Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 12.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Uudenlaisia ajatuksia virtaa sinuun väellä ja voimalla, tai olet muuten vain mukana innostavassa muutokseen tähtäävässä toiminnassa esimerkiksi työpaikan kautta. Hyvinkin erityisiä järjestelyjä voi olla luvassa suurissa tai kansainvälisissä kuvioissa. Venus lisää hehkeyttäsi ja vetovoimaasi, ja valitset oikean värin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit kokea poikkeuksellisen vaiheen työssäsi tai päämääriesi eteenpäinviemisessä. Ehkä joudut kantamaan raskaan taakan harteillasi, mutta saatat olla siihen valmis. Tilanne työssä voi olla myös sellainen, että kysymys kuuluu, mihin tästä jatketaan. Jonkun ihmisen kanssa täytyy säätää.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

On mahdollista, että vakiinnutat asemasi jossain yhteisössä tai muuten saat turvallisuuden tunnetta sen suhteen, mihin tähtäät. Voit luoda pysyvän siteen toiseen paikkakuntaan ja työasioissa sen pitäisi näkyä erityisesti. Koti ja perhe aihepiirinä voi tuottaa monenlaista pohdintaa ja yhtäkkisiä ratkaisuja!

Rapu (21.6.-22.7.)

Saattaa olla sinun vuorosi nähdä, miten voisit uudistaa tyyliäsi ja garderobiasi. Toisin sanoen, kauppojen näyteikkunat vetävät enemmän puoleensa ja ehkä haluat tavallista tyylikkäämpää tavaraa. Ehkä joudut pohtimaan tavallista enemmän talousasiaa pidemmän päälle ja turvallisuuden parantamiseksi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jos sinulla on ollut pitkäaikaisia määrittelemättömiä seikkoja muiden kanssa, tulevat ne nyt vaiheeseen, jossa piste laitetaan i:n päälle tai asiat taputellaan valmiiksi. Jokin muu konkreettinen vaihe, jossa yhteistyön rooli, vastuu ja tarkkuus ovat edellytyksiä onnistumiselle, voi olla myös käsillä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Arkisia asioita voi olla riittämiin ja niillä voi nyt olla erityistä painoarvoa. Älä kuitenkaan lannistu, vaan pidä mielessä, että voit saada arkisen elämäsi toiselle vaihteelle. Ratkaisu pitkäaikaiseen pohdintaan voi olla juuri nyt käsillä, myös työelämän suhteen. Suhde-elämän värähtelyt voivat muuttua salaisiksi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on mahdollisuus saada hyvä käsitys itsestäsi ja siitä, mitä edustat muille. Ehkä huomaat myös puutteet tyylissäsi, joita kannattaa nyt paikkailla, jotta vaikutuksesi tehoaa paremmin. Todennäköisesti värikkäät vaatteet ja asusteet eivät nyt vedä puoleensa. Ystävyyssuhde ottaa paikkansa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kodin piirissä voi olla merkittäviä vaiheita, joko niin, että järjestely saadaan vihdoin päätökseen tai sitten kodin vaihtoon tai remonttiin liittyvä seikka on lähdössä liikkeelle. Turhautumistakin voi olla tiedossa, sillä joku suhde tuntuu tahmealta. Mieti kuitenkin, voisitko sinä tehdä myönnytyksen asiassa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Juoksevat paperiasiat ja pikkuasioiden toimittaminen eri puolille voi olla päällimmäisenä mielessä tai tarpeen. Käytännöllisyys on teemana yleisemminkin kaikille merkeille, sillä taivaankappaleet painottavat sitä. Kirjat, valokuvat ja muut tilpehöörit olisi hyvä saada vihdoin järjestykseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Rehti materia voi koskettaa sinua monin tavoin, ja olethan yleisestikin sellainen, joka arvostaa mammonaa ja vaurautta. Juuri nyt voit tehdä joitakin päätöksiä omistamiisi tavaroihin liittyen, ja olennaista päätöksenteon pohjalla voi olla arvostus ja sen lisääminen. Vaikutuksen tekeminen on ensisijaista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla saattaa olla poikkeuksellinen tarve istua aloillasi ja arvioida elämääsi, jopa pitkälle tulevaisuuteen. Se kannattaa, ja jos havaitset jotain epämiellyttäviä elementtejä, tiedät kyllä, miten hankkiutua niistä eroon. Päätös pitää tehdä! Tapaamasi ihminen voi osoittautua vaativammaksi kuin odotit!

Kalat (19.2.-19.3.)

Alitajunnan puolella tai kulissien takana tapahtuu paljon! Onko se sitä, että sinusta puhutaan selän takana tai päinvastoin vai sitä, että tutkailet ihmisiä ja heidän psyykettään? Taiteellisille ja luoville hankkeille on nyt oivat edellytykset, ja voit saada vietyä niitä eteenpäin etapin verran. Täsmennätkö musiikkimakuasi?

X