päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 22.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin talousasia voi tulla päätökseensä joko työyhteisössä tai yksityisellä puolella. On kuitenkin mahdollista, että pohdit talouttasi tai jotain turvallisuuteen liittyvää seikkaa. Vauhdikkaat planeetat pitävät pintansa ja tiedossa voi olla matkaa, reippailua tai muunlaista seikkailua. Matkaromanssi voi olla kulman takana!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkilläsi on perussidos omistamiseen ja materiaalisen turvallisuuden ja mukavuuden vaalimiseen. Nyt näitä seikkoja olisikin tarjolla, ja edessä on pohdintaa tai päätöksentekoa. Valmistele talousaiheita huolella, sillä teema saattaa jatkua lähipäivinä. Onkohan salainen ihastus syttymässä?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Alkavatko jotkut asiat edetä niin vinhaa vauhtia, että hädin tuskin pysyt perässä? Jopa ajoittaista uupumusta voi näkyä nyt tai lähiviikkoina, joten yritä kaikesta huolimatta pitää energiasi tasapainossa! Ehkä poikkeuksellisia tapaamisia ja neuvotteluja on luvassa, ja romanssiakin voi olla tarjolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuten viime päivinä, pienimuotoista tekemistä sekä tehtävien ja rutiinien suorittamista näyttäisi olevan enemmän tarjolla. Huomaat paremmin epäkohdat tilanteissa, muissa ihmisissä ja itsessäsi, joten voisit toimia sellaisessa roolissa apuasi tarjoten. Korjaaminen ja suhteen vikojen puiminen voivat tulla muutenkin kyseeseen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olisiko jokin koti- tai perheasia valmis paketoitavaksi pois päiväjärjestyksestä? Olennaista näyttää nyt olevan se, että vauhdikkuus ei ole poistumassa mihinkään vaan päinvastoin lähipäivien sisällä menoa ja meininkiä olisi luvassa enemmänkin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä päivinä on mahdollista, että eteesi tulee mielenkiintoisia kertomuksia tai tarinoita muodossa tai toisessa, ja jokin seikka voi palauttaa sinut hakemaan inspiraatiota historiasta tai sukusi menneisyydestä. Energiasi saattaa lakkoilla enemmän lähiviikkoina, joten älä kuormita itseäsi liikaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yhteydenpitosi jonkin tahon kanssa tulee intensiivisemmäksi, ja tapaamisia, puheluita tai kirjoittamista on luvassa paljon. Voi myös olla, että papereita, kirjahyllyä tai kansioita täytyy järjestää tai uusia. Kaikki, mikä liittyy viestintään, oppimiseen tai naapurustoon on monille ajankohtaista. Suhdeasioillakin on tekemistä viestintävälineiden kanssa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat korostavat lähiviikkoina selkeästi aiheita, jotka ovat käsin kosketeltavia, konkreettisia, kuten kädentöitä tai tavaroiden ostoa tai siirtämistä paikasta toiseen. Ehkä kiinnität enemmän huomiotasi siihen, miten paljon tavaraa haluat omistaa. Aisteilla ja aistinautinnoilla on oma roolinsa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko, Merkurius ja Venus ovat merkissäsi, joten on sinun aikasi ottaa kaikki irti monesta asiasta! Voit juuri näinä viikkoina saada tuntumaa siihen, mikä on roolisi ja suuntasi elämässä ja miten saat luotua parhaiten iloa itsellesi ja muille lähipiirissäsi. Sanoitat ehkä poikkeuksellisen hyvin tunteitasi – voisit jopa kirjoittaa niistä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pinnan alla saattaa muhia enemmänkin asioita, joten kannattaa ottaa selvää pimitetäänkö sinulta jotain. Tuntuuko sinusta siltä, että sinut olisi sysätty syrjään jossain aihepiirissä vai oletko vapaaehtoisesti heittäytynyt ulkopuolelta tarkkailijaksi? Tällaisia tuntemuksia voi olla ilmassa useamman viikon ajan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos olet sosiaalista vesimies-tyyppiä, voi sosiaalisuutesi lennähtää aivan uusiin ulottuvuuksiin näinä viikkoina. Voit myös lennähtää hurjiinkin tulevaisuuden visioihin, joita saatat jopa ryhtyä innolla toteuttamaan. Avainsana näinä aikoina on vapaus, ja valinnan mahdollisuus tulee toisena tärkeänä tekijänä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Mars-planeetta on voinut sekoittaa ja aktivoida elämääsi, kotioloja tai perheenomaisia suhteita jo muutaman kuukauden ajan. Näinä päivinä sen asema Neptunuksen kanssa on voinut myös tuoda jonkin verran sekaannusta tai mielikuvitusta asioiden reunamille. Tuleeko tavoitteellisuus nyt jo ovista ja ikkunoista?

X