Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 1.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Härän merkissä on kolme planeettaa, ja ne vaikuttavat omaan merkkiisi aktivoiden erityisesti materiaalisia tarpeitasi. Materiaalisissa aiheissa on voinut olla muutenkin tapahtumarikasta viime aikoina, ja taakasta vapautuminen on ehkä yhä mielessä. Yhteistyön voimasta voi olla apua monessa mielessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Harmonian luominen arkiseen ympäristöön, työpisteeseen ja ylipäätään kodin sisustukseen saattaa olla ykkösaiheita näiden viikkojen aikana. Viimeisten parin kuukauden aikana olet todennäköisesti kaivannut ympärillesi lisää yltäkylläisyyttä tai tilaa. Läheisimmät ihmiset tuovat iloa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko ja Mars vaa’an merkissä sopivat sinulle hyvin ja vahvistavat ilmaelementtiisi liittyviä kepeitä ja sosiaalisia ulottuvuuksia. Myös toimintasi on sujuvaa ja saat helposti eteenpäin ajamiasi asioita. Suuret haasteet työelämän järjestämiseksi voivat olla koko ajan takaraivossa, vielä kuukausia.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla saattaa olla vinha vauhti päällä monenlaisten kodin piiriin liittyvien seikkojen suhteen, eikä kaikki suju aivan ongelmitta. Tahtoa, energiaa ja itsensä ylittämistä tarvitaan. Pitkäaikaiset Jupiterin ja Uranuksen vaikutukset pitävät sinut kuitenkin avoimena täysin uusiin kuvioihin nähden, ja se innostaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä pohdinnoissa on tänään jokin materiaalinen hankinta tai muu aineellista nautintoa tuova aihe. Toki työhön liittyvä tavoite saattaa siintää silmissäsi ja suunnittelet sitä tänäänkin. Monet leijonat nauttivat nyt eniten kiivaista keskusteluista tai tiivistahtisesta kanssakäymisestä. Etsi virikettä suhteeseen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on ehkä ilmennyt enemmän kättentaitoja viime viikkoina tai sitten olet joutunut hoitamaan käytännöllisiä kykyjä vaativia tehtäviä. Olisiko tässäkin kohtaa tilaisuus upottaa kädet multaan tai tarttua harjan varteen tai maalipensseliin? Toisella paikkakunnalla voi löytyä ihana taide-elämys tai ruokakokemus!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jossain toiminnallisessa kuviossa voi olla harkitsemisen hetki tai tunne, että suuntaa pitää vähän viirata. Yllättävä käänne voi myös sekoittaa kaavaillun etenemisen. Hankintojen tekeminen tai rahan jakaminen voi monilla olla puheenaiheena. Ryhmässä voi tapahtua kaikkea mukavaa ja jokin tapaaminen ilahduttaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Suhdesektorisi on pari päivää hyvin aktiivinen ja voi osoittaa ajankohtaisuuden jollekin kahdenkeskiselle hankkeelle tai yhteistyölle. Toisten kanssa voi olla muutenkin enemmän monenlaista meneillään, ehkä myös jotain maanläheistä tai aisteja ruokkivaa. Salaperäisemmät seikat sävähdyttävät suhteessa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Huomiosi voi mennä aika lailla ihan tavalliseen arkiseen puuhailuun, kuten vaikka kokkailuun, leipomiseen tai tavaroiden järjestämiseen. Yksinoloa ei kannata suosia kuitenkaan, sillä pari planeettaa pitää sinua intoutuneena ollessasi ryhmän tai verkoston parissa. Jotain irtiottoakin on luvassa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat härässä voivat tuoda mukavia hetkiä tähän päivään. Saattaisit erityisesti nauttia kulttuurista tai maanläheisestä viihteestä, vaikkapa ravintolahetken kanssa. Hyvä ateria saattaa olla se päivän kohokohta. Muutoin tunnelmat vetävät yhä saavuttamiseen tai oikeassa olemisen tarpeeseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voit saada yhä paljon inspiraatiota muualta, toiselta paikkakunnalta, ja näet usein ruohon olevan vihreämpää juuri siellä. Korkeakulttuurilla tai arvokkaalla tilaisuudella saattaa olla merkitystä, myös suhde-elämän kehittymisen kannalta. Lähisuhteessa saattaa olla yhä hieman vaihtelevaa tai yllätyksellistä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Lähipiiri tai naapurusto saattaa olla tänään jossain roolissa tai sitten koet elämyksen ihmisen kanssa, jonka kanssa sinulla on sisarelliset tai veljelliset välit. Tiiviitä hetkiä on vieläkin tiedossa vuorovaikutuksessa, mutta se voi olla huumorinkin sävyttämää. Rakkaus saattaa syttyä arkisen tapahtuman keskellä!

X