Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.–23.11.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on syytä juhlia, sillä asiat järjestyvät juuri niin kuin haluat. Sinulla on vihdoin mahdollisuus hemmotella itseäsi ja nauttia vapaa-ajastasi. Rakkauselämäsi voi tuntua puutteelliselta, mutta älä kuitenkaan tyydy mihin tahansa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Onnellisuuden tunne ja optimistinen olo valtaavat sinut alkuviikosta. Olet valmis hyväksymään ne asiat, joihin et voi itse vaikuttaa. Olosi on rento mutta varma. Erilaiset näkemykset saattavat ai­heuttaa hämmennystä perheasioissa.

Kauris 21.12.–19.1.

Hyödynnä alkuviikolla eteesi tulevat mahdollisuudet. Yllättävä kohtaaminen saattaa osoittautua onnekkaaksi. Loppuviikosta haluat ehkä viettää omaa aikaa. Varaudu viivästyksiin ja hämmennyksiin erityisesti töissä. Luvassa voi olla väärinkäsityksiä, joten muista olla selkeä!

Vesimies 20.1.–18.2.

Tee selväksi, mitä haluat saavuttaa. Raha-asiasi voivat hyvin, sillä sinulla on tilaisuus kasvattaa tulojasi. Vältä silti pienimpiäkin riskejä. Sosiaalinen elämäsi kukoistaa, kun inspiroidut ottamaan yhteyttä ihmisiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaipaat irtiottoa kaikesta ja saatat varata ex tempore -matkan. Sinulla on mahdollisuus hemmotella itseäsi, joten ota siitä kaikki irti. Jos tarvitset apua isommissa kodin askareissa, pyydä apua asiantuntijalta.

Oinas 20.3.–19.4.

Voit paremmin, jos et tee aikataulustasi liian tiukkaa. Tunnet olosi eloisaksi ja optimistiseksi, minkä ansiosta uskallat poistua mukavuusalueeltasi. Uskallat nauttia elämästä, ja mahdollinen lomamatka parantaa matkakuumeesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulla on monta syytä tuntea olosi pir­teäksi. Olet haluttua seuraa ja saat kutsuja tapahtumiin. Saatat tehdä huolimattomuusvirheitä raha-asioissa, joten tarkkaile rahankäyttöäsi. Uusia mahdollisuuksia tulee eteesi. Käytä ne hyväksesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää, joten älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Älä masennu, vaikka asiat eivät menisi toiveidesi mukaan. Ystäväsi tukevat sinua ja auttavat pääsemään vaikeuksien yli.

Rapu 21.6.–22.7.

Otat elämästäsi kaiken irti, ja uuden romanssin mahdollisuus leijailee ilmassa. Tarvitset kuitenkin ensin lepoa, jotta jaksat panostaa uusiin suhteisiin. Muista silti pysyä valppaana ja tarttua tilaisuuteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Jokin pitkään haluamasi asia tapahtuu vihdoin, ja se saa sinut hyvälle tuulelle. Tunnet positiivista energiaa ympärilläsi, ja olosi on seikkailunhaluinen. Joku saattaa pettää sinut, mutta älä kiinnitä siihen liikaa huomiota vaan keskity itseesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Keskustelusi muiden kanssa ovat tuotte­liaita, olitpa sitten tekemässä liikesopimusta tai puhumassa romanttisista tunteistasi. Saat runsaasti kutsuja eri tilaisuuksiin. Varaa aikaa myös itsesi hemmotteluun.

Vaaka 23.9.–22.10.

Taloudellinen tilanteesi näyttää hyvältä, ja työtarjouksen myötä voit ansaita vähän lisärahaa. Muutokset saattavat haitata matkasuunnitelmiasi. Positiiviset fiilikset inspiroivat sinua ottamaan yhteyttä muihin.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X