa ja paremmin tavoitettua hyvinvointia heti, kun teemme oikeita ratkaisuja. Venus toimii yhteistyössä Chironin kanssa.

Oinas

Sitä sanotaan, että joskus voittaa ja joskus oppii. Tässä taitaa olla enemmän tilaisuutta kyllä sille oppimiselle. Jos joku nyt menee ennakoidulla tavalla, se on yllätys. Jonkinlaisia voittoja voi kyllä hyvinkin tulla, mutta ne tapahtuvat lähinnä vahingossa. Ja todellisuudessa ne ovat seurausta siitä, että osaat ajoissa lopettaa oman jääräpäisen puskemisen. Sinun on pakko varautua myös taloudellisiin menetyksiin, kun Sinunkin kuplasi puhkeavat, mutta tälle nyt ei voi mitään.

Rakkaus

Rakkaudella ja tunne-elämällä on paljon annettavaa sinulle juuri nyt. Jos muuten on hankalaa, voi ihmissuhteiden merkityksen tajuta ehkä jopa paremmin. Voit löytää uudelleen merkityksellisten asioiden ääreen ja elämän pienten, mutta tärkeiden onnellistuttajien äärelle. Kun saat paremmin taas otteen siihen, mikä oikeasti olikaan tärkeätä, parantumisen ja eheytymisen mahdollisuus kasvaa. Sinun on rakkauselämässä oltava hyvin vastaanottava ja antautuva, koska väsymyksesi on melkoinen.

Härkä

Kuviot ovat hyvinkin kohdallaan, kunhan vain rohkeus riittää. Tiedät varmaan itsekin aivan hyvin, että sinun olisi otettava suuri askel elämässä. Ja aivan varmasti hirvittää näin iso muutos. Oli miten oli, nyt on oikea aika tehdä se iso siirto, jos Sinulla suinkin on mahdollisuus. Älä anna minkään tekosyiden estää Sinua. Sinulla on aikaa, resursseja, kykyjä ja voimaa enemmän kuin ikinä uskot, jos tämä unelmasi on jotakin, jonka koet ehdottomasti omaksesi. Minkään katinkullan perään ei kuitenkaan kannata lähteä.

Rakkaus

Kehitysmahdollisuudet suhde puolella ovat aivan mainiot. Kuten tämä aika yleensäkin, myös rakkautesi elävyys, vaatii paljon  omistautumista ja huolenpitoa. Suhde mitataan monella tasolla: sen on oltava parantavaa, voimakkaasti tulevaisuuteen katsovaa, omistautuvaa ja vapaudesta toimivaa. Kaikesta tästä täytyy nyt olla yhteinen visio ja tähän täytyy tähdätä yhdessä. Täydellistä tässä maailmassa on harvoin, mutta eteenpäin on mentävä tai rakkaus vain jättää meidät. Nyt saadaan ja annetaan paljon, tai ei mitään.

Kaksoset

Kaksosilla on varsin jännittävä kuukausi. Tunnet olevasi taitekohdassa, jossa jotakin on ihan pakko tapahtua. Kuukauden ensimmäistä kolmatta hallitsee sinun kohdallasi Auringon, Neptunuksen ja Jupiterin T-risti. Tässä tilanteessa on pakko yrittää selvittää oma motiivinsa ja toimia vain perstuntuman mukaan. Ratkaisevan tärkeää on se, ettet tee ratkaisuja paniikissa tai jonkun epämääräisen toiveen perusteella. Sinun  on oltava toimiessasi täysin tietoinen siitä, että teet näin juuri siksi, että se on oikein.

Rakkaus

Sinulla on se tilanne, että ihmissuhteet voivat nousta nyt arvoon arvaamattomaan ja kantaa koko elämää. Venus viettää suurimman osan kesäkuuta omassa merkissäsi ja erityisesti se hetki, jolloin se vuorostaan asettuu tähän mainittuun T-ristiin, tuo kaikki mahdollisuudet ihmissuhteiden ihmemaailmaan. Todellisuus saattaa paljastaa kasvonsa ankaralla tavalla, mutta parhaassa tapauksessa mahdollisuudet uusillekin tärkeille ihmissuhteille ovat olemassa. Vain sinä itse tiedät, mikä on totta.

Rapu

Kaikki pelissä! Mikään ei tule nyt helpolla, eikä mikään ole helppoa tai selvää… Nyt on intuitiivisten päätösten aika. Sinun on pakko harjoitella luottamusta ja sisäistä kuuntelua. Olet viisaampi kuin luuletkaan, jos vain suostut kuuntelemaan omia tuntemuksiasi, kun olet tekemässä välttämättömiä ratkaisuja. Tiedät itsekin, että näiden hetkien ratkaisut vaikuttavat elämääsi pitkän ajan, mutta oman elämän haltuun ottamista ei voi väistää. Ensimmäisten haparoivien askelten jälkeen helpottaa.

Rakkaus

Suhteen kipupisteet nousevat pintaan. Ilmassa on paljon isoja kysymyksiä: onko meillä halua antaa kaikkemme tämän suhteen eteen, onko meillä sama päämäärä/visio, olemmeko me itse parhaita versioita itsestämme tämän ihmisen kanssa? Samat isot kysymykset laittavat myös parittomat Ravut liikkeelle, etsimään parantavaa ja aidosti lojaalia suhdetta. Tähän ajan laatuun voi ihmissuhteissa täysin vastata vain sellainen suhde, jossa molemmat omasta vapaasta tahdostaan sitoutuvat toisen tukemiseen.

Leijona

Seuraa tilanteita mahdollisimman avoimin silmin ja herkällä korvalla. On nimittäin ihan totta, että tuskalliset loppumiset ovat vain naamioituneita uuden hyvän alkuja. Aika on kaikille haastavaa ja raskasta, koska isot muutokset ihmiskunnan elämäntavoissa ovat välttämättömiä. Jupiter on kuitenkin tässä tilanteessa tukemassa sinua, mutta tuki vaatii Neptunuksen huomioon ottamista. Kaikki valheellinen, josta yrität pitää kiinni, voi estää sinua näkemästä ihan hiljaa kuiskaavia uusia reittejä.

Rakkaus

Samantapainen muutosvastaisuus on suurin ongelmasi myös ihmissuhteiden puolella. Kun annat periksi omista jähmettyneistä käsityksistäsi, alat loistaa ja olet valmis itsekin muuttumaan ja kehittymään. Parasta meissä ei oikeastaan koskaan ole se, mikä me juuri nyt olemme, vaan se, mikä meistä on juuri tulossa. Se aina uudistuva ja syntyvä itsemme. Venus toimii nyt yhdessä Chironin, Vestan ja Uranuksen kanssa kevään tähtimerkeissä ja silloin kaiken uuden syntyminen on oikein ja hyvää.

Neitsyt

Jos viimeksi kehotin painamaan jarrua, niin nyt olisi hyvä löytää taas kaasupoljin ja seuraava vaihde. Tilanteessa on nimittäin Sinulle varmasti yksi parhaista paikoista varattuna. Tilanne vaatii kyllä aika kovaa heittäytymistä ja haasteet liittyvät Jupiterin ja Neptunuksen neliöön. Jupiter pakottaa sinut liikkeelle, koska uusia ovia avautuu kun vanhat menevät kiinni. Neptunus kertoo oman intuitiosi kautta, mitä Jupiterilla on sinulle varattuna. Sinun tehtäväsi on tunnistaa, milloin se kuiskaa juuri sinulle.

Rakkaus

Haku päällä… Olitpa suhteessa tai et, haet nyt ihmissuhdetta, joka on valmis liikkumaan sinun kanssasi kohti vapaampaa ja aidompaa tulevaisuutta. Eli: joko haluat viedä olemassa olevaa suhdetta aivan uudelle tasolle, tai etsit kumppania, joka olisi valmis ymmärtämään sinun haluasi elää elämä, joka on totta, hyvää ja kaunista. Syvimmällä itsessämme me kaikki pyrimme tähän. Sinä olet niin kyllästynyt liian välinpitämättömään elämään, että etsit kaikkialta jotakin, mihin uskoa ja sitoutua.

Vaaka

Isojen rakenteiden pakollinen muuttuminen rassaa sinun elämäsi nyt aika kovalla kädellä. Sinun on paras yrittää vain keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja tehdä mahdollisimman yksinkertaisia ja konkreettisia asioita. Älä murehdi kokonaisuutta, koska et kuitenkaan voi tietää, miten palaset asettuvat kun Suuri Tuuli lakkaa puhaltamasta. Sinun on korkea aika tarkistaa myös omat unelmasi ja visiosi ja luopua sellaisesta, mikä ei enää olekaan sinun uusien ajatustesi mukaista. Päivitä unelmasi, älä pidä kiinni.

Rakkaus

Auringon ja Venuksen viihtyminen kesäkuussa ”sukulaismerkissäsi” Kaksosissa antaa hyvän perustan hyvälle suhde kuukaudelle. Koska muutokset elämässäsi ovat nyt aika isoja ja stressaavia, olet hiukan allerginen kaikelle vähänkin muutokselta tuoksuvalle ihmissuhteissa. Tiedät itsekin, että myös rakkaus vaatii työtä ja uudistumista, mutta siihen ei sinulla juuri nyt tahdo paukut riittää. Voit ehkä pyytää pientä aikalisää ja olla valmis vastaanottamaan ja kuuntelemaan. Mutta älä alistu painostettavaksi.

Skorpioni

Skorpionit saavat nyt keskittyä rauhassa aivan omaan tekemiseen, omiin suunnitelmiin, omiin asioihin. Nyt näyttää siltä, että sinulla on tosiaan suunnilleen kaikki kulmat suunnilleen niin hyvin, kuin ne nyt voivat olla. Olet muuttuvien olosuhteiden sankari ja jos olet päässyt pelkojesi valtiaaksi, voit surffata tämän muutoksen aallonharjalla. Nopean oivalluksen ja intuitiivisen ennakoimisen voimat toimivat todella hyvin ja kannattaa tehdä aivan oman luovan voiman mukaisia käytännön toimia tulevaisuuden puolesta.

Rakkaus

Itsellisyys toimii nyt myös suhde-elämässä. Et ole ollenkaan parhaimmillasi kuuntelemisen ja huomioon ottamisen kanssa. Toisin sanoen et nyt oikein jaksa keskittyä muiden aisoihin ja tunteisiin. Sinulla olisikin ehkä oikeastaan mainio tilaisuus järjestää mojovia yllätyksiä. Eihän yllätysten tarvitse välttämättä kovin kalliita olla. Kunhan niihin on käytetty vähän ajatusta ja sydäntä, niin niillä voi olla juuri se vaikutus, jolla saat jotakin unohtumatonta, antamalla sen ensin itse. Toisiamme vartenhan me olemme. Myös.

Jousimies

Meno on vähän niin kuin ristiaallokossa pyörisi. Erilaiset mahdollisuudet, suunnat ja valinnat suorastaan vilisevät silmissä, mutta on lähes mahdoton tietää, mihin suuntaan keulan kääntäisi. Sinulle varmaan pätee melkeinpä parhaiten tuo alussa mainittu ajan sävy, ettei sillä ”onnistumisella” tai oikean vaihtoehdon löytämisellä juuri nyt ole edes niin paljon väliä. Kunhan testaat oman päätöksenteko kykysi ja sen, mihin päätöksesi perustuvat, opit takuuvarmasti vähitellen erottamaan oikeat motiivisi.

Rakkaus

Ihmissuhteet ovat nyt isossa roolissa. Sinulla on suuret mahdollisuudet viedä parisuhdetta ihan uudelle tasolle, mutta pelkäät turhaan omistautumista ja sitoutumista. Venus Kaksosissa saa melko levottoman laadun tarttumaan sinuun. Yhdessä Chironin, Vestan ja Uranuksen kanssa, voisit kyllä mennä samaan aikaan sekä vapaampaan, että syvempään suuntaan. Homma ei toimi ilman tuota Vestan ja Uranuksen outoa liittoa, jossa jännällä tavalla yhdistyvä radikaali eteenpäin meno ja ehdoton lojaalius.

Kauris

Toimintaa ja päätöksiä. Oma vaikutusvalta ja voima tuo mukanaan aikamoisen vaatimuksen nöyryydestä ja vastuusta. Olet tilanteessa, jossa on pakko tehdä konkreettisia, hyvin käytännöllisiä ja todellisia päätöksiä. Aika usein ne koskevat myös muiden elämää. Pluto ja Saturnus merkissäsi, vieläpä laskusolmulla, tuovat sinulle uskomatonta vaikuttavuutta, mutta saatat hyvinkin käyttää sitä myös väärin. Nyt on aika helppoa tehdä myös karmavelkaa, joten koita ottaa muiden asema mahdollisuuksiesi mukaan huomioon ratkaisuja tehdessäsi.

Rakkaus

Ehkäpä se on juuri tämä voimasi, joka pääsee nyt haittaamaan ihmissuhteita. Aika ei nimittäin ole sinulle ollenkaan helppo. Nyt olisi vähän pakko etsiä uusia ”sääntöjä rakkaudelle”, mutta levoton mielesi ja ne jännitteet, joita synnnytät, nostavat helposti vanhat haavat taas esiin. Nyt tärkeintä on hyvin avoin kommunikaatio, jolla pyritään luomaan yhteinen käsitys, siitä missä mennään ja mitä pitäisi tapahtua. Jostain on kaivettavissa se herkempi puolesi; sitä tarvitaan luomaan aitoa yhteyttä.

Vesimies

Toiminta ei nyt oikein luonnistu ja tuntuu, että mitä enemmän teet, sitä enemmän kaikki menee sotkuun. Siispä: aloita lakko. Jupiter ja Aurinko ovat oikein mainiossa kulmassa, mutta käytännön ulottuvuus ei oikein toimi. Ensin siis kannattaa hahmotella mahdollisimman hyvä suunnitelma ja siihen aika sopiikin oikein mainiosti. Antaudu siis visioimaan itsellesi itsesi näköinen tulevaisuus. Sitten vain unohdat kaikki epätoivoiset ajatukset ja tekosyyt ja rakennat taktiikkaa tielle päämäärään. Helppoa?

Rakkaus

Lähde mukaan uusiin kuvioihin, uusin ajatuksiin, uusiin tunteisiin. Kesäkuu saa sinulle olla seikkailu itsesi tuntemisen ja muihin tutustumisen ihmeellisissä maisemissa. Sulje kaikki huolesi ja murheesi arjen ahdistuksista mahdollisimman kauas ja antaudu uusille ja mielenkiintoisille ihmisille ja asioille. Kun saat itsesi liikkeelle ja jähmeän tunnelmasi purettua, huomaat, että on äärimmäisen kiinnostavaa tutustua kaikkeen, mistä et ole tiennyt yhtään mitään. Nyt on parempi vastaanottaa ja vain nauttia.

Kalat

Aika hankalaa on. Eiväthän tähdet koskaan määrää, mutta kyllä ne sinulle jotakin intensiivikurssia järjestävät. Aurinko, ja Jupiter ovat neliössä oman merkkisi Neptunukseen ja äärimmäisen sumuiset tunnelmat vaivaavat. Tunnet vahvasti sen, että eteenpäin täytyisi mennä, mutta on todella vaikeaa löytää oikeita ratkaisuja. Parasta onkin selvittää, miten intuitiosi toimii. Yritä tietoisesti harjoitella tuntemaan aidosti se, miltä eri päätökset tuntuvat. On parempi hiukan harjoitella ennen oikeita päätöksiä.

Rakkaus

Etsivän aika ei tule pitkäksi. Jos vain odottelet jotakin tapahtuvaksi, alat ahdistua ja tuskastua. Nyt on aika avautua maailmalle ja lähteä tutkimaan sitä avoimin mielin. Seuran kanssa tai ihan ilman. Tärkeintä on nyt löytää jotakin tai joku, joka on niin kiinnostava ja monipuolinen, että voit ajatella pidempääkin tutkimusmatkaa. Kaksoslaatu edellyttää riittävää liikettä ja sitä vaaditaan nyt nimenomaan Sinulta. Tiedän, että fiilistelisit nyt mieluummin jossakin pesäkolossa, mutta se ei vain käy.

www.astro.fi

Millainen olet horoskooppimerkkisi mukaan? Luonnehoroskooppi paljastaa

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

X