Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 16.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Koska kuu ja Mars ovat merkkiäsi vastapäätä, saatat kokea ja tuntea taas enemmän. Ehkä siksi, että olet hyvin tunteita herättävän ihmisen kanssa tekemisissä. Teräviäkin tuntemuksia voi tulla, muun muassa erilaisuuden kokemisesta, mutta se on lähinnä virkistävää. Venus herättelee yhä myös luovuuttasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Vaa’an merkin tasapainottavaa vaikutusta on taivaalla ja se liittyy kohdallasi työasioihin ja arjen hoitamiseen. Ehkäpä siis saat aikaan niissä jotain harmonisoivaa, eheyttävää. Venuksen pitkään paikoillaan pysynyt asema mukaan lukien, kotiympäristön kaunistaminen olisi ajankohtaista. Väreissä on taikaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaikessa kiireessä tai kotielämän sekamelskassa löytyy ilopilkkuja ja kepeyttä, ehkä aivan yllättäen. Jos vaan mahdollista, yritä päästä viihteelle, vaikkapa nauramaan standupille tai elokuvalle sydämesi kyllyydestä! Suhde-elämässä vaikuttaa positiivisesti äänensävy tai kielenkäyttö.

Rapu (21.6.-22.7.)

Perhepiirissä saattaa olla paljon meneillään, ja kaipaamaasi tunnetta pitäisi olla tarjolla runsain mitoin. On mahdollista, että näihin päiviin sisältyy perhejuhlaa tai muutoin tiiviitä tapaamisia lähipiirissä. Ryhdytäänkö johonkin vihdoin ja viimein? Saat paljon irti hyvistä materiaaleista tai raaka-aineista!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänä viikonloppuna kohteliaalla ja diplomaattisella käytöksellä saattaa olla tavallista enemmän merkitystä. Tai sitten tavalla, jolla lähestyt ihmistä. Viesteihin saatetaan kaivata juuri tiettyjä sanoja, ehkä rakkaudellisia. Maanläheiset puuhastelut ovat monesti parhaita ja rauhoittavia, joten tartu käsityöhön!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Materiaalisiin seikkoihin liittyvä sektorisi on tällä hetkellä aktivoitunut, mikä saa sinut avaamaan n kukkaroasi helpommin nähdessäsi kaunista tavaraa. Kaunis on etusijalla tarpeelliseen nähden, mutta merkkisi järkiperäisyys pitää sinut kaidalla tiellä. Pitkäaikainen Jupiter saa sinut kaipaamaan yleviä kokemuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viikonloppusi vaikuttaisi olevan vireä ja tapahtumarikas. Ehkä ryhdyt johonkin nyt harkitsematta sitä ihmeemmin, hetken mielijohteesta, ja tunnetilat ohjailevat sinun tai lähipiirisi toimintaa. Olet yhä altis kokemaan asioita jonkin verran taustalta tarkkaillen. Yhteisöllä on tukeva rooli siihen nähden, mitä haluat.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voi olla, että hyvin osallistuvan ajanjakson keskellä haluat hetken rauhoittua tai nauttia leppoisasta ajasta vain pienen piirin kesken. Antennien ei täydy koko ajan suuntautua monimutkaisiin verkostollisiin yhteyksiin. Näkyvyys tai näyttävät tilaisuudet voivat olla ajankohtaisia, ehkä juhlan tai palkitsemisen muodossa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ehkä jopa ennenkuulumattomia vaiheita on ollut koettavana elämässäsi viime viikkoina, ainakin mitä työteliäisyyteen tulee. Tätä vaihetta ja paneutumista tarkkuutta vaativiin aiheisiin jatkuu. Saat onneksi tilaisuuden kevyempään kokemiseen tai sosiaaliseen iloon viikonloppuna. Näet suhteen arvokkaana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Päämäärä tai perheasia saattaa puskea esiin melkoisella ryminällä, mikä voi merkitä kovatahtista toimintaa, kuten siivousta tai valmisteluja. Joillakin kauriilla on työasiat vahvasti mielessä tai ylitöiden suorittamista. Hiki voi tulla pintaan myös liikunnassa, jossa suorituskykysi on parhaimmillaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Talous ja raha-asioiden hoitaminen vallitsevat näinä viikkoina useiden vesimiesten ajatuksissa.  Kysymyksiä siitä, kuka käyttää rahaa mihinkin tai miten talousasioita saadaan yhdessä eteenpäin on läsnä, ehkä myös lähipiirissä tai keskusteluissa. Tänä viikonloppuna kannattaa nähdä, missä ruoho on vihreämpää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Vastapäätä merkkiäsi pitkään ollut ajattelun planeetta Merkurius nytkähtää tänään eteenpäin perääntyvästä liikkeestä, mikä voi helpottaa tekemistäsi. Ajat ovat kuitenkin ajattelun kannalta hektisiä, mikä kehittää sinua ja kiihdyttää kanssakäymisen tahtia. Suhteet voivat parhaiten arkisissa ympyröissä!

X