Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.2.

14.2.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Voit voittaa paljon, jos luovutat 
ideasi sellaisen henkilön käyttöön, joka pystyy edistämään niitä. Älä ole yliherkkä kommenteille, joiden tarkoitus on vain auttaa. Et voi miellyttää kaikkia työelämässä, mutta jos olet toiminut näin, ota pari askelta taaksepäin.

Oinas 20.3.–19.4.

Pyri olemaan parhaimmillasi tällä viikolla. Rakkauselämä voi olla välillä hieman hankalaa. Ehkä rakkaallasi tai eräällä toiveissasi olevalla on omia ongelmia, jotka vievät hänen aikansa. Kerro hänelle, mistä sinut löytää, jos hän haluaa rentoutua ja pitää hauskaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet nyt parhaimmillasi, joten suuntaa viehätysvoimasi sinulle tärkeään ihmiseen. Nyt on lopultakin korkea aika päättää, mitä haluat toisilta, ja tehdä suunnitelma sen saavuttamiseksi. Muista, että jokin, jonka saa kovin helpolla, ei ehkä loppujen lopuksi ole säilyttämisen arvoista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt voisi olla sopiva aika tuoda esiin asia, jota olet kehitellyt mielessäsi jo kauan. Älä pelkää esitellä ideoitasi ja ehdotuksiasi. Viime kuun muutokset vaikuttavat yhä elämääsi. Niihin sopeutuminen voi tuntua vaikealta, mutta kaikki korjaantuu aikanaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Ota viikonloppuna ohjakset käsiisi ja auta toisia. Mikä voisi olla sen tyydyttävämpää? Tämä ainakin vie ajatuksesi pois sinua pitkään vaivanneesta kysymyksestä, johon et ole vielä löytänyt vastausta. Vältä tekemästä lupauksia, joita et todellakaan halua pitää.

Leijona 23.7.–22.8.

Sanotaan, että matkailu avartaa, mutta se voi nyt tarjota sinulle 
idean, joka poikii rahaa. Tämä vaatii keskittymistä, joten jätä romantiikka loppujaksoon. Vältä antamasta lupauksia, joita voit katua myöhemmin, etenkin jos on kyse sinua kiinnostavasta henkilöstä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat yllättäen tavata aivan erityisen ihmisen. Tämä voi aiheuttaa hankausta työn ja romantiikan välillä, mutta pystyt hoitamaan tilanteen hienosti. Ehkä tapaaminen viikonloppuna olisi parempi arkipäivän sijaan? Ellei toinen ymmärrä tätä, hän ei ehkä ole sinulle se oikea.

Vaaka 23.9.–22.10.

Keskustele suoraan asioista, jotka vaivaavat tai hämmentävät sinua. Työongelmat voivat vaikuttaa myös koti- ja rakkauselämään. Temperamenttisuutesi hallitseminen on hyvä alku. Vaikka tunteet voivat käydä kuumina, yritä keskustella riitelyn sijaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saata asiat päätökseen, vaikka suunnitelman toteuttaminen hidastuisi. Pienikin yksityiskohta voi viivästyttää asioita myöhemmin, ellet hoida sitä kuntoon nyt. Jos et löydä johonkin asiaan ratkaisua, voisit harkita joustavuutta tai jopa anteeksiantoa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Luottamus ja optimismi ovat pinnalla tällä jaksolla. Koeta olla erityisen tehokas ja saada asiat hoidettua. Myös tunne-elämä on vahvasti esillä, ja se tuo elämääsi sekä paljon onnea että paljon pettymyksiä. Viikonlopusta on tulossa kuitenkin seesteinen.

Kauris 21.12.–19.1.

Keskustelkaa kotona avoimesti. Muista, että ketään ei ole suositeltavaa pitää itsestäänselvyytenä. Voisit tehdä jonkin todella romanttisen eleen kumppanillesi. Tehkää entistä enemmän jotain yhdessä koko loppukuun ajan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Puhumalla liikaa voit saattaa itsesi vaikeuksiin tai riitoihin. Muutama harkittu sana voi kuitenkin ratkaista ongelman. Pyri välttämään liiallista itsevarmuutta, joka menee yli hyvän maun. Pieni määrä nöyryyttä tekee sinusta entistä rakastettavamman.

Suosittelemme