päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 7.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jostain on voinut iskeä tarve ryhdistäytymiseen ja entistä suurempaan suoraselkäisyyteen. Työssä erityisesti saattaa olla asioita, joita täytyy viedä järjestelmällisesti eteenpäin, ja tämäntyyppinen hanke voi kestää ainakin kuukauden ajan. Yhteydenpitoa, kirjoittamista tai raporttien laatimista kaivataan puolin ja toisin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla nyt suurempaa kiinnostusta lempiaiheeseesi, rahan tienaamiseen tai muunlaisen yltäkylläisyyden hankkimiseen esimerkiksi ison tai pienen luksustavaran muodossa. Jokin uudenlainen ote työelämässä saattaa näkyä näinä päivinä, ja ehkä varmistat jotain pidemmän päälle!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu ja Mars ovat merkissäsi tuomassa vipinää kinttuihin tai muuta nopeatempoista suhinaa. Erityisesti juoksevissa käytännön asioissa saat erinomaisen paljon aikaan, vaikka hermoiluakin on tiedossa. Jokin raha-asia välähtää mielessäsi tai alkaa näyttäytyä muutoin. Suhteissa voi olla värikkäitä päiviä!

Rapu (21.6.-22.7.)

On olemassa asioita, jotka pysyvät pinnan alla tai kulissien takana. Voit myös saada tietoosi pitkään salassa pidetyn asian tai olet mukana työpaikan juoruiluissa. Saatat olla osallisena jonkin asian valmistelussa. Jokin sopimusasia on tulossa tapetille ja ehkä parin päivän päästä sitä katsotaan tarkemmin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä otat taas vauhtia asiassa, joka liittyy laajoihin sfääreihin, tulevaisuuden visioihin tai aktiiviseen ryhmätoimintaan. Tällä voi olla sidos seikkoihin, jotka ovat olleet esillä jo usean kuukauden ajan. Voit myös joutua paneutumaan yksityiskohtaiseen seikkaan työssäsi, joten ole tarkkana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työn saralla voi olla tekijöitä, jotka laittavat rattaisiin vauhtia ja vievät sinua hurjasti eteenpäin. Huonompi vaihtoehto on se, että alat hermoilla turhasta, mikä ei johda mihinkään. Velvollisuudentuntoisena luonteena saatat kuitenkin nauttia kiireestä. Suhteissa haluat näyttää ja saada paljon!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla saattaa olla tiedossa jotain innostavaa menoa toiselle paikkakunnalle. Jos reissaat, mukana on joka tapauksessa paljon kaikenlaista, kuten keskustelua tai papereita. Ehkä liikut enemmän ja jumppa, tanssi tai kuntosali voi kutsua. Onkohan perheasioihin liittyvä seikka nyt tulossa esiin?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olemisen, elämisen ja nauttimisen aika on vielä esillä voimakkaasti, joten olet yhä tavallista herkempi tuoksuille, materiaaleille, hajuille ja mauille, mistä voi olla hyötyä vaikka kokkaustaitojen kehittämisessä. Nyt alkavat kutsua myös muut asiat, kuten opiskelu, kirjoittaminen tai muu tähdellinen paperityö!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkkiisi kohdistuu näinä päivinä hyvin dynaamisia, toimintaan painottuvia planeettavaikutuksia. Nyt on siis olennaista se, että lähdet liikkeelle ja suunnitelmasi etenevät toteutusasteelle. Hampaiden kiristystäkin voi olla aika ajoin tiedossa, mutta satuttavat sanat on hyvä nielaista ennen ulostuloa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Käytännön seikkojen parissa voi riittää kaikenlaista sutinaa. Myös tavaroiden kanssa pelaamista voi olla tiedossa, ehkä erityisesti niiden kunnostamisen tai korjaamisen merkeissä. Työnteossa voi olla erityistä ripeyttä vaativa vaihe, tai sitten jotain pitää kirjoittaa mahdollisimman nopeasti. Suhdeasia hämmentää yhä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin asia työssä voi painua kulissien taakse tai syrjään, joten siihen ei ole varmaankaan aika tarttua juuri nyt. Jotain on puolestaan tärkeä valmistella kunnolla, ennen kuin se voidaan tuoda julki. Tämän tyyppisiä vaiheita on tiedossa tulevina viikkoina enemmänkin. Suhteet voivat viuhua isolla areenalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Paljon kaikkea näköjään tapahtuu ja osittain koet asioiden, ihmisten tai tilanteiden välillä myös ristiriitaa. On myös mahdollista, että aikasi ja jaksamisesi eivät riitä kaikkeen. Kodin tai perheen asiat vaativat oman osuutensa, ja ehkä äkäisyyttäkin kumpuaa jostain. Suhdehaaveet liikkuvat yläilmoissa!

X