Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 6.2.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kunniantuntosi ja ylpeytesi voivat olla voimissaan tämän viikon aloituksessa. Saat huomionosoituksista jotakin hieman enemmän kuin tavallisesti ja virtaa riittää mihin vaan. Ehkä harrastus vaatii järjestelmällisempää otetta. Sinulla on yhä loistavat mahdollisuudet kurssittaa itseäsi, jopa intohimoisesti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ota huomioon rasituksen tunne, joka voi vaivihkaa pyrkiä esiin toimissasi. Lepo ja voimien kerääminen on hyvinkin tarpeen aika ajoin. Kodin piirissä on ehkä enemmän sellaista, mikä vaatii huomiotasi ja paljon aikaa. Isossa porukassa vaikuttaisi olevan enemmän tunnetta, joka sekoittuu arkiseen keskusteluun.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Todennäköisesti puhut paljon tai viestit muulla tapaa varsin paljon tänään, mutta yhteydenpitoon tulee vakavampia sävyjä monessa kohtaa. Jos olet erityisen tarkka, saat paljon aikaiseksi. Ulkomaan kontakteista saattaa kuulua jotain yllättäen tai esillä oleva asia yllättää sinut. Suhteessa on vaatimuksia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Rahaan tai ostamiseen liittyvät kysymykset voivat yltää tähän päivään saakka tai niihin voi tulla rajoituksia. Olisitko huolissasi läheisen tai työtoverin rahankäytöstä, vai omastasi? Yhteistyökuviot näyttäisivät olevan vaativassa vaiheessa tällä viikolla, mutta painavimmat aiheet ovat esillä parin päivän päästä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voi olla mielessäsi aihe, joka liittyy imagosi kehittämiseen, voimistamiseen tai vakavoittamiseen. Tai sitten muut rajoittavat itseilmaisuasi tai laittavat sitä tiukkoihin raameihin. Saturnuksen vastuu ulottuu sinuun erityisesti nyt ja kuun puolivälissä tätä kuukautta silmälläpitäen. Mikä suhteessa askarruttaa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi näyttäisi olevan asioissa, jotka eivät juuri nyt ole ajan hermolla, tai sitten keskittymisesi ei ole aivan niin terävä kuin yleensä. Ehkä yhteiskunnan tai ihmisenä olemisen ongelmat ovat jostain syystä kielen päällä. Jos sinun täytyy olla esillä, saat itsestäsi kaivettua esiintymiskykyä kuten viime kuukausina muutenkin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko ja kuu osuvat mukavasti merkkiisi viime päivien tapaan, ja se lupaa hyvää fyysiselle ja henkiselle tasapainolle ja sopivan suorittamisen kannalta. Sanalliset oivallukset voivat majailla kodin piirissä tai lähiseudun tapaamisissa. Muistutuksesi taas, että Mars ja Jupiter tuovat merkillesi yhä vauhtia ja kokemuksia!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työelämään ja uralla edistymiseen liittyviä vaiheita on todennäköisesti odotettavissa, ja niihin voi liittyä konkreettisia toimenpiteitä ja aikataulutuksia. Jopa uusi alku tai vaihtoehtoisesti pääpiste saattaa olla käsillä! Olet varmaankin jatkamassa pitkään esillä olleen seikan tuomista paremmin päivänvaloon.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Lennokkuus, ulkomaat tai matkustaminen ovat yleensäkin merkkiisi liittyviä teemoja, ja nyt niissä voi olla meneillään jokin tärkeä vaihe tai perusteellista järjestämistä. Jos lomamatkaa varaat, on syytä olla tarkka ja järjestelmällinen. Harrastusten kehittämiseen liittyvät pitkäaikaiset planeettakuviot ovat yhä meneillään.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kaikenlaisia oivalluksia raha-asioiden hoitamiseen on todennäköisesti tullut viime päivinä ja ehkä haluat nyt konkretisoida jotain. Merkurius on ollut merkissäsi poikkeuksellisesti jo pari kuukautta, ja se puolestaan yhä terävöittää ajatteluasi ja hyödyt siitä vielä tämän viikon ajan. Suhteessa olisi hyvä keskustella konkretiasta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voit kohdata nyt voimakkaita tilanteita muiden kanssa, sillä näyttäisi siltä, että ainakin joku valovoimainen tai itsetietoinen persoona vaikuttaa omaan tekemiseesi jollain tavalla rajoittavasti tai ryhdistävästi. Pidempi itseesi keskittymisen vaihe jatkuu vielä tämän viikon, joten kaiva psyykkinen este esiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Auttavainen ja myötätuntoinen puolesi saattaa olla tavallista enemmän esillä, olosuhteiden pakosta, sillä joku voi todella tarvita huolenpitoasi. Skannaa siis ympäristöä, niin löydät kohteen! Jokin puoli vetää toisaalta jatkuvaan yrittämiseen, ja siihenhän liittyy jo kuukausia dynaamisesti vaikuttanut Mars!

X