Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2018

Marraskuun kuukausihoroskoopista pääset lukemaan, mitä sinulle on luvassa tässä kuussa myös rakkauden saralla.
1.11.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Marraskuu on Mars-kuu. Lokakuu keskittyi paljolti Venuksen rakkaudelliseen liikkeeseen, mutta marraskuu vaatii oman luovuuden ja energian käyttöönottoa. Koska Mars on Vesimiehen tulevaisuuteen suuntautuvassa ja rakentavassa merkissä, mars-energian tulee saada rakentava ja henkisesti puhdas laatu, jotta se voi toimia. Tämä kuukausi on sosiaalisten siteiden luomisen, verkostoitumisen ja puhtaasta motiivista tehtyjen rakentavien aloitteiden aikaa. Saattaa kuvitella, että se on jotakin ihan muuta kuin sisäisyyteen taipuva skorpionilaatu, eikä sovi tähän aikaan. Mutta: tämä kaikki edellä maalailtu vaatii vielä yhden supermausteen, vapauden ja sisäisen riippumattomuuden, joka on Skorpionin tavaramerkki.

Marsin työkaverit tällä kertaa ovat Uranus ja Jupiter, jotka sopivatkin Marsin kavereiksi paremmin kuin hyvin. Nämä tukevat tätä luovuuden Vesimiestsunamia Jousimiehen ja Oinaan tulimerkeistä. Kun samassa ryhmässä vielä toimii karmallisten salaisuuksien vartija ja paljastaja Kuun noususolmu Leijonassa, on alkemiallinen tulen ja veden, tahdon ja tunteen maata muuttava voima valmis inkarnoitumaan erityisesti näiden merkkien elämään. Nämä kaikki tekijät ovat kuitenkin kahden merkin rajoilla ja kulmat niiden välillä ovat ”hiukan haastavia”. Uranus saattaa aiheuttaa omasta asemastaan ylimääräistä kiireen tuntua, joka koettelee kärsivällisyyttä.

Jupiter ja Noususolmu vahtivat taas sitä, että luovuutesi uoma kulkee yhdessä karmallisen tilanteesi kanssa. Jos sinusta tuntuu, että tällainen luovuuden ja verkostoitumisen, laajenemisen idea ei ollenkaan vastaa todellisuuttasi, olet ehkä tekemässä jotakin, joka onkin ristiriidassa sinun oman suuntasi kanssa. Suunnan varmistamisessa auttaa Venus, joka Vaa’assa peruuttelee samoille asteille Kauriissa liikkuvan Vestan kanssa. Omistautuminen ja rakastava suhtautuminen omaan hyvinvointiisi kertoo paljon siitä, mikä on sinulle tärkeää, ja mikä toimii luovuutesi kantavana voimana. Kaiken kaikkiaan voimakkaasta ajasta huolimatta sisäisen äänen kuuntelemisen tärkeys nousee korkeaan arvoon.

Oinas

Uranus pyörii aivan merkkisi ja naapurisi Härän rajalla. Olet siis kuukauden voimakuviossa juuri ja juuri mukana. Tämä kuvio saattaa varsinkin Sinulle tuottaa ylimääräistä kiireen tuntua ja vähän turhankin raastavaa muutoksenkaipuuta. Sinun ei tarvitse ajatella tai hallita mitään maailmaasyleileviä kokonaisuuksia, jos löydät puhtaat motiivisi ja hyödynnät VesimiesMarsin ja Uranuksen hyvin toimivaa liittoa. Tämä tarkoittaa pelottomuutta ja riskinottoakin, mutta vain omilla motiiveilla.

Rakkaus

Sinulle Venuksen asema on erittäin merkityksellinen. Se haastaa sinut löytämään voimasi siitä, että uskallat omistautua niille ihmisille ja asioille, jotka sinulle merkitsevät kaikkea. Nyt rakkautesi on sellaisessa puntarissa, johon jää vain kaikkein arvokkain. Tästä tulee sinulle samalla se voima, jonka puolesta jaksat unelmoida, taistella ja kantaa lippuasi. Kuukausi jakautuu alkupuolestaan tähän punnitsemiseen ja loppukuussa mennään kohti tulevaisuutta, liput liehuen.

Härkä

Kun Uranus pakittaa hetkeksi nyt merkistäsi takaisin Oinaaseen, jää sinulle harkinnan paikka. Kaikki ei ehkä menekään ihan niin kuin kuvittelit. Joudut tarkistamaan suuntaasi ja strategiaasi. Siihen sopii paremmin kuin hyvin se, että Mars liikkuu Kalojen merkkiin, jolloin sisäinen voima ja hiljaisuus antaa sinullekin hyvän tilaisuuden miettiä, mitä todella haluat toteuttaa ja mihin todella haluat mennä mukaan. Nyt nimittäin sinulle on tarjolla aivan katinkultaakin.

Rakkaus

Kaksi voimaa taistelevat keskenään. Tunteesi haluavat auttaa sinua löytämään todellisen itsesi ja oman elämäsi, mutta mielesi askartelee ihmeellisten ahdistusten, outojen kuvitelmien ja epäilyjen kimpussa. Tässä painissa voi olla vain yksi voittaja. Kuuntele omien tunteittesi viestiä, ne eivät valehtele. Vaikka tuntuisikin käytännössä vaikealta tehdä niiden mukainen valinta, se on pakko tehdä. Tärkeimpiä päätöksiä on aina vaikea selittää tai perustella, koska ne syntyvät tunteissasi.

Kaksoset

Paineita ratkaisujen tekemiseen alkaa olla runsaasti. Enää ei kannnatakaan vitkutella. Tämä on aikamoinen hyppy tuntemattomaan, mutta kun punnitset vaihtoehtoja, niin ne alkavat olla tällä hetkellä vähissä. Ainoa vihollisesi on oma harhaileva mielesi, joka pyrkii nyt rakentamaan kaikenlaisia tekosyitä ja selityksiä. Saatat ihan vakavissasi kuvitella asioita ja vakuutella itseäsi täysin vaihtoehtoisilla faktoilla.

Rakkaus

Pelkäät laittaa kaiken peliin. Nyt olisi kuitenkin juuri sen aika. Riski kaiken menettämisestä avautumisessa on tietysti ihan todellinenkin, mutta ilman tätä riskiä, et edes voi voittaa parempaa elämää, täyttä elämää. Voit varata tämän kuukauden ihan vain sille, että tutkit sydäntäsi ja mietit, oletko nyt siinä paikassa ja sen ihmisen kanssa, jonka kanssa uskaltaisit jakaa kaiken ja avata todellisen olemuksesi. Sinulta kysytään nyt omistautumista ja avautumista.

Rapu

Kompassi on aika pahasti kateissa ja GPSstä ei tietoakaan. Monenlaiset paineet eri suunnista ahdistavat ja luovat tunnelmaa, että jotakin olisi pakko tehdä. Tilanne on kuitenkin kannaltasi ehkä vielä hiukan liian sekava, jotta voisit tehdä parhaita päätöksiä. Tietenkin, jos olet varma ja homma on hanskassa, niin anna mennä. Itselleni tulee kuitenkin sellainen tunnelma, että ainakin on paras siirtää isoimmat ratkaisut kuun loppupuolelle.

Rakkaus

Ajatukset ahdistavat. Mietipä, miksi tällaiset ajatukset, kuvitelmat ja epäilyt valtaavat mielesi. Millainen totuus niissä on takana? Ehkä se totuus onkin vähän syvemmällä kuin kuvittelit sen olevan? Ehkä epäilysi johtuvat omasta varautuneisuudestasi. Uskaltaisitko sinä luottaa lähimpiin ihmisiin niin paljon, että voisit luopua varauksistasi? Kuukausi on todellakin täynnä kysymyksiä, eikä niihin ole vastauksia kenelläkään muulla kuin Sinulla. Vastaukset voivat olla todella syvälle itseesi haudattuina.

Leijona

Mielenkiintoista… Leijonan kohdalla on vaikea sanoa mitään yksinkertaista tai helppoa. Näyttää, että aika on periaatteessa ihan hyvä, mutta toisaalta erilaiset paineet, vaikutukset ja ideat hajottavat keskittymistä kovasti. Vahvin ankkurisi yltyvässä tuulessa on varmasti oma ajattelu: kun peilaat maailman tapahtumia omaan arvomaailmaasi ja omaan kokemukseesi, pääset parhaiten selville suunnasta. Älä anna ulkopuolisen vaikutuksen häiritä sisäisen voimasi päätöksentekoa.

Rakkaus

Halusi sitoutua ja omistautua on todella vahva. Haluat omasta vapaudestasi käsin omistautua jollekin asialle tai ihmiselle ehdoitta. Näyttää kuitenkin vähän siltä, että toivoisit sitoutumisen kohteen olevan jossakin vähän kauempana, tulevaisuudessa tai jossakin muualla. Etkö näe omaa elämääsi ja omia ihmisiäsi sitoutumisen arvoisina? Nyt on turha haikailla kauas pois, koska tärkeintä olisi nähdä oman elämän arvo juuri nyt. Ja sitoutua siihen.

Neitsyt

Loppukuu näyttää sinun kannaltasi vähän tehokkaammalta. Saattaa nimittäin tuntua siltä, että sinua kiskotaan vähän eri suunnille, etkä oikein pysty keskittymään kunnolla mihinkään. Tilanne helpottuu kun Mars siirtyy Kalojen merkkiin. Siinä vaiheessa kannaltasi jännitteinen ja sekava ajanlaatu alkaa purkautua ja pääset sisäiseen työhön enemmän kiinni, jolloin saat oman määränpääsi taas asetettua kohdalleen suunnistuslaitteeseesi. Keskity omiin tavoitteisiin.

Rakkaus

Vastapäätä Kaloissa on myös Neptunus, joka on nyt neliössä totuudellisen laadun saaneeseen JousimiesMerkuriukseen. Alat ymmärtää jotakin väärinkäsitystäsi, jotakin, minkä olet käsittänyt olevan täysin toisin. Tässä vaiheessa taitaa käydä niin, ettet voi enää valehdella itsellesi, vaan sinun on otettava totuus niin paljaana, kuin se nyt ilmenee. Neptunus edelleen houkuttelee jatkamaan hämäryydessä kulkemista, koska se oli ”helpompaa”. Usko pois, ei se ole. Rakkaus tarvitsee totuuden kaverikseen.

Vaaka

Hanaa vaan! Vaikka tuosta nyt oikein hakemalla hakisi jotakin hankalaa, niin ei sitä oikein Sinun kannaltasi löydä. Voimakuvio toimii kannaltasi niin hyvin, että jos jotakin mahdollisuuksia pomppii puskista eteesi, niin tartu lujalla myötäotteella kiinni ja suunnista kohti menestystä. Mitä se ikinä sinulle tarkoittaakin. Varma voit olla kyllä siitä, että mikään kevyt juttu ei tule kysymykseen, sellainen seiskan sauma. Nyt sekä työssä, että rakkaudessa kaikki on pelissä.

Rakkaus

Tämä ei ole varmaankaan ihan kevyttä, koska nyt on tutkittava ihan tosissaan oman sitoutumisen kohteita ja syvyyttä. Jos koet irrallisuutta ja ahdistuneisuutta, olet todennäköisesti väärässä paikassa, väärien ihmisten kanssa tekemässä vääriä asioita. Nyt nimittäin oma kohtalonkirjoituksesi kutsuu sinua omalle paikallesi, rakentamaan syviä suhteita sinulle todella merkityksellisiin asioihin ja ihmisiin.

Skorpioni

Energiat ympärilläsi ovat nyt aika sekavat, vaikka monilla Skorpioneilla onkin tärkeä vuosipäivänsä. Jupiter jättää merkkisi ja tämä merkitsee myös sitä, että ratkaisuja ja rohkeita siirtoja on täytynyt jo tehdä. Nyt pallo on muualla ja monilla aika lailla hukassa. Sinulla toimii parhaiten sellainen akkujen lataamisen ja ruudun kirkastamisen meininki, jossa nautit elämästä parhaasi mukaan ja ilman mitään paineita. Älä anna sekavan ympäristön häiritä mielenrauhaasi, jossa punnitset totuuksiasi.

Rakkaus

Omistautuminen on kuukauden sana myös Sinulla. Sinulla onkin valmiutta siihen ja koet, että aika on kypsä syventää ja perustaa suhteita vakavammalle pohjalle. Merkuriuksen ja Neptunuksen neliö tuottaa yllätyksiä, mutta kyllä uudet paljastukset tässä vaiheessa ovat pelkästään positiivinen asia. Jos itse kullakin on luurankoja kaapissa, niin suhteen syventäminen on mahdotonta. Samalla syntyy vahva halu rakentaa ihan uutta, mutta se onkin jo ehkä liiankin jännittävää.

Jousimies

Kuukauden voimakuvio, josta tuolla yllä oli puhetta, toimii kannaltasi todella vahvasti, mutta sillä on vähän erikoisia sävyjä. Ei voi välttyä siltä tunnelmalta, että Jupiter aloittaessaan nyt sinun merkkisi elämää laajentavan kauden tarvitsee ensin puhtaan ja siivotun pöydän. Toivottavasti sellainen tila ja tilanne löytyy, koska lähtö voi ainakin teoriassa olla aika räjähtävä. Marsin neliö Jupiterille ampuu rakettisi radalle juuri nyt. Mutta tämä kuvio ei sisällä mitään takuuta, riskit ovat kyllä mukana

Rakkaus

Kommunikaatio ja arjen hallinta voi tuottaa vähän yllättäviä ongelmia. Meidän pitäisi kuitenkin iloita siitä, että yllätyksiä ja väärinkäsityksiä tulee, koska ne saavat totuuden nousemaan esiin. Se kun tahtoo aina joskus jäädä piiloon. Älä siis sorru mihinkään draamaan ja syyttelyyn, se on aivan tarpeetonta. Luota siihen, että tilanne menee ohi ja sen mentyä on paljon helpompi rakentaa hyvää tulevaisuutta.

Kauris

Alkukuussa suunnan ja ajoituksen tarkistuksia, varmistuksia ja tunnustelua, loppukuussa sitten voimalla liikkeelle. Sinulle on todella tärkeää, että koet täysin vakuuttuneesti olevasi täysin mukana, mihin ikinä lähdetkin. Et voi tehdä oikein mitään vain ajankuluksi tai muuten vaan. Jos tunnelma on välinpitämätön, sinun on katsottava muuhun suuntaan tai odotettava parempaa aikaa. On kuitenkin todella tärkeää miettiä, mikä sinulle itsellesi on kaikkien tärkeintä ja rakentavaa.

Rakkaus

Olo on melko ahdistava ja hankala, jos yhtään mikään on parisuhteessa pielessä. Sinun olisi aika syventää suhdetta, mutta et voi todellakaan tehdä sitä, ellet ensin selvitä ahdistuksesi syitä. Oma intuitiosi ja tasapainoisuutesi/tasapainottomuutesi kertovat erehtymättömästi siitä, missä kipukohdat suhteessa tai suhteissa ovat. Olet siis varsin herkkä ihmisten laadulle oman hyvinvointisi suhteen, joten sinun kannattaa ehdottomasti olla vain hyvässä seurassa. Sinkuilla pitäisi laatuskanneri toimia nyt hyvin.

Vesimies

Hyödynnä Marsin viimeiset (siis tällä erää) voimalataukset merkissäsi! Neliöasetelma Jupiteriin tuo voimaa, mutta kuviot ovat haastavia ja yllättäviä. Sinulta vaaditaan roimasti päättäväisyyttä ja uskoa omaan asiaasi. Näillä eväillä kun toimit itseluottamuksen kautta, tulokset voivat olla ihan miten huikeita tahansa. Itseluottamuksen ehdoton edellytys on toki se, että olet varma oman missiosi aitoudesta, että uskot itse tekemiseesi ja asiaasi.

Rakkaus

Sinulle Venuksen peruuttelu ja viipyily Vaa’assa sopii oikein mainiosti. Saat nyt rakennettua ihmissuhteita kaikessa rauhassa, kuunnellen ja kommunikoiden. Olet herkällä päällä, mutta herkkyys toimii mainiosti juuri aktiivisen kuuntelun ja välittämisen tukena. Tällaisessa tilanteessa, kun itselläsi ei ole mitään ihmeempiä hankaluuksia, voit toimia vahvana parantavana voimana koko lähipiirillesi. Parisuhteessa tällainen aika on harvinaisen rakentavaa ja syventävää.

Kalat

Sinulle tämän kuun voimakuvio on kuin välähdys tulevaisuudesta. Ole avoimena ideoille ja kaikelle kiinnostavalle, mitä ympärilläsi näet. Se, että saa kuvan ehkä kaukaisesta tulevaisuudesta, voi toimia oman elämän liikkeellepanevana voimana. Nyt, kun Mars siirtyy merkkiisi, oma luovuutesi puhkeaa kukkaan. Suosittelen, että käytät sitä innostavan suunnitelman tekoon ja sellaisiin ensiaskeleisiin, jotka on hauska astua ja jotka johtavat kohti tätä tulevaisuudenkuvaa.

Rakkaus

Sinulla päällimmäisenä vaikuttajana rakkauden alueilla on oman merkkisi Neptunuksen neliö Merkuriukselle. Asioita paljastuu yllättäen ja ne on pakko ottaa tietoisesti haltuun ja huomioon. Niistä on myös puhuttava, vaikka pelottaisikin. Hämärän peittoon tai toisiksi kuvitellut tunteet ja asiat on aika ajoin nostettava tietoisuuden valoon ja käsiteltävä, ennen kuin ne alkavat johtaa elämää. Josta silloin tulee valheen sävyttämää ja epäaitoa.

Lue myös:

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

 www.astro.fi

Lue myös

Suosittelemme