Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 14.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Onni ja menestys löytyvät sieltä, missä eniten nautit olostasi. Löydä siis oma paikkasi ja omat läheisimmät ihmiset luontevasti sieltä, missä itsekin parhaiten viihdyt. Mitään ei kuulu etsiä, eikä analyyttisesti pohtia. Annetaan elämän opastaa oikeaan suuntaan.

Oinas

Olet täynnä energiaa ja haluat kohdistaa sen täsmälleen omiin tarkoituksiisi. Todellinen rakkaus ei aseta tämänkertaisia päätöksiäsi kyseenalaisiksi. Tulethan kuitenkin jakamaan kaiken kokemasi rakastettusi kanssa. Ellei sinulla ole kokemuksia, ei sinulla myöskään ole mitään jaettavaa.

Härkä

Rakkauselämässä myllertävät tunteiden myrskyt ajavat sinua kohti ratkaisevaa päätöstä ihmissuhteissasi. Et voi luottaa muihin kuin omiin tunteisiisi ja siksi niistä on nyt otettava selvää. Rakastatko sinä kumppaniasi sellaisena kuin hän on? Muuksi hän ei tule koskaan muuttumaan.

Kaksonen

Ihastut tänään helposti ja osaat osoittaa sen vastustamattomalla tavalla. Vältä silti aiheettomien toiveiden herättämistä ja ole rehellinen kaikissa puheissasi, sillä rakkaus elää vain rehellisyydessä. Myönnä aina todellinen tilanteesi ja pääset heti paljon syvemmälle tunteiden ja rakkauden maailmaan.

Rapu

Rakkauselämäsi on myrskyisässä ja samalla intohimoisessa vaiheessa, jonka aikana mittaat nykyisen suhteesi toimivuutta ehkä arveluttavin keinoin. Uuden rakkauden ilmaantuminen tapahtuu kuin itsestään, mikäli vakituinen suhteesi ei ole tasapainossa.

Leijona

Flirttisi puree tänään turhankin tehokkaasti, eikä sitä kannata viljellä ihan miten sattuu. Joku kumminkin ottaa sen liian vakavasti ja liimautuu sinuun. Vaikka toisen ihmisen kiinnostus aina hivelee itsetuntoa, niin usein siitä on seurauksena jonkin asteinen riippuvuus, joka vain vaikeuttaa elämääsi.

Neitsyt

Kaipaat parisuhteeseesi uutta säpinää tai ainakin selviä elonmerkkejä keinolla millä hyvänsä ja törmäyskurssille ajautuminen oikeastaan kuuluu asiaan. Sinun on pystyttävä ilmaisemaan kumppanillesi, mitä sinä häneltä odotat. Mistä hän muuten voisi sen tietää.

Vaaka

Eroottinen ja seksuaalinen latauksesi on nyt korkeissa lukemissa ja ellet löydä sille sopivaa purkautumistietä, niin saatat heittäytyä hyvinkin hankalaksi nykyistä kumppaniasi kohtaan. Kuten huomaat, se ei millään tavalla helpota tilannetta. Ellet pysty puhumaan asiasta, olisi ehkä parempi erota.

Skorpioni

Tänään sinulla on tarve tehdä joku radikaali uudistus parisuhteessasi, mutta joudut keräämään kaiken rohkeutesi ennen kuin mitään todellista muutosta tapahtuu. Kerro mikä sinua painaa ja asiat lähtevät selviämään yllättävän sopuisasti.

Jousimies

Päivän pitäisi kulkea duurivoittoisesti ja ellei se ihan itsestään sitä tee niin voisihan sitä vähän auttaa keksimällä jotain kivaa itsellesi. Jupiter ja Aurinko suosittelevat mieliravintolaa, pitkään suunnitteilla ollutta elokuva-iltaa, teatteria tai jotain muuta henkistä energiaa antavaa kokemusta.

Kauris

Tänään kannattaa panostaa mielekkäisiin ja mukavalta tuntuviin asioihin, sillä niiden kautta löytyy hyviä kanavia onneen ja menestykseen paremmin kuin mistään muualta. Silloin kun nautit elämästäsi, olet onnen radioaalloilla ja menestys seuraa sinua yhtä automaattisesti, kuin delfiini turistilaivaa.

Vesimies

Jos voimasi tuntuvat olevan vähissä, niin hellitä heti tahtia ja muuta jollain tavalla päivän rytmiä. Valoa on näkyvissä sellaisen nurkan takana, jonne et ole aikaisemmin kurkistanut. Tee joku radikaali muutos päivärytmiisi heti kun tyytymättömyys tai tylsyys upottaa sinuun kyntensä. Se on hauskaa.

Kalat

Tänään kannattaa ihan tietoisesti etsiytyä sellaisiin paikkoihin ja tilanteisiin, joissa koet eniten nauttivasi olostasi. Onnikin hymyilee sitä leveämmin, mitä paremmalta sinusta itsestäsi tuntuu. Ellet löydä iloa jokaiseen päivääsi, ei onnikaan jaksa keikkua matkassa. Onni seuraa onnellista ja suru surullista.

X