Seksielämä

Kuumia viestejä ja vihjaavia puheluja... – Etänä aloitettu esileikki kiihottaa mielikuvitusta

Esileikki on mahdollista aloittaa, vaikka kumppani ei olisi vielä edes samassa huoneessa. Etänä aloitettu esileikki ei ole vain kaukosuhteessa elävien yksinoikeus. Myös samassa osoitteessa asuvat voivat piristää sillä seksielämäänsä.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
123Rf

Esileikki on mahdollista aloittaa, vaikka kumppani ei olisi vielä edes samassa huoneessa. Etänä aloitettu esileikki ei ole vain kaukosuhteessa elävien yksinoikeus. Myös samassa osoitteessa asuvat voivat piristää sillä seksielämäänsä.

Lähetä hänelle seksikäs kuva

Viettelevän ja vihjailevan kuvan lähettäminen kumppanille puhelimitse on mainio tapa aloittaa kuuma esileikki.

Jos käytät hieman mielikuvitusta, kuvissa ei ole pakko näyttää edes paljasta pintaa. Lähetä kumppanillesi esimerkiksi kuva, jossa näkyvät vain kädessäsi olevat seksikkäät rintaliivit tai alushousut, jotka olet juuri riisunut päältäsi.

Vinkki! Voit myös palauttaa kuvalla rakkaasi mieleen jonkun kiihottavan muiston, joka saa sinut edelleen syttymään. Onko mieleesi esimerkiksi jäänyt jokin kerta, jolloin hän on repinyt päältäsi lempimekkosi tai avannut harvinaisen seksikkäästi farkkujesi napitetun etumuksen?

Lähetä puhelimella kuva itsestäsi samaan asuun pukeutuneena ja kerro saatesanoissa, että toivot vaatteiden lähtevän päältäsi samaan tapaan kuin viime kerralla. Jos hän ei muista tapahtumia, älä epäröi virkistää hänen muistiaan ensin viesteissä ja myöhemmin kotona.

Lue myös: Näin teette seksivideon kotona turvallisesti ja tyylikkäästi

Kuumentakaa tunnelmaa seksiviesteillä

Onko yhteistä aikaa tiedossa vain vähän? Seksiviestit virittävät oikeaan tunnelmaan jo ennen tapaamista. Aloita viestittely esimerkiksi kertomalla, ettet voi lakata ajattelemasta häntä. Jatka kuvailemalla, mitä sinulla on päälläsi ja mitä juuri nyt haluaisit tehdä.

Jos teet kirjoitusvirheen, voit aina sanoa sen johtuneen siitä, että joudut kirjoittamaan yhdellä kädellä – jolloin kumppanisi mielikuvitus pääsee taatusti valloilleen.

Vinkki! Laadi kumppanillesi kuuma soittolista, ja jaa se hänelle puhelimitse. Kerro, että haluat harrastaa seksiä hänelle valitsemasi musiikin tahdissa, kun hän saapuu kotiin. Kerro, mitä tahdot tehdä heti ensimmäisen kappaleen aikana ja kysy, miten kumppanisi haluaa jatkaa toimintaa toisen kappaleen aikana.

Lue myös: Suhteen piristäminen seksiviesteillä

Puhukaa tuhmia puhelimessa

Ennen kuin kumppanisi saapuu luoksesi, voitte vaihtaa muutaman seksikkään ajatuksen puhelimessa.

Aloita keskustelu kertomalla, että toivoisit hänen olevan luonasi juuri nyt. Jos kumppanisi on tilanteessa, jossa joku saattaa kuulla hänet, voit esittää kysymyksiä, joihin voi vastata yksinkertaisesti kyllä tai ei. Voit esimerkiksi kysyä, haluaisiko hän olla sinun luonasi juuri nyt ja ei kai soittaminen häiritse – sillä sinä haluat häiritä häntä vielä enemmän, kun hän pääsee kotiin.

Vinkki! Jos puhelimessa tuhmien puhuminen tuntuu kiusalliselta, valitse jokin eroottinen kohta kirjasta. Kerro, että olit lueskelemassa ja pystyt nyt ajattelemaan vain kumppaniasi. Tämän jälkeen lue puhelimeen kutkuttava katkelma kirjasta. Rakkaasi lähtee takuulla juoksujalkaa luoksesi!

Lue myös: Puhelinseksi – Näin harrastat seksiä puhelimen välityksellä

Lähteet: Cosmopolitan, The Bolde, Women’s Health

X