Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.12.-2.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Vaikka jakso saattaa alkaa vähän alamaissa, olet pian jälleen täydessä vauhdissa. Älä ota turhaan paineita. On niin paljon helpompaa elää nykyhetkessä kuin miettiä mennyttä tai pohtia tulevaa. Välillä on hyvä pitää hauskaa, joten miksi et aloittaisi hauskanpitoa juuri nyt?

Vesimies 20.1.–18.2.

Hyvän joulumielen saavuttaminen riippuu siitä, pystytkö rentoutumaan ja nauttimaan toisten seurasta. Kaikki ei ehkä ole niin täydellistä kuin mielessäsi tahtoisit, mutta omalla asenteellasi voit vaikuttaa paljon. Älä stressaa turhanpäiväisistä asioista.

Kalat 19.2.–19.3.

Yritä varata aikaa lepoon jakson alussa, niin jaksat paremmin osallistua yhteiseen joulunviettoon loppukuusta. Eräs, jota et ole tavannut aikoihin, esittää sinulle tärkeän kysymyksen. Keskustelustanne sukeutuu pitkä ja antoisa sessio, jota et tule katumaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Ympärilläsi tapahtuu niin paljon kaikenlaista, että pääsi tuntuu olevan ihan pyörällä. Selviät parhaiten, kun otat yhden asian kerrallaan. Välillä asioiden eteneminen voi tuntua mielestäsi liian hitaalta, mutta anna läheisillesi aikaa sopeutua uusiin tilanteisiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Ilmassa näyttää olevan pientä flirttiä. Oletko iskenyt silmäsi johonkin tiettyyn henkilöön? Eräs yleensä avuliaana toimiva henkilö tuntuu nyt kuin piikkinä lihassa. Mieti syytä hänen käytökseensä ennen kuin reagoit. Hän saattaa tarvita apuasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Älä kiinnitä huomiota toisten huonoihin puoliin, vaan yritä käyttäytyä kuin kaikki olisi kuten ennenkin. Jos et onnistu siinä nyt, niin milloin sitten? Suhtaudu avoimesti uusiin tilanteisiin, sillä voit saada yllättävän ehdotuksen uudelta tuttavuudelta.

Rapu 21.6.–22.7.

Usko siihen, että mikä tahansa on mahdollista ihmissuhteissa, etkä voi olla pahasti väärässä. Asia, joka on valitettavasti puuttunut elämästäsi viime aikoina, voi olla aivan kulman takana. Kenties kohdallesi osuu nyt jotain ennennäkemätöntä.

Leijona 23.7.–22.8.

Iloinen ja mielikuvituksellinen asenteesi vetää toisia puoleesi. Koska haluat tehdä toiset onnellisiksi, on viihdyttäjän kyvyilläsi tosiaan kysyntää. Saat muistutuksen siitä, että nauru on parasta lääkettä. Viljele sitä ympärillesi, niin huomaat sen tehoavan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluaisit pitää hauskaa etkä jaksaisi miettiä vakavia asioita. Kerro kuitenkin tuntemuksistasi, ennen kuin toiset tekevät päätökset puolestasi. Joskus hiljaisuus tulkitaan väärin myöntymisen merkiksi. Kunnon keskustelu voi tuoda vakautta vaihteleviin olosuhteisiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Monet viime syksyn muutokset saavat sinut välillä toivomaan vähän enemmän pysyvyyttä elämääsi. Mielenrauhasi vuoksi keskity ennemmin tulevaan kuin menneiden vatvomiseen. Tuntuuko jo paremmalta? Läheisten seura voisi rauhoittaa levotonta mieltäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muutaman vaikean viikon jälkeen haluaisit vihdoin rentoutua. Se ei ehkä olekaan niin helppoa. Olet varmaan keskittynyt yhteen asiaan liian kauan. Älä mieti liikaa tulevaisuutta, vaan yritä elää hetkessä. Kun päästät toiset lähelle itseäsi, tilanteesi helpottuu.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko välillä alamaissa? Pääset takaisin hyvään vauhtiin auttamalla toisia. Käytä energiaasi ja hyvää tahtoasi saadaksesi toiset hyvälle tuulelle. Piristämällä muita löydät helposti keinon, jolla pääset itsekin eteenpäin. Älä mieti turhaan asioita, joita et voi muuttaa.

X