päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 24.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vauhtia ja sopivasti vaarallisia tilanteita saattaa hyvinkin riittää näinä päivinä, kun planeetat korostavat voimakkaasti menemistä totutun reviirin ulkopuolelle. Merkilläsi on taipumus haluta haasteita, joten niitä kannattaa hankkia vaikka sisäseikkailupuistossa. Matkalla on mahdollisuus romantiikkaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saattaa olla, että työpaikalla tai läheisten piirissä keskustellaan paljon säästämisestä tai turvallisuudesta. Ehkä mielessäsi pyörivät myös monimutkaiset strategiat joidenkin tavoitteiden eteenpäinviemiseksi ja kaikenlainen varautuminen. Tunne-elämään voi sisältyä tarkkaan harkittua strategiaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tahti toisten kanssa saa uusia sävyjä monien kaksosten kohdalla. Kumppanuus ja kahdenkeskisyys saavat uusia muotoja tai niitä käsitellään nyt intensiivisesti. Kaikista tiiveimmät vaiheet ovat todennäköisesti kuun loppupäivinä. Kohdallesi voi osua mielenkiintoisia ihmisiä, ja tunne-elämä herää!

Rapu (21.6.-22.7.)

Neljä planeettaa on taivaalla lähellä toisiaan, ja niiden vaikutukset kohdistuvat merkkisi tapauksessa arkisen työn suorittamiseen. Siten työtä ja sen käytäntöihin liittyviä pohdiskeluja ainakin pitäisi riittää.

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkkisi on nyt sellaisessa tilassa, että valonheittimet voivat kohdistua sinuun ja tyyliisi. Ehkä esiinnyt läheisille tai isommalle yleisölle tai sinut huomataan vaikka illanvietossa. Luovat energiat ovat hyvin voimakkaita ja saavat sinut tulemaan ulos tyypillisestä kehikosta. Vedät puoleesi ihastusta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Päivittäiseen työntekoon voi tulla mukaan tunteita, joten tärkeisiin työtehtäviin keskittymisestä kannattaa pitää huolta. Saatat painua menneiden muisteloon. Etätyö voisi maistua sinulle hyvin juuri näinä päivinä, jolloin kodin sektori on korostunut. Perhe saattaa nousta romantiikkaa tärkeämmäksi lähiviikkoina!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viestinviejä tai viestintuoja tulee mieleen merkkiisi kohdistuvista planeettavaikutuksista, sillä niin paljon mielen toiminnot ovat kuvassa mukana. Viimeistään nyt kannattaa harkita, mihin voisit investoida älyllistä energiaasi ja mitä voisit opiskella. On myös mahdollista, että lyhyitä reissuja ja raajojen liikettä on enemmän.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan tosiaan niin, että keskityt materiaalisiin hankintoihin voimalla ja vimmalla? Vai onko kyseessä halu, jolla kompensoidaan muunlaista puutetta? Joka tapauksessa on todennäköistä, että lompakkosi aukeaa helposti ja saat ostettua tavaroita. Voisiko aistityydytykseen sopia hieronta?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Harvoin näin monta planeettaa on pakkautunut samaan kohtaan taivaalla – vieläpä omaan merkkiisi. Toimeenpanevaa energiaa tulee tämän astrologisen kuvion kautta, joten olet todennäköisesti uuden kynnyksellä. Kärsimättömyyskin voi olla korostunut. Kirjalliset tehtävät täyttävät monen kalenterin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Aikamoinen planeettakasauma indikoi keskittymistä aiheisiin, jotka eivät näy tai jotka ovat luonteeltaan salaisia. Nyt voi olla aika löytää elämän henkisiä puolia vaikkapa psykologiasta tai muista mielen salatuista ominaisuuksista. Saattaa olla, että koet sellaista herkkyyttä, joka saa sinut välttämään esillä olemista. Pyri suhteessa syvemmälle!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämänhetkinen uteliaisuutesi ja kekseliäisyytesi voivat johtaa oivalluksiin, joista syntyy rakentavia asioita myöhemmin. Nyt on ehkä muutenkin aika katsastaa asioita ja mahdollisuuksia laajemmasta perspektiivistä. Yhteisöjen ja kokoontumisten suhteen voi olla mielenkiintoista tarjolla, joten älä jää kahden kesken!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikenlaisia pyrkimyksiä ja tahtotiloja on ilmassa enemmän kuin monena muuna aikana. Saatat jopa yhtäkkiä tulla tietoiseksi unohdetuista haaveista ja ryhtyä toteuttamaan niitä. Mielen aktiivisuus on myös voimakasta ja ilmaisu nopeaa puolin ja toisin. Voimakkaat planeetat voivat myös tuottaa ristiriitoja!

X