Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 30.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tunteisiin tulee tänään helposti tulta ja tuppuraa, sillä tunnetiloihin liittyvä taivaankappale kuu on vastakkain tulisen Marsin kanssa. Tämä voi tarkoittaa muun muassa sitä, että lähdet vihdoin liikkeelle asian kanssa, jota olet pitkään suunnitellut. Sinun kannattaa pysyä linjassa yksityiskohtien hiomisen suhteen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Meneillään saattaa olla aiheita, joiden kanssa kannattaa ottaa aikalisä ja pohtia niitä kaikessa rauhassa. Älä unohda, että näinä viikkoina on olennaista se, miten teet tarkkuutta vaativat tehtävät joko työssä, harrastuksessa tai kehon huollossa. Älä odota välitöntä palkkiota näiden päivien tekemisistä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pitkäaikaiset Jupiter ja Uranus pimennossa olevien asioiden sektorillasi nostavat päätään aika ajoin ja saavat sinut huomaamaan apua tarvitsevat ja syrjäytyneet. Nämä planeetat ovat ehkä saaneet sinut tekemään jotain, mikä täytyy pitää piilossa. Näinä päivinä on kuitenkin ilmassa myös valtavasti hauskuutta ja menemistä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on ollut selkeä tarve saada aikaan asioita koko kuukauden. Tahti jatkuu selkiyttävänä, ja toivottavasti kunto-ohjelma on jo täysillä käynnissä. Saat nimittäin energian planeetasta tavallista enemmän fyysistä voimaa. Kotiympyröissä tai kodinomaisissa oloissa tapahtuu paljon ja siellä on myös aloitteellisuutta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat korostavat näinä päivinä liikkumista, joko, jalan, pyörällä, autolla tai vaikkapa lentokoneella. Liikkeellä oloa ja raajojen liikuttelua voikin suositella jo oman hyvän olon kannalta, mutta sitä voi tulla myös muusta syystä. Oletko oppimassa jotain käytännön taitoa? Se kannattaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Parin kuukauden ajan kuriin ja järjestykseen liittyvä Saturnus-planeetta on ollut merkkiäsi vastapäätä ja alkanut tuoda tarpeen laittaa konkreettisia asioita uuteen uskoon. Ehkä isompia ratkaisuja vielä odotellessa, sillä vaikutus kestää kolme vuotta. Käytäntö ja uusi oivallus taloudessa ovat päivän antia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmassa voi olla jotain erikoista suhde-elämään liittyen. Esimerkiksi tunne kaukaa menneisyydestä saattaa tulla esiin, ehkä muiston tai kohtaamisen välityksellä. Ehkä saat lopullisen selvyyden pitkään vaivanneeseen seikkaan. Näinä päivinä ystävyydessä tai yhteisössä asia muuttuu, ehkä yllättäen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Parempi on pitää jonkin verran matalaa profiilia, tai sitten joudut tekemään niin. Luvassa saattaa olla perussiivousta, toisista huolehtimista ja muuta käytännön askaretta. Koska Venus on yhä vain asemoitunut voimakkaasti merkkiisi, näkyy se suurina kauneusihanteina kaikessa, kuten suhteen odotuksissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Se miten suhtaudut nyt ulosantiisi voi olla syynin alla. Voi olla, että omasta takaa pohdit myös kaikkea mitä antamiseen ja saamiseen kuuluu. Lopputuloksen pitäisi tyydyttää sinua ja saat tilaisuuden seikkailla ehkäpä erikoisessa paikassa. Mitä useampi on paikalla, sen parempi, joten kutsu ihmisiä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tähän päivään näyttäisi kytkeytyvän jotain syvällistä, peruuttamatonta tai menneisyydestä kumpuavaa. Tunnetilasi saattaa olla kaivautunut syvälle, ehkä jonkin seikan ytimen löytämiseen. Olisiko kyseessä sellainen ollako vai eikö olla -juttu? Jokin asia selviää vasta viikkoja myöhemmin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos matkakärpänen on purrut jo päiviä sitten, luulisi sinun olevan menossa, vähintään naapurikaupungissa. Nyt saattaa ilmetä muutenkin enemmän liikkumisen tarvetta, mikä voi näkyä jalan väpättämisenä. Vaihtelua tai odottamattomia käänteitä on monilla ohjelmassa, vaikkeivat tiedä sitä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt näyttää olevan aika olla enemmän kulissien takana, ehkä katsomassa muiden meininkiä tai järjestämässä asioita taustalla vaivihkaa. Askarruttaako jokin, joka liittyy mahdollisesti ihmisten paikkojen uudelleenjärjestelyyn? Mikähän kehon nautinto olisi tällä hetkellä paras? Hierontako vai joku muu?

X