Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 28.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänäänkin voi olla uppoutumisen aikoja johonkin mielikuvitukselliseen teemaan, ja inspiraatiota on luvassa luovan työn tekijöille ja niille, jotka toimivat pyyteettömästi muiden hyväksi. Jotain epämääräistä tai käsittämätöntä saattaa tulla myös tiellesi, ehkä kaukaa menneisyydestäkin. Nauti flaksista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime aikoina, pidemmällä tähtäimellä, olet integroinut elämääsi jotain yhteisöllistä, jolla on tekemistä erikoisempien aiheiden kanssa. Juuri nyt jotain voi aktivoitua yhteisössäsi tai levitä enemmän maailmalle. Markkinoinnissa planeetat ovat hyödylliset. Ahertamista tai keskittymistä terveysasiaan on yhä tiedossa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yritä parhaasi mukaan pitää asiat ruodussa, erityisesti työelämässä. Sekoittavia vaikutuksia on nimittäin tiedossa Neptunus-planeetan myötä, ehkä tunnetila, joka sekoittaa pakkaa. Idealistiset piirteet korostuvat realismin sijaan. Viihteen ja vapaa-ajasta nauttimisen voisi tuoda tähän päivään, musiikin kera!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulle saattaa nyt olla ennätysmäärä kaukokaipuuta, mikä voi voimakkaimmillaan näkyä vaikkapa asuntojen katselemisena ulkomailla. Eksoottinen paikka saattaa kiinnostaa taas muutenkin, ja voihan se olla vaikka kylpylä tai huumaava taidekohde. Ja kuitenkin tähdellistä tekemistä riittää yllin kyllin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Toivottavasti sinulla on puhtaat jauhot pussissa, sillä muutoin ilmassa voi olla epämiellyttävän asian paljastuminen. Talous voi olla esillä siten, että on paljon haluja toteuttaa unelmia tai investoida johonkin, jossa voi olla jotain epävarmaa tai epämateriaalista. Olisiko opiskelu ajankohtaista?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi ehkä olla aika ottaa rennosti, lepäillä, harjoittaa mielikuvitusta tai mennä virran mukana. Oma-aloitteinen tekeminen ei nimittäin noin vain onnistu tai jotain jää epäselväksi. Musiikin ja taiteen harjoittaminen voi puolestaan olla hyvin inspiroivaa. Onko mielessäsi jotain salaista, kuten salainen ihastus?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu ja väljiin väreilyihin ja mielikuvitukseen liittyvä Neptunus-planeetta ovat taivaalla yhtymässä ja vaikuttavat arkisiin seikkoihin jonkin verran sekoittavasti tai arkista rytmiä muuttavasti. Arkisessa työssä saattaa tulla esiin unohdus tai vastaavaa, mutta se menee nopeasti ohi. Käytä hyväksesi energian planeettaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jos olet tekemässä vaikutusta johonkin ihmiseen tai ryhmään, voi se onnistua jollain erikoisella tavalla. Luovuuden tekeminen näkyväksi voi onnistua myös hyvin, sillä kaloissa oleva planeettarykelmä tukee omaa merkkiäsi. Sinussa saatetaan nähdä jotain maagista, joka vetoaa, ja hyödyt siitä rakkaudessa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kotiasioissa tai perhepiirissä on todennäköisesti epäselviä aiheita tai sekavuutta. Olisiko niin, ettet ehdi tai jaksa siivota tai perheen kanssa vietetään aikaa jossain muualla kuin kotona? Vai onko joku perheenjäsen etäinen? Vaikuttaa siltä, että myös viime kuukausien teema on liittynyt kaukaisiin suhteisiin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan sinulle kehittynyt tarve opiskella jotain erikoisempaa aihetta, jolla ei ole niinkään tekemistä työn käytäntöjen kanssa? Itse asiassa opiskelukohteeksi voisi sopia vaikka musiikki, tanssi, jooga tai uusi henkinen oppi. Ehkä haluat ilmaista itseäsi enemmän kuvallisesti. Työ on tärkeä pitää ykkösenä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat voisivat sopia nyt erinomaisesti johonkin lempeään kehonhuoltoon, kuten hierontaan miellyttävässä ympäristössä. Ehkä voisit hellitellä itseäsi eksoottisella ja kevyellä ruualla hyvässä seurassa. Planeetat vievät osallistumaan yleviin tapahtumiin ja matkustusvietti on hereillä. Rutiinit voivat olla vaikeita.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla on nyt planeetat merkissäsi tukemassa tarvettasi voimakkaiden tunteiden kokemiseen. Työympyröissä se voi näkyä voimakkaampina tunnereaktioina, joko myönteisessä tai kielteisessä mielessä. Jos taiteellinen asia on mielessäsi, voi se sujua hyvin virtaavalla tai rajattomalla tavalla.

X