Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 26.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Uusia ajatuksia on riittämiin, siihen viittaavat useat planeetat erikoisuuteen taipuvaisen vesimiehen merkissä, joka sopii hyvin oman merkkisi ominaisuuksiin. Kuun sijainti omassa merkissäsi tukee aloitteellisuuttasi ja innokkuuttasi, ja sen pitäisi näkyä melko selvästi. Keskustelua voi tulla suuremmalla joukolla.

Härkä (20.4.-20.5.)

Joissain aktiivisissa puuhasteluissasi saattaa olla tuumaustauko tai sitten yksinkertaisesti kaipaat lepoa tai yksinoloa. Vai huomaatko, että sinua työnnettäisiin hiukan syrjemmälle jossain hankkeessa? Venus on vielä hieman haasteellinen ja sen myötä suhteissa on kitkaa tai selkeä erimielisyys.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa voi olla entistä enemmän uusia suunnitelmia tai tulevaisuuden visioita ja joku saattaa olla todella halukas niiden toteuttamiseen. Nyt syntyneissä ideoissa on kyllä todennäköisesti potentiaalia myöhempäänkin toteuttamiseen. Uusi, innostava ryhmätoiminta saattaa olla tapetilla, ja liikuntakin voi kiinnostaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Monilla ravuilla on todennäköisesti yhä pohdintoja vaurauteen, omistamiseen tai taloudelliseen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Työympyröissä saattaa olla tekeillä jotain, minkä puitteissa on harkittu henkilösiirtoja tai tehtävien vaihtoa. Työympäristössä näyttäisi olevan juuri nyt enemmän impulsiivisuutta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Konkreettisten aiheiden sumplimiset saattavat olla kohta päätepisteessä tai ainakin helpotusta on luvassa. Ehkä niin paljon käytännön raameja ei kohta tarvita kanssakäymiselle ja voit itsekin enemmän rentoutua. Suuri heittäytymisen tai seikkailun tarve voi iskeä, oletko harkitsemassa jotain uhkarohkeaa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työssä ja arkielämässä tapahtuu varmaankin paljon ja saat paljon aikaiseksi. Ehkä sinulla on näinä viikkoina tarve tehdä asioita eri tavalla tai uusilla välineillä, ja voit siksi huomata olevasi ajan hermolla monella tapaa. Raha-asia saattaa myös olla tapetilla, ja lähinnä helpottavaan suuntaan. Tunneasiat alkavat heräillä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä jo eilisestä olet saanut uutta vauhtia tekemisiisi tai sitten seuraat muiden vauhdikkaita vaiheita tai uusia yrityksiä. Kuu ja Jupiter oinaassa kannattaa käyttää johonkin, jossa tarvitaan enemmän rohkeutta tai heittäytymistä, sillä muutoin planeettaenergia voi tuoda turhanpäiväistä vauhkoontumista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Auringon haasteellisesta asemasta johtuen näinä viikkoina olet alttiimpi kokemaan väsymystä tai rasitusta tavallista enemmän, joten se kannattaa ottaa huomioon. Liika yrittäminen ei siis ole juuri tähän aikaan sopivaa. Nyt pikemminkin kannattaa kunnostaa omaa pesää ja keskittyä perhesuhteiden parantamiseen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa on eilisen tapaan paljon luovaa ja vauhdikasta energiaa, joka sopii sinulle mainiosti. Saat itsestäsi esiin parhaita puoliasi ja se voi johtaa siihen, että olet huomion keskipisteenä. Aktiivinen harrastus voi myös houkuttaa juuri nyt, joten kaiva kaapista välineet ja suuntaa sinne, missä hiki virtaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tunnetilasi voivat vaihdella nopeasti näinä päivinä ja voit myös löytää itsesi tilanteista, joissa täytyy reagoida nopeasti tai ratkaista jotain vauhdilla. Kodin ja läheisten piirissä saattaa olla hermoja rasittavia hetkiä. Konkreettisten seikkojen parissa riittää puuhaa monilla kauriilla, mutta ne alkavat olla järjestymään päin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat ovat harmoniassa merkkiisi, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet saada haluamiasi asioita aikaan. Asiat sujuvat suurimmaksi osaksi helposti ja mukavasti ja erityisesti keskustelujen tai opintojen saralla pärjäät hyvin. Olisiko vieraan kielen oppiminen tai harjoittaminen ajankohtaista?

Kalat (19.2.-19.3.)

Oletko törmännyt viime aikoina useammin pinnan alaiseen kähmintään tai salamyhkäiseen etujen tavoitteluun? Vai olisiko ilmassa jonkun henkilön mollausta tai muuta juoruilua? Joka tapauksessa kaikki ei ole sitä miltä näyttää, mutta ilmapiirissä on myös positiiviset puolensa henkisen kehityksesi kannalta.

X