Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2010

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 7.6.2010

Tällä viikolla Venuksen kolmio Jupiterille ja Uranukselle antaa paljon uutta virtaa kaikille ihmisille samoin kuin Marsin kolmio Plutolle. Suuren Ristin lähestyessä tällainen piristysruiske on enemmän kuin paikallaan. Silti tuo Suuri Risti painaa melkoisesti ja vaatii veronsa väsymyksen muodossa. Muista levätä riittävästi.

Tiistai 8.6.2010

Tänään sitten on päällä tuo Venuksen ja Jupiterin kolmio, joka parhaimmillaan tuo mukavasti uutta sykettä kumppanuuteen ja aivan varmasti herkistää myös rakastumaan sinisilmäisesti.

Keskiviikko 9.6.2010

Marsin kolmio Plutolle lataa hurjan energian kaikkeen mielekkääseen tekemiseen ja auttaa vapautumaan raskaista velvoitteista, jotka eivät enää anna mitään vastinetta käytetylle energialle.

Torstai 10.6.2010

Kuun yhtymä Marsille vahvistaa eilisen päivän kuviota ja antaa tänään ehkä vielä pienen lisäpotkun tarvitsemiesi muutosten tekemiselle.

Viikonloppu

Viikonloppuna Auringon neliö Saturnukselle saattaa jo hyvinkin antaa ensimakua Juhannuksen tunnelmista. Nyt voi rauhassa harjoitella rentoa asennetta tilanteessa, jossa mikään ei tahdo onnistua.

Astro.fi

X