Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.2.–1.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Tuleva kevät lupailee uutta alkua, joten on aika edistää asioita. Suunnitelmasi ja ideasi toteutuvat, kunhan jaksat sitoutua niihin. Mitä olet aina haaveillut saavuttavasi? Älä jahkaile liikaa, vaan tee se.

Oinas 20.3.–19.4.

Kiinnitä huomiota henkiseen puoleesi. Sinulla on mahdollisuus tutkia omia tunteitasi ja keskittyä luoviin projekteihin, ja samalla ongelmat ratkeavat. Myös rakkauselämäsi paranee, jos keskityt ensin itseesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kiehtova tapaaminen saa sinut tuntemaan vetoa uutta henkilöä kohtaan. Saatat kuitenkin olla varuillasi, sillä et halua edetä liian nopeasti. Sinulla on juuri nyt hyvä hetki hemmotella itseäsi ja ladata akkuja.

Kaksoset 21.5.–20.6.

On aika ottaa askel eteenpäin. Suunnitelmasi alkavat rullata ja saat pitkään miettimäsi projektin aluilleen. Tuleva viikko rohkaisee sinua tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja pitämään niistä kiinni.

Rapu 21.6.–22.7.

Korkea matkakuume rohkaisee sinua ottamaan tauon arjesta ja jättämään huolet taaksesi. Olet valmis katsomaan elämää uudesta näkökulmasta. Viehätysvoimasi on huipussaan, joten sinun on helppo tehdä vaikutus muihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos tunnet olevasi jumissa jonkin asian suhteen, on aika nostaa kissa pöydälle ja puhua siitä. Et kuitenkaan tahdo olla liian ankara, vaan haluat ratkaista asiat kypsällä tavalla. Älä jumiudu tylsiin rutiineihin, vaan sano kyllä seikkailuille.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulta löytyy kaikki, mitä menestymiseen tarvitaan. Muut saattavat ehkä tarvita vakuuttelua, mutta älä anna tämän lannistaa itseäsi. Tee kaikkesi, jotta voit tulla nähdyksi ja arvostetuksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuleva viikko rohkaisee sinua käyttämään ääntäsi ja toimimaan juuri niin, kuinka itse haluat. Mitä vähemmän haet muiden ihmisten hyväksyntää, sitä enemmän vedät heitä puoleesi. Pidä pääsi kylmänä ja usko itseesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tuleva viikko voi tuoda mukanaan jonkinlaisia odottamattomia uutisia. Eräs henkilö ei ehkä olekaan se, joka luulit hänen olevan. Olet välillä saattanut olla hieman naiivi, mutta nyt näet asiat niiden oikeassa valossa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko valmis loihtimaan kodillesi pienen muodonmuutoksen? Olet saanut mielikuvituksellisia ja luovia vaikutteita, ja ne innostavat sinua kokeilemaan jotain uutta. Tuleva viikko on yksi parhaista ajanjaksoista uudelle aloitukselle.

Kauris 21.12.–19.1.

Kiireessäsi olet saattanut unohtaa jonkin pienen mutta tärkeän yksityiskohdan. Olet ehkä ollut huolimaton, minkä vaikutus tulee pian ilmeiseksi. Älä anna tilanteen kärjistyä, vaan pistä asiat heti järjestykseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tiukka tilanne saa sinut huomaamaan, ettet saa sanomisiasi takaisin. Et ehkä aina tajua etukäteen omien sanojesi vaikutusta, mistä saattaa välillä syntyä konflikteja. Rohkaise muita näkemään sinun puolesi asiasta, niin he varmasti ymmärtävät.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/

X