Seksielämä

Kyllästyttääkö perusseksi? Mitä jos kokeilisit jotain ihan uutta SM-tyyliin

Moni haaveilee salaa kevyestä SM-henkisestä seksistä, sillä sitominen ja silmien peittäminen tuovat uutta jännitettä pitkäänkin suhteeseen. Dominointileikit ovat nautinnollisia, kun käytätte turvallisia välineitä ja luotatte toisiinne.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Moni haaveilee salaa kevyestä SM-henkisestä seksistä, sillä sitominen ja silmien peittäminen tuovat uutta jännitettä pitkäänkin suhteeseen. Dominointileikit ovat nautinnollisia, kun käytätte turvallisia välineitä ja luotatte toisiinne.

Brittitutkimuksen mukaan lähes 80 prosenttia naisista ja 90 prosenttia miehistä haluaisi piristää seksielämäänsä SM-henkisillä leikeillä. Välillä on vapauttavaa heittäytyä toisen armoille, toisinaan taas määrätä tahti. Sitominen voi auttaa orgasmivaikeuksista kärsivää vapautumaan estoistaan, ja pieni kipu lisää mielihyvähormonien tuotantoa.

Näiden 6 vinkin avulla voitte maustaa seksielämäänne SM-vaikutteilla, silti pehmeästi edeten.

1. Panostakaa ympäristöön ja tunnelmaan

Teatraalisuus, esivalmistelut ja rituaalit luonnehtivat SM-seksiä. Saatte makuuhuoneeseenne viettelyksen ja vaaran tuntua sopivalla valaistuksella ja väreillä, vaikka harrastaisitte tavallista seksiä.

Sammuta valot ja aseta kynttilät vanhanaikaiseen messinkikynttelikköön. Vaihda sänkyyn mustat tai punaiset silkkilakanat ja pue vaatteidesi alle niin rietas alusasu kuin kehtaat.

Ympäristön lisäksi on tärkeää, että te olette virittäytyneet tunnelmaan. Sulje kaikki muu mielestäsi ja keskity seksiin. Ilmaise mielihyväsi estottomasti ja kerro, mitä haluat.

2. Dominoikaa vuorotellen

SM-seksi perustuu roolileikkiin, jossa toinen ottaa ohjat ja toinen tottelee. Valta-asetelmalla leikittely tekee myös tavallisesta seksistä jännittävämpää. Välillä on kiihottavaa kontrolloida tapahtumia, toisinaan taas heittäytyä kumppanin vietäväksi.

Roolileikki kannattaa aloittaa varovasti, jotta kumppanisi ei hämmenny. Kuiskaa hänelle, että toteutat tänään kaikki hänen toiveensa tai työnnä hänet sängylle ja tee selväksi, että haluat seksiä. Monet miehet haaveilevat salaa siitä, että nainen uskaltaisi olla suorasanainen ja määräisi asennot.

3. Puhukaa tuhmia

Seuraava askel dominointileikissä on tuhmien puhuminen. Seksipuheessakin kannattaa edetä hitaasti ja varoa latistamasta tunnelmaa liian rivolla tyylillä.

Kaikkein ronskimpien juttujen sijaan tuhmien puhuminen kannattaa aloittaa kuvailemalla omia tuntemuksiaan. Kerro kumppanillesi, miten hyvältä hänen kosketuksensa tuntuvat ja miten kiihottavaa on katsella häntä.

Tämän jälkeen voit siirtyä rohkeampaan sävyyn. Kerro kumppanillesi käskyttävästi, mitä haluat hänen tekevän tai sano, että taivut kiltisti hänen tahtoonsa.

4. Peittäkää toistenne silmät

Silmien peittäminen on yksi helpoimmista bondage-henkisistä kikoista, joilla tavallisesta seksistä saa irti uusia tuntemuksia. Silmien peittäminen voi auttaa etenkin naista kiihottumaan tarpeeksi esileikin aikana. Kun et näe kumppaniasi, tuntoaistisi herkistyy äärimmilleen ja mielikuvituksesi alkaa laukata.

Voitte sitoa silmien päälle huivin, unimaskin ja hätätapauksessa vaikka t-paidan. Peittäkää vuorotellen toistenne silmät ja hyväilkää toisianne välillä hellemmin ja välillä rajummin, lähestyen ja etääntyen.

Vaihtelevat kosketukset tekevät esileikistä jännittävää, kun silmät peitettynä makaava yrittää arvailla, mitä kumppani tekee seuraavaksi.

5. Kokeilkaa käsirautoja

Silmien peittämisen jälkeen voitte kokeilla, pitäisittekö vielä rajummista otteista. Kahlitseminen tekee dominaleikistä todellisempaa. Sitominen voi myös auttaa vapautumaan seksiin liittyvistä estoista, sillä kiihotettava osapuoli ei kirjaimellisesti voi paeta tilanteesta.

Sitomisleikkeihin kannattaa hankkia seksikaupan pehmustetut käsiraudat, jotka saa avattua, vaikka avain hukkuisi. Ajatus silkkihuivista voi olla seksikäs, mutta solmittavat narut ja huivit voivat kiristyä vahingossa liikaa ja aiheuttaa pahoja hiertymiä.

6. Leikitelkää lämpötiloilla

Yksi SM-seksin muoto on kynttilävahalla leikittely. Palavan kynttilän steariinia kaadetaan iholle, ja vahatipat tuottavat kihelmöiviä tuntemuksia. Kynttilöiden kanssa kannattaa olla varovainen, sillä leikit voivat aiheuttaa palovammoja. Voitte kuitenkin soveltaa ideaa turvallisesti.

Seksikaupoissa myydään lämmittäviä ja viilentäviä hierontaöljyjä, jotka luovat iholle saman efektin. Voitte kuljettaa myös jääpaloja toistenne vartaloilla tai kokeilla suun viilentämistä jäällä tai menthol-pastillilla. Kuuman ja kylmän vuorottelu tuntuu erityisen kiihottavalta. Liu´uta ensin jääpalaa kumppanisi iholla, tämän jälkeen lämpimiä huuliasi.

Jos haluatte käyttää kynttilöitä, hankkikaa valkoisia, mahdollisimman parafiinipitoisia kynttilöitä. Värilliset, mehiläisvaha- ja tuoksukynttilät kuumentuvat enemmän ja voivat aiheuttaa palovammoja.

Älkää pudottako kuumaa vahaa sukuelimille ja karvaisille ihoalueille, joihin se voi takertua. Vaha kannattaa pudottaa iholle vähintään puolen metrin korkeudelta, ettei iho pala.

7. Piiskatkaa ja näykkikää hellästi

Kevyt piiskaaminen, näykkiminen ja puristelu tuovat seksiin leikkisyyttä ja alkukantaisuutta. Pieni kipu voi voimistaa orgasmia, sillä se lisää mielihyvähormoni endorfiinin erittymistä. Voit myös ilmaista himosi rajujen otteiden avulla.

Seksikaupoissa myydään pehmeitä piiskaus- ja kutitteluvälineitä, joissa on mokasta ja kankaasta tehtyjä hapsuja. Ne ovat lempeämpiä vaihtoehtoja kuin nahka- ja nailonruoskat. Voitte kokeilla läpsimistä myös kädellä tai huivilla.

Seksistä voi tehdä rajua myös ilman välineitä. Kokeilkaa nännien nipistelyä sormilla, kiusoittelevaa puremista ja raapimista. Kumppanisi tuntee itsensä halutuksi, kun vedät hänet lujasti itseäsi vasten, suutelet häntä ahmien ja upotat kyntesi hänen pakaroihinsa.

Lähteet: Bad Girl´s Bible, BBC, Cosmopolitan, Daily Mail, The Frisky, Huffington Post

Lue myös:

SM-seksin hyvät ja huonot puolet

Opas seksikauppaostoksille – Näin valitset sinulle sopivan seksilelun

Piristä pitkää suhdetta – 10 uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

Keskustele:

Kuinka rajusti miestä voi kosketella sängyssä?

Kertokaa kokemuksianne piiskaleikeistä

X