päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 9.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Lisää järkeä, malttia ja hillittyä käytöstä odotetaan tai suorastaan vaaditaan sinulta. Tai sitten vaadit itse itseltäsi jotain tämän tapaista. On myös mahdollista, että osallistut tilaisuuksiin tai tapahtumiin, joissa pidetään tietystä käytöksestä tiukasti kiinni. Tuntuuko välillä siltä, että kaipaisit irti jostain?

Härkä (20.4.-20.5.)

Perinteet voivat olla todella kunniassaan nyt ja tulevina viikkoina. Ehkä ryhdistäydyt jossain asiassa ja saat enemmän aikaan vaikkapa virastoasiassa tai kaikessa sellaisessa, johon liittyvät yhteiskunnan arvostetut tahot. Nyt mietityttävät erityisesti suhteet kaukaisiin sukulaisiin tai muihin kaukana oleviin läheisiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Painelet jo enemmän jarruja, sillä on pysähdyttävä ja tarkasteltava useammin esimerkiksi taloutta, säästämistä tai tulevia hankintoja, myös tulevina viikkoina. Juuri näinä päivinä jokin materiaalinen asia näyttää vallitsevan mielessä hyvinkin voimakkaasti. Suhdeasioissa voi olla lennokas hetki tai ripaus glamouria!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jotkin asiat ovat varmaankin alkaneet tuntua suoraviivaisemmilta edellisiin viikkoihin verrattuna, ja lisää selkeyttä on tulossa lähipäivinä. Sopimisia ja yhteistyötä saattaa olla tiedossa todella paljon huomisesta alkaen, mutta olet kalkkiviivoilla jo tänään. Pystyt saamaan eteenpäin asioita, jotka vaativat salassa pitämistä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Suuren seikkailun tai jännittävän toiminnan maku on huulillasi, ja olet saattanut kokea tällaista runsaasti viime aikoina. Jokin pyrskähdys näissä asioissa on vielä ajankohtainen, mutta alat selkeästi rauhoittua ja tasaantua, kenties aivan arkisten rutiinien ja toimintojen pariin. Ehkä näet, mihin tapaaminen johtaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuten viime päivinä, saatat olla voimakkaiden energioiden ristitulessa. Planeetat ikään kuin pistävät sinut toimimaan ja melkein pakonomaisesti saamaan asioita aikaan, joten kaikki neitsyen kuulu työteliäisyys voi tulla näyttävästi esiin! Olosi voi samanaikaisesti olla jostain syystä ristiriitainen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viime viikkoina olet hoitanut erinomaisesti yhteydenpitoa tai viestintää eri tahojen välillä. Tämä sujuu yhä energisesti, mutta painopiste on siirtymässä myös muualle. Mars on yhä vain sektorilla, jossa se saa katseesi suuntaamaan kauas tai ylöspäin. Varaudu siihen, että kodin piirissä alkaa olla puuhaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko sinulla näinä päivinä erityistä kiinnostusta nopeisiin ratkaisuihin ruuan tai tavaroiden hankintojen suhteen, vai haluatko itsellesi jostain nopeaa fyysistä nautintoa? Ehkä kehosi kaipaa enemmän. Mitä paperiasioihin tulee, saat tehtyä niitä järjestelmällisemmin tai tehokkaammin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Auringon ja Marsin välinen oppositio taivaalla koskettaa merkkiäsi voimakkaasti näinä päivinä, mutta on koko ajan vaisumpi jatkossa. Se kuitenkin tuntuu vielä nyt siten, että saatat kokea todella helposti, että sinulla on ikään kuin tuli hännässä tai pakko reagoida intensiivisesti. Venus voi tuoda draamaa joko positiivisesti tai muutoin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tunteet voivat sekoittua päivän toimintoihin yllättävällä tavalla ja saatat joutua hakemaan keskittymistä oivaltavin keinoin. Perheasioissa voi olla monenlaista yhteensovitettavaa tai valmistautumista joulunviettoon. Saat koko ajan enemmän tuntumaa itseesi ja päämääriisi, tunteista puhumattakaan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on vuorostasi alkamassa jonkinlainen koteloitumisen vaihe, joka tietenkin istuu hyvin tähän joulunalusjaksoon! Ehkä haluat paeta enemmän meteliä, hektisyyttä tai ihmisjoukkoja, johonkin omaan sisäiseen maailmaasi tai hartaisiin perinteisiin. Mars pitää puolestaan vielä harrastuksia yllä vahvasti!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Merkurius ovat harmoniassa merkkiisi ja parhaimmillaan pitävät sinut positiivisesti kiinni ihanissa aiheissa, hauskanpidossa, harrastuksissa tai ryhmässä. Messut, markkinat ja muutkin paikat, joissa on paljon ihmisiä kiehtovat myös lähiviikkoina. Alatko kaivat suurempaa määrää läheisiä ympärillesi?

X