Horoskooppimerkit

Näiden horoskooppimerkkien kanssa sovit parhaiten seksuaalisesti yhteen

Minkä horoskooppimerkin kanssa sinulla synkkaa makuuhuoneessa parhaiten? Kaipaatko pohjimmiltasi sänkyysi tulista rakastajaa, hidasta viettelijää vai luovaa leikkikaveria? Tutustu eri horoskooppimerkkien seksuaaliseen yhteensopivuuteen.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Ovatko sinun ja kumppanisi horoskooppimerkit myös seksuaalisesti yhteensopivia?

Minkä horoskooppimerkin kanssa sinulla synkkaa makuuhuoneessa parhaiten? Kaipaatko pohjimmiltasi sänkyysi tulista rakastajaa, hidasta viettelijää vai luovaa leikkikaveria? Tutustu eri horoskooppimerkkien seksuaaliseen yhteensopivuuteen.

Oinas (21.3.–20.4.) tarvitsee tulisen rakastajan

Oinaan seksuaalinen halu on lähes kyltymätön. Platoninen sielujen kumppanuus ei riitä tälle tulimerkille, sillä oinas saa seksistä energiaa ja purkaa siihen paineitaan. Jos oinas ei saa riittävästi seksiä tai se on tylsää, hänestä tulee piikikäs.

Parhaita seksikumppaneita oinaalle ovat jousimies ja leijona. Kaikki kolme ovat tulimerkkejä, jotka nauttivat kiinni jäämisen riskistä ja seksistä julkisilla paikoilla. Myös kaksosten tuhma mielikuvitus ja vesimiehen kokeilunhalu kiehtovat oinasta.

Herkät, seksiin romanttisesti suhtautuvat rapu ja kalat ovat täysin eri taajuudella oinaan kanssa. Oinaalle seksi on ennen kaikkea fyysinen purkautumiskokemus, herkille vesimerkeille henkinen rituaali.

Kun seksi tuntuu työläältä – 7 terveellistä syytä harrastaa pikaseksiä

Härkä (21.4.–20.5.) himoitsee hitaita viettelijöitä

Esileikki on härälle yhtä tärkeää kuin seksi. Pikaseksi enemmänkin ärsyttää kuin kiihottaa härkää, joka nauttii suorastaan piinallisen pitkitetystä seksistä. Romanttiset viettelyelementit, kuten kynttilät, viini ja musiikki virittävät hänet tunnelmaan.

Kauris ja neitsyt nauttivat hitaasta seksistä aistillisessa ympäristössä. Myös intohimoinen skorpioni on loistava kumppani kyltymättömälle härälle. Härän on tosin oltava valmis luopumaan konservatiivisesta kuorestaan tämän hurjastelijan kanssa.

Räjähdysmäisestä pikaseksistä nauttivat kumppanit eivät sovi härälle. Tällaisia ovat oinas ja jousimies, joita kynttiläillalliset ja tantrailu vain turhauttavat.

5 tantraseksivinkkiä, jotka takaavat sinulle elämäsi parhaan orgasmin

Kaksoset (21.5.–21.6.) kaipaa kekseliästä petikaveria

Kaksoset kyllästyy nopeasti – myös sängyssä. Hän haluaa kokeilla erilaisia paikkoja ja asentoja. Yksi kumppani ei välttämättä riitä tälle päiväperholle. Kaksoset on verbaalisin horoskooppimerkki, joka nauttii flirttailusta ja tuhmista puheista.

Parhaita seksikumppaneita kaksosille ovat liberaalit ja estottomat vaaka ja vesimies. Ei ole ehdotusta, joka hätkähdyttäisi näitä ilmamerkkejä. Jousimiehessä taas on alkukantaista fyysisyyttä, joka repii kaksoset fantasioistaan makuuhuoneeseen.

Rutiinit ja henkinen kahlitseminen kammottavat kaksosia. Seksitapoihinsa rakastuva kauris ja sitoutumista janoava rapu enemmänkin ahdistavat kuin kiihottavat häntä.

Näin puhut tuhmia olematta mauton

Rapu (22.6.–22.7.) tarvitsee luotettavan palvojan

Seksi ei ole ravulle vain fyysisen himon tyydyttämistä. Rapu haluaa tuntea, että kumppani haluaa juuri häntä. Yhden yön jutut eivät ole häntä varten, vaan hän etsii palvojaa, joka tekee kaikkensa tyydyttääkseen vain ja ainoastaan hänet.

Kalat, härkä ja neitsyt ovat yhtä emotionaalisia horoskooppimerkkejä, jotka kaipaavat sitoutumista. Seksuaalisesti kokeilunhaluisen ravun tajunta laajentuu myös kyltymättömän, estottoman ja kuorensa alla äärettömän herkän skorpionin kanssa.

Kaksosten ja vesimiehen kevytmielisyys taas kauhistuttaa rapua. Oinaan otteet tuntuvat kulmikkailta ja tylyiltä, sillä rapu ei halua olla pelkkä tyydyttäjä, vaan jumaloinnin kohde.

Vinkit rakkausseksiin – näin syvennätte suhdettanne hellyyden avulla

Leijona (23.7.–22.8.) syttyy estottomasta paljastelusta

Leijona on kuin tähtiradan aurinko, jota muut planeetat kiertävät. Leijona tarvitsee myös sängyssä palvontaa. Hän on erittäin seksuaalinen merkki, joka kärsii henkisesti, jos suhteen fyysinen puoli ei toimi.

Oinaalla ja jousimiehellä on rohkeutta toteuttaa leijonan fantasioita, jotka liittyvät kiinni jäämiseen, pukuleikkeihin ja strippaamiseen. Moni leijona nauttii dominoinnista. Hieman yllättäen luonnostaan alistuva neitsyt voikin olla hänelle seksuaalisesti täydellinen match.

Itseriittoinen vesimies sen sijaan ei paijaa leijonaa tarpeeksi seksin jälkeen. Verhojen takana viihtyvä kauris taas on liian pidättyväinen tirkistelystä nauttivalle kissavaltiaalle.

Seksiä metsässä, veneessä ja parvekkeella…. näitä tuhmuuksia on pakko kokeilla kesällä!

Neitsyt (23.8.–22.9.) heittäytyy luotettavassa seurassa

Neitsyt on ulkoisesti pidättyväinen horoskooppimerkki. Luottamuksellisessa suhteessa hänestä kuoriutuu kuitenkin hurjastelija. Neitsyt on valmis kokeilemaan kaikkea, kunhan hän voi luottaa siihen, että kumppani ei lörpöttele seikkailuista muille.

Kauris, leijona ja härkä huokuvat luotettavuutta ja voimaa, joka rentouttaa neitsyen. Myös ulkoisesti pidättyväinen, mutta sisimmässään syntinen skorpioni sopii hänelle. Näiden merkkien kanssa neitsyt heittäytyy tuntikausien seksimaratoneihin ja dominointileikkeihin.

Kukasta kukkaan hyppivä kaksoset saa neitsyen hermostuneeksi, vaikka flirtti kipinöisi. Oinas etenee turhan nopeasti, eikä neitsyt ehdi tahtiin mukaan. Pitkä esileikki on edellytys hänen nautinnolleen.

Näin puhut seksistä uuden kumppanisi kanssa

Vaaka (23.9.–22.10.) villiintyy vihjailusta

Vaa´an seksuaalisuus on kekseliästä ja älykästä. Vaaka on flirttailevin horoskooppimerkki, joka rakastaa tyylikästä kaksimielisyyttä. Hän kasvattaa himoa vihjailevilla katseilla ja sanoilla.

Kujeileva kaksoset on vaa´alle täydellinen kumppani. Molemmat nauttivat tuhmista viesteistä, roolileikeistä ja hauskasta seksistä. Myös vesimiehen kokeilunhalu viehättää vaakaa. Tämä pari kokeilee akrobaattisia asentoja, ja lakanoiden välissä saattaa olla enemmän kuin kaksi ihmistä.

Vaa´an kärsivällisyys ei riitä hermoilevan neitsyen pehmittelyyn. Hän ei myöskään ymmärrä kaurista ja rapua, jotka suhtautuvat seksiin vakavasti ja parisuhdekeskeisesti.

Kuumia viestejä, vihjaavia puheluita… Etänä aloitettu esileikki kiihottaa mielikuvitusta

Skorpioni (23.10.–22.11.) koukuttuu kestävään rakastajaan

Skorpioni ei piittaa 50 Shades of Greysta, sillä hänen maailmansa on mustavalkoinen. Hyvä seksi on hänelle kuin huume, jota hän haluaa aina vain enemmän. Huono ihmissuhde taas näivettää hänen libidonsa ja elämänhalunsa.

Aktiiviset tulimerkit oinas ja jousimies ovat tarpeeksi kestäviä ja rohkeita sm-henkisiin kokeiluihin. Pelkkä raju seksi ei kuitenkaan riitä herkimmille skorpioneille. He kaipaavat henkistä yhteyttä ja sitoutumista, jota rapu ja kalat voivat tarjota.

Kokeilunhaluinen vesimies on teoriassa hyvä kumppani skorpionille, mutta käytännössä liian viileä. Kauriin estoisuus ja rationaalisuus taas turhauttavat tätä rietastelijaa.

Kyllästyttääkö perusseksi? Kokeile jotain ihan uutta sm-tyyliin

Jousimies (23.11.–22.12.) himoitsee vapaamielisiä kokeilijoita

Jousimiehen seksuaalisuus on villiä ja vapaata. Hän on seikkailija, ei parisuhdeihminen, ja ennen vakiintumistaan jousimies haluaa keräillä kokemuksia. Seurusteleva jousimieskaan ei hätkähdä parinvaihtoa tai avointa suhdetta.

Jousimies rakastaa rajua pikaseksiä erikoisissa paikoissa. Tulinen oinas ja rietas leijona jakavat samat fantasiat. Myös kaksosten ja vaa´an seksuaalinen mielikuvitus ja vapaamielisyys kiihottavat häntä.

Arat ja herkät kumppanit turhauttavat jousimiestä. Hänellä ei ole kärsivällisyyttä houkutella kaurista, rapua ja neitsyttä ulos kolostaan. Vaikka seksi skorpionin kanssa on taivaallista, jousimies ei kestä skorpionin takertumista ja seksillä manipulointia.

Kuumaa seksiä autossa – 8 tajunnanräjäyttävää vinkkiä!

Kauris (22.12.–19.1.) valitsee rakastajansa tarkoin

Kauriilla on konservatiivinen kuori, mutta kun oikea ihminen saa tämän työnarkomaanin vapautumaan, peto on irti. Kauris tekee kaikkensa tyydyttääkseen kumppaninsa. Hän on kestävä rakastaja, joka jaksaa rakastella koko yön.

Pelurit ja pinnalliset viettelijät eivät kiihota kaurista. Rapu, kalat, neitsyt ja härkä osaavat arvostaa hänen omistautuvaa luonnettaan. Näiden merkkien kanssa tiedossa on pitkiä esileikkejä ja ravisuttavia, tajuntaa laajentavia seksikokemuksia.

Päiväperhomainen kaksoset ja kaikille silmää nikkaava vaaka ovat kauriin makuun liian kevytmielisiä. Oinaan ja jousimiehen kaltaiset räjähtelijät taas eivät malta vietellä kaurista rauhassa.

Pelkääkö mies seksiä?

Vesimies (20.1 .–19.2.) janoaa erikoista erotiikkaa

Itsenäinen ja kokeilunhaluinen vesimies kammoaa perjantaiseksiä pimeässä. Hän janoaa kokeiluja ja testaa kaikkea ainakin kerran. Vesimies ei etsi puolisoa, vaan kumppania, joka kiihottaa häntä älyllisesti, mutta ei kahlitse.

Kaksoset ja vaaka ovat yhtä itsenäisiä ja vapaamielisiä. Vesimiehellä kipinöi näiden merkkien kanssa ja hän suorastaan pursuilee ideoita makuuhuoneessa. Seikkailunhaluinen jousimies houkuttelee vesimiehen makuukammarista luontoon ja erikoisiin paikkoihin.

Seksi leijonan kanssa tyssää usein molempien itsekkyyteen. Rapu, kalat ja skorpioni taas vaativat liikaa hellyyttä ja sitoutumista. Vesimiehen maltti riitä myöskään neitsyen ja kauriin lämmittelyyn.

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Kalat (20.2.–20.3.) kaipaa luovaa leikkikaveria

Seksi on kaloille aikuisten ihmemaa, joka tarjoaa mahdollisuuden eroottisiin peleihin. Kaloilla on lentävä mielikuvitus ja hän on kiinnostunut asuista, roolileikeistä, eroottisesta taiteesta ja kirjallisuudesta.

Esteettinen rapu ja härkä ovat kalojen ihannekumppaneita. Hekin janoavat mielikuvituksellista seksiä, mutta tunnepuoli on molemmille tärkeä. Myös syvissä vesissä uiva skorpioni jakaa kalojen mieltymyksen roolileikkeihin, asuihin ja leluihin.

Äärettömän fyysiset merkit, kuten oinas ja jousimies, eivät malta sukeltaa kalojen pitkiin ja mielikuvituksellisiin esileikkeihin. Myös jalat maassa elävän kauriin voi olla vaikea heittäytyä kalojen  fantasiamaailmaan.

10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

Lähteet: Sexual Astrology, Popsugar, Your Tango

X