Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2014

Teksti:
Anna.fi

Alkuviikko menee jokseenkin levottomissa tunnelmissa, mutta jo viikonloppuna aika on Venuksen ja Auringon myötävaikutuksesta suotuinen kaikelle hauskalle ja nautinnolliselle.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 6.1.2014

Vielä ei vallitse se kaikkein rauhallisin olotila, sillä moni asia vaikuttaa kaaottiselta. Voit kuitenkin jo aloittaa elämäsi selkeän uudelleenjärjestelyn.

Tiistai 7.1.2014

Suostu tänään tekemään vain sellaiset asiat, jotka loksahtelevat paikoilleen omalla painollaan. Muuhun ei sinulla, eikä oikeastaan kenelläkään, ole nyt eväitä.

Keskiviikko 8.1.2014

Tämä on joulun jälkeen ensimmäinen edes hiukan tasapainoisempi päivä. Nyt voi jo hiukan rentoutua ja keskittyä löytämään mukavalta tuntuvia asioita elämästäsi.

Torstai 9.1.2014

Marsin neliö Jupiterille sitoo menestyksen täsmälleen tähän hetkeen, eikä poikkeuksia ole olemassa. Tee siis tänään ja koko loppuviikon ajan vain sitä, mikä tuntuu juuri nyt hyvältä. Samalla rakennat huomaamattasi tulevaisuutta valoisammaksi.

Viikonloppu

Venus ja Aurinko tekevät viikonloppuna suotuisaa kontaktia Saturnukselle, ja siksi kannattaa keskittyä vain hauskaan ja nautinnolliseen tekemiseen. Siitä syntyy nyt konkreettinen menestyspohja elämällesi.         

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X