Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2021

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Koko kevään aikana tehtävät ratkaisut ovat äärimmäisen tärkeitä. Näiden ratkaisujen tulokset näkyvät selkeästi vuoden lopussa. Saturnuskin katsoo vahvasti eteenpäin ollessaan Vesimiehen merkissä, mutta vaatii kuitenkin ottamaan realiteetit huomioon. Uranuksen viesti taas on vahva: ole itsenäinen, huolehdi elämäsi perustasta, ole valmis muutoksiin, tee niitä. Älä pelkää olevasi julma muita kohtaan olemalla julma itseäsi kohtaan. Kuuntele tarkkaan kehosi antamia signaaleja. Maaliskuu saattaa tuntua aika monista raskaalta, mutta painon tuntu on kehotus taakan keventämiseen.

Venus tulee yhtymään Neptunuksen kanssa Kalojen merkkiin puolenkuun huitteilla. Jupiter on samoissa asteissa Vesimiehessä. Tässä on herkimmille, erityisesti Kaloille, oivallinen tilaisuus kirkastaa todelliset tunteet ja luopua kaikesta olettelusta ja arvailusta. Me asetamme kovin helposti onnellisuudellemme ulkoisia edellytyksiä tai odotamme rakkaamme pelastavan meidät. Koko maaliskuu pyytää itsenäisyyttä ja rohkeutta ja tämä Venusteema, joka Kaloissa koskee omaa henkistä tasapainoa, kehottaa meitä löytämään herkkyytemme, joka ohjaa meitä pois toksisista ihmissuhteista ja vie meitä kohti aidompia sellaisia.

Rakenteet tulevat uudistumaan osittain hyvin rankalla tavalla. Tämän ennustamiseen ei tarvitse edes astrologiaa. Mars aktivoi tämän suuren rakennemuutoksen voimia kuun puolivälissä. Se toimii Kaksosten merkistä ja kehottaa vahvasti radikaaliin evoluutioon, oikeastaan jopa revoluutioon. Kolmio Saturnukselle antaa Ilman merkeille erityisen toimivan aseman inhimillisen ja luovan uudistamisen rintamassa. Vapauden ja itsenäisen päätöksenteon vahvistaminen kaikilla elämän alueilla on nyt ensisijaisen tärkeää. Meidän on opittava näkemään se totuus, joka on itsessämme ja koskee omaa elämäämme. Aurinko ja Venus tulevat yhtymään 20. maaliskuuta. Ne siirtyvät yhdessä Oinaan merkkiin. Tämä hetki on uuden alun hetki kaikille, jotka ovat hereillä. Tämä on kirkkaan Sydäntietoisuuden hetki.

Oinas

Ei ole kyllä mitään syytä, ettei sinulla suksi kulkisi. Marsin ja Saturnuksen kolmio pitäisi kannustaa sinua varsin aktiiviseen ja uutta luovaan tunnelmaan, vaikka tuossa yhdistelmässä on riskinsä. Jos harjautuu tekemään oman käsikirjoituksensa vastaisia asioita, kuorma alkaa kasvamaan aivan sietämättömäksi. Uudistuminen ja pesäero oman menneisyytensä kuormaan on nyt iloinen velvollisuus, joka kannattaa ottaa vakavasti.

Rakkaus

Auringon Ja Venuksen huippupari saapuu merkkiisi käsi kädessä. Etenkin tietysti ihan ensimmäisten asteiden oinaat saavat melko historiallisenkin rakkausimpulssin osakseen. Tällaisen energian tavoittaminen lähdekentässä ei ole kuitenkaan ihan helppoa. Nyt on todella uusien alkujen aika, eikä mitään ennakko-odotuksia tai kuormia voi ottaa mukaan. Tämä on sellainen rakkauden juna, johon lippu ei maksa mitään, sen kuin vain astut mukaan. Ihmiskunta on kovan paikan edessä: valitse sinä rakkaus!

Härkä

Muista toiminta ja ennakkoluulottomuus! Sinun olisi nyt tavoitettava kokeileva ja radikaali KaksosMars, jotta elämäsi kaipaamat uudistukset todella toteutuvat. Nyt ei voi jäädä laakereille lepäilemään ja ajatella, että kaikkihan sujuu ihan itsestään. Nyt oletat ehkä vähän liikaa tapahtumien kulusta. Aika vaatii paljon omaa panosta. Tällaisissa kohdissa ei ihan arkijärjellä tajua, miten iso merkitys valinnoilla voi olla, joten kannattaa pyrkiä löytämään hyviä hiljaisen selkeyden hetkiä, joista lähtien on hyvä toimia.

Rakkaus

Silmiä avaava kuukausi, ainakin toivottavasti. On varmasti hiukan haastavaa joutua päivittämään käsityksiään ihmisistä tai ihmisestä. Kaikilla on kuitenkin oikeus muuttua ja muuttaa myös mielipiteitään. Muuttuneissa tilanteissa sitoumuksia. lupauksia ja sopimuksia kannattaakin muuttaa, eikä siitä kannata tehdä mitään numeroa. Sama koskee tietysti myös sinua. Jos tuntuu, että asioita on otettava uuteen harkintaan ja katsottava uudessa valossa, se kannattaa kyllä tehdä. Asita lutviutuvat sitten yllättävänkin hyvin, jos päästään yhteiseen tahtotilaan.

Kaksonen

Nyt se viime helmikuun sisäinen prosessi tulee ulos, aktiiviseksi toiminnaksi, kun Mars saapuu merkkiisi ja aktivoi suuret voimat toimiessaan Uranuksen ja Saturnuksen välittäjänä. On aika mahdoton ymmärtää tietoisesti, millaisten asioiden ja millaisen suuruusluokan kanssa ollaan tekemisisissä. Tämä on sinulle varsin iso kysymys ja käännekohta, mutta usko pois: korkeampi minuutesi on mukanasi. Et ole yksin, vaan tämä on tiimityötä, kunhan vain vapautat kokeilevan ja avoimen luovuutesi.

Rakkaus

Sinulla on varsin mielenkiintoinen kuukausi luvassa ihmissuhteiden ihmeellisessä maailmassa. Ensin täytyy katsoa totuutta silmiin. Aidot tunteet ja aito suhde vaatii itseään näytille. Tämä tuntuu ahdistavalta, mutta samalla todella kiinnostavalta. Kun Aurinko ja Venus saapuvat käsi kädessä 20. päivä, on ihan uusien alkujen aika. Vanhakin suhde tuntuu täysin uudistetulta ja raikkaalta, juuri syntyneeltä. Tällaisten ennusteiden toteutuminen kuitenkin vaatii myös aina omaa panostasi.

Rapu

Nyt tuntuu perusturvallisuus järkkyvän aika pahasti. Ei tämä silti oikeastaan kenelläkään juuri sen helpompaa ole. Täytyy vain löytää väistämättömien muutosten parhaat versiot ja uuttaa joka päivään niistä se paras mahdollinen. Meidän toivomme ei pysy hengissä, ellemme jaksa luottaa siihen, että kipeätkin muutokset tuovat mukanaan aina jotakin, jolla on positiivinen vaikutus johonkin tulevaan. Monesti kipeältä tuntuvat muutokset vain näyttävät kipeiltä. Ehkä nytkin me olemme vain kasvamassa omaan itseemme.

Rakkaus

Jotenkin ihmissuhteiden puolella näyttää vähän samanlaiselta. Luulet, että pöydän putsaaminen on pahakin juttu. Tästä syntyy yhteisen tahdon ja ymmärryksen löytämisen kautta jotakin paljon parempaa. AurinkoVenuksen saapuminen Oinaaseen voi olla sinullekin tämän vuoden parhaimpia kokemuksia. Täytyy vain tulla ulos kuorestaan ja uskaltautua totuttujen roolien ulkopuolelle, vapaaseen maailmaan.

Leijona

Näyttääpä aika loistavalta! Totta kai maailma on sekaisin, mutta ei kenenkään tarvitse sen takia olla itse sekaisin. Mikäänhän ei tule ihan itsestään, joten nytkin tulevaisuutesi avaimet ovat oman rohkeutesi lippaassa. Nyt on siis otettava rohkeita askelia. On vähän pakko kysyä itseltään isoja kysymyksiä siitä, mitä oikeasti on tavoittelemassa. Mitkä asiat sinulle ovat tärkeitä? Mistä mukavuudesta olet valmis luopumaan saadaksesi oman lahjakkuutesi esiin? Onko sinulla joitakin käsityksiä itsestäsi, joita pitäisi päivittää? Maailman muutos tuo meille isoja kysymyksiä uudesta itsestämme. Oletko valmis?

Rakkaus

Ihmissuhteissa tapahtuu ihan samaa. Kuten sinäkin, kaikki muutkin ovat muutoksessa ja kysyvät itseltään isoja kysymyksiä. Et ehkä olisi ihan valmis luopumaan joistakin käsityksistä, jotka koskevat rakastamiasi ihmisiä. Mutta kun ihmisiä ei voi tunkea sellaisiin laatikkoihin, joita me niin mielellämme heille rakennamme. Jos olet valmis ihan uuteen rakkaudellisuuteen ja aitouteen, kuukauden loppupuolesta voi tulla ihan ikimuistoinen. Kulmat ovat enemmän kuin kohdallaan. Samaa rohkeutta vaan ihmissuhteisiinkin.

Neitsyt

Asuuko sinussa pieni radikaali? Nyt olisi oivallinen aika ruokkia tämä tyyppi ja herättää hänet toimintaan. Mars Kaksosissa ja Saturnus Vesimieslaadussa ovat sinulle aika haastava yhdistelmä, mutta Härkä-Uranuksesta voit saada otteen. Elämän koko peruskiveä on aika tarkastella. Katso ympärillesi: sinulla on paljon kaikkea, mistä voit olla kiitollinen, mutta onko kaikkea häiritsevää ja rajoittavaa vain pakko sietää? Ei. Älä kuvittele, että sietämällä ikävästä asiasta tulee jotakin hyvää.

Rakkaus

Nyt on monien tunnesolmujen selvittämisen aika. Oppositiossa, Kaloissa, tapahtuu merkittäviä asioita. Nämä tunnelmat ovat hyvin sisäisiä, ja sinun on vihdoin löydettävä ne kipukohdat ja haavat, joita yrität vältellä. Onnellisuus ei ole mikään tavoite, se on matkanteon tapa. Tämä kuukausi huipentuu Auringon ja Venuksen yhtymään, joka antaa tilaisuuden rakkauden oivaltamiseen. Se ei ole tunne, se ei ole puute. Se on jotakin josta koko maailma on syntynyt ja jonka voimin se pysyy kasassa. Se on voima, joka yhdistää meidät.

Vaaka

Draivi on aika kova ja ihmeellisiä asioita tapahtuu ja syntyy. Kaikkea, mitä toimintasi ja intuitiiviset ratkaisusi tuottavat, on sinultakin täysin salattua. Et voi tietää, mihin ratkaisusi johtavat, mutta voit olla varma, että niillä on suuri merkitys. Ainoa vaara, minkä tässä tilanteessa näen, on se, että kaikki menee yliyrittämiseksi ja sähläämiseksi. Tai sitten kuvittelet tekeväsi jotakin tosi hienoa, mutta lopputulos onkin jotakin ihan muuta. Joskus tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Rakkaus

Alkukuu näyttää hankalien Neptunusenergioiden vallitessa vähän hankalalta. Tämä yhdistelmä, jossa vakionopeudensäädin on jäänyt ylinopeudelle jumiin ja tunne-elämä on sekavassa tilassa, ei ole ihan täydellinen. Näyttää vahvasti siltä, että tämä rakkauspamaus osuu sitten varsinkin alkupään vaaoille tosi täräyttävästi, hyvässä mielessä. Loppukuussa tuoreille, ihan uusille aluille on mainio tilaisuus. Asiat ja tunteet kannattaa silloin alkukuussa kyllä setviä mahdollisimman illuusiottomaan tilaan.

Skorpioni

Tällainen aika näyttäytyy sinun merkillesi aika epämukavana, mutta kaikkien alkemiallisella kehitystiellä on myös näitä puhdistumisen vaiheita. Jos elämäsi ulkoinen muoto ei vastaa todellisia tarpeitasi, alkaa jonkinasteinen romuralli. Et välttämättä ole ollenkaan tietoinen näistä todellisista sisäisistä tarpeistasi. Homman nimi on se, ettet saa mitä tilaat, vaan saat mitä tarvitset. Luota siihen. Uskon, että viimeistään vuoden lopussa kiitos seisoo. Jos silloin muistat vielä tämän.

Rakkaus

Pelit ja leikit eivät oikein kuulu todelliseen rakkauteen. Nyt olisi aika katsoa rakkauden todellisuutta silmiin loppukuun puolella. Alkukuu opettaa luopumaan kaikesta epäaidosta, itsessäsi, suhteessasi, tunteissasi. Ja samat sanat kuin tuonne aiempaankin: vaikka nyt sattuisikin, se on samaa hyvää kipua kuin syövän poisleikkaaminen. Raahaat siis ehkä jotakin tunnelukkoa tai pahaa oloa aiheuttavaa riippuvuutta. Jotakin on kuoltava pois, vain unohdettava. Kuolema on elämän sairaalan viisas kirurgi.

Jousimies

Nyt sitten reippaasti liikkeelle. Sinulla on yksi parhaista asetelmista. Vaikeinta tässä sinulle on ehkä tuoda asiat rohkeasti konkretiaan. Sitäkin nimittäin nyt tarvitaan. Oma elämänmuoto ja tavat olisi vähän pakko kyseenalaistaa. Nyt ei ihan riitä, että vain visioidaan. Tuo Marsin Kaksoslaatu on sinulle varsin toimiva, mutta siinä täytyy löytää sellainen aito itsekritiikki ja avoimuus, joka ei ehkä ole ihan vahvimpia puoliasi. Jos pysyt avoimen ja joustavana, saat merkittäviä juttuja aikaan.

Rakkaus

Ensin näyttää varmaan aika hankalalta ihmissuhdesektorilla. Mutta ajattelepa, jos ei koskaan siivoaisi kotiaankaan. Eihän se nyt aina niin kivaa ole, mutta sitten on kyllä paljon mukavampi elää, kun on vähän tuuletellut. Kun AurinkoVenuskaksikko pamahtaa sitten Oinaaseen, tarjoilee se sinulle toivottavasti mitä makeimman brunssin aitoa rakkauden Nektaria. Ihmissuhteet ovat huikean tärkeitä tällaisena aikana.

Kauris

Homma etenee, vaikkei painaisikaan ihan hiki otsalla. Kannattaa ottaa vähän sellainen antaa mennä -asenne. Olet jo aikaa sitten laittanut liikkeelle paljon sellaista, mikä saa muotoja nyt. Ei siis kannata hangoitella tutkainta vastaan, vaan ottaa se, mikä tulee. Eihän kaikki tokikaan ole ollenkaan sellaista, mitä tilasit. Kosmoksen viisaus on muuttanut tekemäsi impulssit sellaiseen muotoon, jotka vastaavat paremmin tarpeitasi. Et vain vielä tiedä sitä, joten saattaa vähän harmittaa. Malta.

Rakkaus

Illuusioiden kaatuminen on sinulla aika koettelevaa. Mutta ajattele sitä positiivisesti: ”Sillä totuus on meidät vapauttava”. Kaikella on aikansa ja paikkansa, eikä mikään ole ikuista, paitsi rakkaus. Ei rakkaus kuole, se vain muuttaa muotoaan. Tiedän, miten vähän tällaiset sanat lohduttavat joskus, enkä nyt tietenkään ole mitään tässä manaamassa. Kaikki riippuu myös edeltävistä valinnoistasi, kuten nykyisistäkin. Eikä sekään ole merkityksetöntä, millaisilla kiikareilla yrität tulevaisuuteen tiirailla. Siellä on kaunista.

Vesimies

Oikea laatu tekemiseen ja toteuttamiseen löytyy Kaksoslaatuisesta Marsista, jolla etsimällä, kokeilemalla ja oivaltamalla uusia tapoja voit löytää vaikka millaisia uusia mahdollisuuksia. Vanha ja uusi kohtaavat ehkä vahvimmin juuri sinun merkissäsi. Sinulla on käsittämättömän vahva sisäinen kyky nähdä oikeat suunnat, mutta tarvitset ehkä todella tärkeitä yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät keskittymään toteuttamiseen ja yksityiskohtien tarkasteluun. Kokonaisnäkemys on sinulla, se täytyy saada käyttöön.

Rakkaus

Ihmissuhdekuviot näyttävät liittyvän edelliseen aika saumattomasti. Alkukuun aikana näet, mitä laajempi näkemys vaatii ja ketkä siihen pystyvät. Kaikkein tärkein suhde syttyy paloon ja kirkkauteen 20. päivän aikaan. On tärkeää olla hereillä tällaisina aikoina, jotka voivat muuttaa elämäämme paljon täydemmäksi ja onnellisemmaksi. Koska meillä on aina valta valita, jättää valitsematta. Voimme tarttua hetkeen tai olla tarttumatta. Kuinka paljon meiltä meneekään ihan ohi, kun katselemme sivuun tai puhelinta. Voimmeko sen sijaan katsoa ihmistä silmiin, kohdata ja nähdä tulevaisuuksia?

Kalat

Tämä kuukausi haastaa sinut uudistumisleikkiin, jota KaksosMars edustaa. Sinulla on suorastaan ueita mahdollisuuksia päästä paljon lähemmäksi omaa todellista elämäntapaasi, mutta se vaatii menneisyydestä irrottautumista. Täydellistä vallankumousta ei tarvitse tehdä, vaan katsoa suoraan sitä, mikä sinua pitää otteessaan. Sinulla on nyt lupa voittaa menneisyyden haavat ja astua uuteen sinään. Et ehkä tiedä vielä kuka tämä on, joten voit etsiä. Ole tarkkana, tie on täynnä vihjeitä ja viittoja.

Rakkaus

Kohti uutta alkua. Myös ihmissuhteet ovat vahvan uudistumisen tilassa. Alkukuun puolella tunteiden ohjaava vaikutus on hyvin vahva ja parhaiten hereillä olevat kalat huomaavat omat väärinkäsityksensä. Nyt on aika pyyhkiä pöytä valmiiksi sille juhlalle, joka on odotettavissa Auringon ja Venuksen jättäessä kalat ja siirtyessä oinaaseen. Silloin on uusien alkujen juhla ja kaikki kalat on kutsuttu. Heille aika voi olla täysin unohtumaton hyvien ihmisten juhla.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X