Seksielämä

Tantraseksivinkit – 5 tantravinkkiä, jotka takaavat sinulle elämäsi parhaan orgasmin

Tantraseksissä nautinto tuntuu erilaiselta kuin tavallinen orgasmi. Vaikka kiihotus kasvaa, pidätellään liikkumista ja voimakkaita otteita mahdollisimman pitkään. Kun maltat tehdä minimaalisia liikkeitä pienimmillä lihaksillasi, voit saada elämäsi energisoivimman orgasmin.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Tantraseksissä kannattaa malttaa. Mitä kevyempinä pidät kosketukset, sitä kiihottavammiksi ne muuttuvat.

Tantraseksissä nautinto tuntuu erilaiselta kuin tavallinen orgasmi. Vaikka kiihotus kasvaa, pidätellään liikkumista ja voimakkaita otteita mahdollisimman pitkään. Kun maltat tehdä minimaalisia liikkeitä pienimmillä lihaksillasi, voit saada elämäsi energisoivimman orgasmin.

Tantraseksin ydinajatus tähtää sekä fyysiseen että henkiseen mielihyvään. Koskettelu ei ole rajua, vaan keskittynyttä ja rauhallista, jolloin pienikin hipaus tuottaa suurta nautintoa. Parhaimmillaan seksi on meditatiivinen kokemus, joka rauhoittaa ja voimauttaa.

Kun haluat kokea elämäsi orgasmin, unohda asentoakrobatia ja kokeile näitä niksejä:

1. Keskity, keskity ja keskity

Tantrassa on kyse tästä yksinkertaisesta, mutta yllättävän vaikeasta asiasta. Kun mieli harhailee, tuntoaistikin toimii puoliteholla ja päinvastoin.

Kun olet kumppanisi kanssa, ole hänen seurassaan 100-prosenttisesti. Jopa seksitön läheisyystuokio voi olla huikean eroottinen, kun ette näprää puhelimia, vaan keskitytte toisiinne.

Sulkekaa elektroniset laitteet. Himmentäkää valot ja sytyttäkää taustalle kynttilöitä. Olkaa hiljaa tai laittakaa taustalle rauhoittavaa musiikkia.

2. Hengitä syvään ja tietoisesti

Syvä, rauhallinen hengitys rentouttaa ja herkistää kehon. Kun olette rauhoittuneet, aloittakaa esileikki olemalla lähekkäin ja hengittämällä. Aloita myös masturbointi rauhoittumalla ja hengittämällä syvään.

Älä hauko henkeä rintakehän yläosalla, vaan hengitä palleasta asti. Vatsan kuuluu pullistua, kun hengität sisäänpäin ja supistua, kun hengität ulos.

Leikkikää hengityksellä. Mukauta hengityksesi kumppanisi tahtiin tai dominoi häntä hengitykselläsi. Tartu hänen kasvoihinsa, katso häntä syvälle silmiin ja hengitä niin intensiivisesti, että hänen on pakko tarttua rytmiisi. Puhaltele kuumaa ilmaa hänen kaulalleen ja rintakehälleen.

3. Kosketa kevyesti, suutele härnäten

Kun keho on herkistynyt, iholle putoava sadepisarakin saa kylmät väreet juoksemaan selkää pitkin. Pyri tällaiseen efektiin koskettelussa.

Älä painele, pure, ime tai raavi. Hipaise, nuolaise ja puhalla. Hengitä voimakkaasti, kun suutelette ja liikuta kieltäsi hitaasti kumppanisi suun sisäpinnoilla. Kuuma hengitys ja kiusoitteleva kielenkärki tuntuvat lähes yhdynnältä.

Älkää syöksykö heti intiimialueille, sillä keho on täynnä yllättäviä erogeenisiä pisteitä. Niitä on esimerkiksi korvalehdissä, solisluiden kuopissa, selässä, kämmenissä, käsivarsien ja jalkojen sisäpinnoissa, varpaissa ja lantion sivuilla.

Pitkittäkää esileikkiä. Kun kiihotuksenne kasvaa, hidastakaa kosketuksia entisestään, jolloin mielihyvä tuntuu sietämättömän intensiiviseltä.

Kun masturboit, älä käytä voimakkaita otteita. Pidä kätesi kevyinä ja käytä sormien päitä. Valitse yksi piste, jota kiihotat. Naisilla esimerkiksi klitoriksen vasemman puolen kevyt painelu voi tuottaa voimakasta mielihyvää.

4. Aloittakaa yhdyntä liikkeettömästi

Aloittakaa yhdyntä harjoituksella, jota kutsutaan tantrassa aamurukoukseksi. Paras asento tähän harjoitukseen on lähetyssaarnaaja tai lusikka.

Mies työntyy naisen sisälle, mutta kumpikaan ei liiku. Keskittykää edelleen hengittämiseen, katsokaa toisianne silmiin, suudelkaa ja puhallelkaa toistenne ihoa.

Vaikka kiihotus kasvaisi, pidätelkää liikkumista mahdollisimman pitkään. Tehkää aluksi pieniä lihassupistuksia lantionpohjan lihaksilla. Mieskin voi liikuttaa penistään kevyesti lantionpohjaa jännittämällä.

Seuraavaksi mies voi vetää kehoaan eteenpäin, kunnes hänen hartiansa ovat naisen kasvojen kohdalla. Hän tekee kevyttä edestakaista liikettä, joka hieroo klitorista.

Mies työntyy kunnolla naisen sisälle vasta, kun tämä on saanut orgasmin. Hänen kannattaa nostaa naisen jalat harteilleen, jolloin penis osuu g-pisteeseen ja nainen voi saada vielä toisen orgasmin.

5. Pyri imevään liikkeeseen, älä räjähdykseen

Orgasmia kuvaillaan yleensä laukeamiseksi. Tantra-ajattelussa seksuaalienergia ei kuitenkaan räjähdä ulospäin, vaan ihminen imee sitä itseensä.

Seksuaalienergiaa varastoidaan ja voimistetaan hengityksen, keskittymisen ja pienten lihasten avulla. Aamurukouksesta ei ole pakko siirtyä perinteiseen yhdyntään. Voitte vain olla sisäkkäin ja ainoastaan supistella lantionpohjanne lihaksia.

Jos keskitytte tarpeeksi, tämä riittää voimakkaan orgasmin tuottamiseen. Liikkeetöntä yhdyntää pitää kuitenkin harjoitella, jotta tuntoaisti syttyy hienovaraisesta koskettelusta.

Ajattele, että varastoit seksuaalienergiaa sisällesi. Mielikuva auttaa tekemään pientä, imevää ja pumppaavaa liikettä, joka kiihottaa usein enemmän kuin rajut otteet. Käytä myös masturboidessasi pieniä liikkeitä ja lihassupistuksia.

Tantranautinto tuntuu erilaiselta kuin tavallinen orgasmi. Seksin jälkeen olo ei ole raukea, vaan voimaantunut. Voit vuorotella tavallista seksiä ja tantraseksiä sen mukaan, mitä kehosi kaipaa: räjähtävää laukeamista vai voimistavaa latautumista.

Lähteet: Body and Soul, Cosmopolitan, Marie Claire

X