Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 23.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Useat planeetat näyttävät nyt vetävän puoleesi kodin askareita ja samalla pysäyttävän seikkailulliset hankkeesi toistaiseksi. Parin päivän aikana erityisesti on tärkeää mihin malliin saat arkesi ja työympäristösi ja miten nopeasti saat siivottua ja korjattua vialliset tavarat. Tyylisi on myös mielessäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin luovan aktiviteetin huipentuma voi osua näihin päiviin, tai sitten se liittyy esiintymiseen tai asioiden esittämiseen ymmärrettävällä ja miellyttävällä tavalla. Älylliset kykysi voivat olla yleensäkin huipussaan ja hyödyt siitä monella tavalla. Jotkin halusi ovat myös kasvussa ja avaat lompakkoasi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Äkkinäisiä energiatason vaihteluja voi olla luvassa ja se voi tehdä näistä päivistä hektisiä ja saada sinut hermostuneeksi. Aurinko ja Merkurius ovat haasteellisesti merkkiisi muutaman päivän ajan, joten varo liiallista kireyttä kaiken aikaansaamisen keskellä! Keskustelut läheisten kanssa lämmittävät!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä on aika kohdata asia, jonka kanssa sinulla on ollut vaikeuksia aiemmin, ja saada se uudelle tolalle lopullisesti. Pohjamutia myöten on mentävä, tai ainakin se on mahdollista. Ehkä ymmärrät jonkun henkilön käytöstä paremmin, mutta se mitä näet ei ole sinulle mieleen. Ajattelun terävyys on parasta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Materiaaliset tarpeet työntävät päätään esiin ja siksi on shoppailtava tai vaihdettava tavaraa muiden kanssa. Merkillesi tyypilliset laatuvaatimukset eivät kuitenkaan helposti hellitä, joten kaipa sitten hankit vain parasta, tai ainakin trendikästä tai massasta erottuvaa. Kampaukset ja meikit päivitetään näinä aikoina.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko siirtyy merkkiisi noin kuukaudeksi ja tuo sinulle lisää energiaa ja elinvoimaa, kaiken Marsin tuoman energian lisäksi! Nyt voikin olla poikkeuksellisen hektiset viikot edessä tämän johdosta, ja pääset vihdoin kiinni aloitteellisuutta vaativaan tehtävään. Saat myös tukea vaikutusvaltaiselta henkilöltä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nämä päivät ovat jokseenkin kaksinaisia, sillä yhtäältä paneudut mielelläsi sielukkaisiin asioihin, elämän salaisuuksiin tai jonkun käytöksen taustoihin ja toisaalta taas ajelehdit mielelläsi aallon harjalla, menossa ylöspäin. Kuulostele itseäsi, jos opinnot olisivat tarpeen vastaisuuden varalle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Parin päivän ajan yhteisöllinen aihe voi tempaista sinut mukaansa, tai sitten työhösi liittyy tiukkaa kurinalaisuutta ja synkronointia toisten tekemisten ja aikataulujen kanssa. Toisaalta tekemisissäsi on otettava huomioon pinnan alla olevat seikat tai epäselvät motiivit, joita voi tulla eteen myös lähiviikkoina.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko, Merkurius ja Mars ovat haasteellisesti merkkiisi, ja siksi parin päivän ajan olisi hyvä harjoittaa jotain mieltä rauhoittavaa aktiviteettia, kuten meditaatiota tai joogaa tai vaikkapa metsässä kävelyä. Yksi syksyn hektisimmistä ajanjaksoista osuu todennäköisesti näihin päiviin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Mieltä selvästi kohottavat hetket ovat käsillä, ja tavoitteesi saattavat nousta pilviin. On myös mahdollista, että suunnitelmasi saavat ilmaa siipien alle johtuen yllättävästä suosionosoituksesta tai siitä, että osoitat näkemyksesi hyvin laajasti ja kattavasti. Joku suhde vaatii erityistä paneutumista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletko kenties laiminlyönyt taloudellisia rajoitteita tai ylittänyt budjettisi rutkasti esimerkiksi kesän menoihin? Nyt nimittäin näyttää siltä, että taloudelliset nyörit on otettava tiukkaan otteeseen ja myös otettava kritiikkiä vastaan aiheesta. Lähipäivät ovat tässä ratkaisevia. Arjessa on tehtävä syväpuhdistus!

Kalat (19.2.-19.3.)

Useampi planeetta kohdistuu merkkiisi haasteellisesti, patistaen sinua aktiiviseen kanssakäymiseen, joka ei tyyliltään välttämättä maistu sinulle. Voit joutua tekemisiin epämiellyttävän ihmisen kanssa, joka myös opettaa sinulle jotain. Perhepiiristä nousee mielipiteitä!

X