Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2015

Teksti:
Anna.fi

Puheissa ja kommunikaatiossa toimii tavallisesta poikkeava harmonia ja kaikki ystävällinen ja asiallinen keskustelu löytää hedelmällisen maaperän. Kannattaa ehdottomasti käyttää tämä aika hyväksesi.

Oinas

8.6.2015

Olet tänään onnettaren suosiossa monella tavalla ja siksi tämä päivä kannattaa viettää mahdollisimman iloisissa merkeissä. Silloin kun annat itsellesi luvan nauttia juuri tällä hetkellä eteesi osuvista ilon mahdollisuuksista, rakennat itsellesi siltaa menestyksen halutulle kukkulalle. Muuta keinoa ei ole.

9.6.2015

Innostut helposti uusista asioista ja pystyt oivaltamaan niihin liittyvät mahdollisuudet. Nyt kannattaa takoa, sillä onnistut melkein kaikessa, mihin innostut lusikkasi tökkäämään. Älä odota, että muut pysyisivät perässäsi. Uskalla toimia itsenäisesti ja omapäisesti, jos haluat korjata parhaan potin.

10.6.2015

Osaat esittää asiasi niin hienovaraisesti ja kauniisti, että sinua on helppo kuunnella. Tästä syystä sanomasi menee helposti perille ja saat tukea kaikille sellaisille asioille, jotka ovat lähellä sydäntäsi.

11.6.2015

Elät hyvin vahvaa sisäisen ja ulkoisen uudistumisen aikaa ja saat korkeammilta tahoilta yllättävää tukea jokaiselle uudelle ideallesi, josta itse olet aidosti kiinnostunut. Luota siis omaan innostukseesi ja omiin visioihisi, sillä loppujen lopuksi maailma arvostaa vain luovaa ihmistä.

12.6.2015

Sinulla on sisäistä voimaa ja varmuutta itsellesi tärkeissä asioissa ja nyt jos koskaan kannattaa ryhtyä tekemään totta unelmistasi. Aloittaminen riittää aivan loistavasti, sillä positiivinen lataus kyllä säilyy loppuun saakka, vaikka siihen menisi useampia kuukausia.

13.6.2015

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

14.6.2015

Elämä on asetettu palvelemaan sinua ja tänään osaat käyttää tätä totuutta jollakin tavalla hyväksesi. Nauti siis kaikesta mitä päätät antaa itsellesi, sillä muuten et koskaan tule saamaan yhtään mitään keneltäkään.

Härkä

8.6.2015

Nauti tästä hetkestä ja tee elämästäsi niin luksusta kuin aikataulusi suinkin antaa myöten, sillä iloiset asiat kerääntyvät jo ennestään iloisen ja onnellisen ihmisen ympärille. Tänään on positiivista energiaa ilmassa ja jokainen elämästään nauttiva saa siitä mukavan myötätuulen purjeisiinsa. Sinäkin.

9.6.2015

Kiinnostut lähipäivinä yllättävistä asioista, jotka vetävät sinua voimakkaasti puoleensa. Katso rohkeasti mistä oikein on kysymys. Näinä päivinä kaikki uudistukset ja muutokset ovat kosmisessa myötätuulessa. Huomaat sen vain, jos sinulla on uskallusta lähteä leikkiin mukaan.

10.6.2015

Elät vaihetta, jossa valehteleminen on lähes mahdotonta. Siksi tulet ihan vaistomaisesti laukoneeksi joitakin ärsyttäviä totuuksia tilanteissa, joita et itse koe tällä hetkellä mielekkäiksi.

11.6.2015

Nyt on aika nauttia elämän tarjoamista yllätyksistä liikaa järkeilemättä, sillä tällä kertaa ajaudut suurella varmuudella oikeaan suuntaan. Pidä vain huoli siitä ettei päivä ole liian ahtaasti mitoitettu ja jos on niin vedä jotakin yli ja jätä itsellesi aikaa vastaan ottaa iloisia yllätyksiä.

12.6.2015

Energiaa on liikkeellä suuria määriä ja sinullekin liikenee melkoinen annos, mikäli uskallat seurata aidoimman innostuksesi osoittamaa tietä. Juuri nyt on aloittamisen kannalta suotuisa hetki, vaikka et sitä pysty millään ulkoisella keinolla itsellesi todistamaan. Miksi luet tätä, ellet luota lukemaasi?

13.6.2015

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

14.6.2015

Ellet uskalla tai pysty elämään omaa elämääsi nykyisissä olosuhteissa, tunnistat sen tänään tyytymättömyytenä juuri tätä tiettyä olosuhdetta kohtaan. Tyytymättömyytesi on lähtölaukaus muutokselle, joka sinun on itse tehtävä.

Kaksoset

8.6.2015

Elämässäsi on tänään varsin suotuisa aspekti, jonka aikana kannattaa viedä eteenpäin omia ideoita ja suunnitelmia. Nyt on sopivaa nostetta ja jopa menestyksen makua ilmassa, mutta Jupiterin idean mukaisesti vain sellaisissa asioissa, joista pystyt nauttimaan jo niitä tehdessäsi.

9.6.2015

Nyt on syytä pistää vipinää kinttuihin, sillä kekseliäisyytesi ja oivalluskykysi ovat huippuvireessä. Tämä on oikea aika ottaa vastaan uusia haasteita ja lähteä täysipainoiseen hyökkäykseen omien ideoittesi kanssa. Mars ja Uranus siivittävät jokaista ottamaasi askelta, joten ota niitä taajaan.

10.6.2015

Merkurius ottaa merkistäsi vastaan Venuksen sekstiilin ja silloin sanallinen tai kirjallinen lahjakkuutesi on yhdessä parhaista vaiheistaan. Käytä tätä luovuutta parhaalla mahdollisella tavalla hyväksesi ja tee vaikka runokirja.

11.6.2015

Uskalla luottaa salamana tuleviin sisäisiin lähtökäskyihin, sillä tänään puhaltavat kosmiset lempeät tuulet. Sinun on nyt vain luotettava omaan suuntavaistoosi ja uskallettava tehdä läheisiäsi tai ystäviäsi harmittavia ratkaisuja.

12.6.2015

Energiasi ovat nyt ehdottomasti huippulukemissa. Älä epäröi lähteä toteuttamaan hurjimpiakaan unelmiasi. Tänään kaikki on sinulle mahdollista. Aurinko ja Mars tekevät yhtymää merkissäsi ja juuri nyt olet tekemässä jotakin hyvin merkittävää aloitusta jollekin kahden vuoden projektille elämässäsi.

13.6.2015

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

14.6.2015

Ota tänään työhösi tai asemaasi uusi näkökulma ja anna sen palvella sinua jollakin uudella tavalla. Tehtävääsi liittyy joitakin erityisiä etuisuuksia joita voit hyödyntää juuri nyt ja ellei liity niin vaihda hommaa.

Rapu

8.6.2015

Päivän pitäisi kulkea duurivoittoisesti ja ellei se ihan itsestään sitä tee niin voisihan sitä vähän auttaa keksimällä jotain kivaa itsellesi. Jupiter ja Aurinko suosittelevat mieliravintolaa, pitkään suunnitteilla ollutta elokuva-iltaa, teatteria tai jotain muuta henkistä energiaa antavaa kokemusta.

9.6.2015

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita ja sinun kannattaa tarttua epäröimättä kiinni jokaiseen tarjottuun tilaisuuteen muuttaaksesi päivärytmiä. Uskalla toteuttaa itseäsi uudella tavalla kaikissa päivittäisissä asioissa ja huomaat, että elämä on sittenkin täynnä mielekkäitä mahdollisuuksia.

10.6.2015

Merkurius ja Venus ovat luovassa vaiheessa merkkiisi nähden ja tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää elämääsi kauneutta ja uusia arvoja kulttuurin, elokuvien, teatterin tai matkustelun kautta.

11.6.2015

Elät vauhdikasta aikaa ja sinussa on ruutia toteuttaa kokonaan uusia puolia itsestäsi. Uskalla elää varauksettomasti itsellesi ja nauti tuloksista, jotka tällä kertaa ovat näkyvissä melkein saman tien. Kenelläkään ei ole lupaa estää sinua toteuttamasta aidointa itseäsi.

12.6.2015

Tänään on erittäin energinen päivä. Käytä omaa luovuuttasi kaikessa mitä tänään teet ja anna innostuksen ohjata askeleitasi uusiin paikkoihin, miettimättä lainkaan tilanteen tai tilaisuuden hyötynäkymiä. Elämä tarjoaa tällä kertaa salattuja mahdollisuuksia innostuksen muodossa.

13.6.2015

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

14.6.2015

Sosiaaliset yhteydet ovat ihmisen ja elämän palveluksessa. Tänään on sinun päiväsi oivaltaa mitä sinun tulee muuttaa elämässäsi, jotta ympäristösi voi parhaiten palvella juuri sinua.

Leijona

8.6.2015

Tänään kannattaa panostaa mielekkäisiin ja mukavalta tuntuviin asioihin, sillä niiden kautta löytyy hyviä kanavia onneen ja menestykseen paremmin kuin mistään muualta. Silloin kun nautit elämästäsi, olet onnen radioaalloilla ja menestys seuraa sinua yhtä automaattisesti, kuin delfiini turistilaivaa.

9.6.2015

Mars ja Uranus ovat hyvissä asemissa merkkiisi nähden ja nyt kannattaa lähteä toteuttamaan jotakin vireillä ollutta suunnitelmaa oikein tosimielellä. Tiedät miten toimia, kunhan vain päätät lähteä liikkeelle. Vastaukset löytyvät itse tekemisestä, eivät missään tapauksessa etukäteen, joten älä jarruttele.

10.6.2015

Kauneuskäsityksesi on korkealla sijalla elämässäsi juuri tällä hetkellä ja siksi sinun tulee käyttää tämä aika hyväksesi ja päättää millaisessa ympäristössä ja millaisten asioiden keskellä haluat elää. Harvoin tiedät sitä yhtä selvästi.

11.6.2015

Elämääsi on nyt tulossa piristäviä uudistuksia, mutta se edellyttää sinulta rohkeutta ponkaista liikkeelle heti kun innostus iskee. Samalla saat varautua kovaankin vastarintaan joidenkin lähelläsi olevien ihmisten taholta, mutta se kuuluu nyt asiaan eikä saa estää sinua.

12.6.2015

Tänään on voimapäivä, jolloin sinullakin on mahdollisuus viedä omia asioitasi menestyksekkäästi eteenpäin. Älä epäröi vaan pistä toimeksi. Aurinko ja Mars tekevät yhtymää sekstiilissä merkkiisi ja tällaisena aikana on uskallettava toimia ilman sen kummempaa suunnitelmaa.

13.6.2015

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

14.6.2015

Sorrut tänään tavallista helpommin valittamaan olosuhteita, jotka olet itse itsellesi luonut. Ellet ole tyytyväinen johonkin osaan elämästäsi, suorita luomistyö uudelleen. Elämä antaa sinulle tämän mahdollisuuden jatkuvana optiona, joten miksi jäisit valittamaan.

Neitsyt

8.6.2015

Jos voimasi tuntuvat olevan vähissä, niin hellitä heti tahtia ja muuta jollain tavalla päivän rytmiä. Valoa on näkyvissä sellaisen nurkan takana, jonne et ole aikaisemmin kurkistanut. Tee joku radikaali muutos päivärytmiisi heti kun tyytymättömyys tai tylsyys upottaa sinuun kyntensä. Se on hauskaa.

9.6.2015

Seuraa tarkasti mitkä päivittäiset asiat saavat suksesi tökkimään, sillä niissä on jotakin sellaista, josta sinun tulisi pyrkiä irrottautumaan. Tämä on loistavaa aikaa päästä irti tarpeettomista ja ahdistavista rutiineista, sillä sinulla on sopivasti vallankumouksellista energiaa jokaisessa solussasi.

10.6.2015

Et ole parhaassa mahdollisessa vireessä kertomaan läheisillesi, mistä pidät ja mistä et. Sanat menevät helposti sekaisin ja sinut käsitetään väärin. Siksi olisi parempi vain toimia ja hakeutua hyvältä tuntuviin tilanteisiin ilman selityksiä.

11.6.2015

Voimasi ja energiasi on herkässä tilassa ja voimattomuus iskee sellaisissa tilanteissa, joissa pakotat itsesi ahdistaviin rutiineihin. Koeta löytää sellainen toimintatapa tai ympäristö, joka tämänkertaisissa olosuhteissa tuntuu parhaalta mahdolliselta.

12.6.2015

Ole sitä varovaisempi mitä kiireisemmältä tämä päivä tuntuu, sillä kaikenlainen hosuminen on nyt terveydellesi vaarallista. Koeta rauhoittua, vaikka mielesi kuinka yrittäisi hoputtaa sinua. Sinulla on paljon energiaa ja se on osattava suunnata siihen sinulle nyt tärkeimpään kohteeseen, eikä minnekään muualle.

13.6.2015

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

14.6.2015

Kun näet ympärilläsi turhalta tuntuvaa tyytymättömyyttä, älä yritä poistaa sitä. Tyytymätön ihminen on aina matkalla kohti jotakin parempaa, jonka sinä ehkä olet jo saavuttanut. Kerro hänelle itsestäsi ja anna hänen kertoa itsestään. Se auttaa parhaiten.

Vaaka

8.6.2015

Tänään kannattaa ihan tietoisesti etsiytyä sellaisiin paikkoihin ja tilanteisiin, joissa koet eniten nauttivasi olostasi. Onnikin hymyilee sitä leveämmin, mitä paremmalta sinusta itsestäsi tuntuu. Ellet löydä iloa jokaiseen päivääsi, ei onnikaan jaksa keikkua matkassa. Onni seuraa onnellista ja suru surullista.

9.6.2015

Mikäli elämässäsi on asioita, joista haluat syystä tai toisesta vapautua niin nyt on oikea aika tarttua härkää sarvista ja ottaa ratkaisevat askeleet. Samalla huomaat löytäväsi uusia, paljon mielekkäämpiä kohteita, joiden kanssa tiedät pääseväsi vielä pitkälle. Luota uudistumista etsivään itseesi.

10.6.2015

Osaat esittää toiveesi ja odotuksesi sellaisella kielellä ja sävelellä, että muiden on helppo samaistua tarpeisiisi. Saat asiasi etenemään vaivattomasti kaikkialla, missä koet olosi mukavaksi. Muita olosuhteita ei siis kannata edes harkita.

11.6.2015

Sinussa on nyt voimaa kuin Gallialaiskylässä. Kohdista määrätietoisesti tämän päivän energiasi siirtämään sinua tavalla tai toisella rajoittavat tahot ja ihmiset pois tieltäsi. Sinun täytyy päästä tekemään tässä elämässä omia juttujasi ja nyt on aika tehdä se mahdolliseksi.

12.6.2015

Aurinko ja Mars kolmiomerkissäsi pitävät elämääsi nyt uudenlaista vauhtia. Uskalla päästää jalkasi jarrulta ja katso mitä elämä sinulle tarjoaa. Luovuutesi on kokonaan sinulle merkittävien pyrkimysten palveluksessa, eikä kukaan tule asettumaan tiellesi. Purjeet kannattaa nostaa silloin kun tuulee sopivasti.

13.6.2015

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

14.6.2015

Haluat ehdottomasti puuttua johonkin sosiaaliseen epäkohtaan, mutta uskallus ei tahdo riittää. Rohkaise mielesi, sillä kyseisen asian korjaantuminen on vain sinusta kiinni. Ajankohdasta et sentään pysty päättämään.

Skorpioni

8.6.2015

Ota tämä päivä mahdollisimman rauhallisesti äläkä turhaan yritä saada tehdyksi rästiin jääneitä töitä ellei homma tunnu maistuvan. Väkisin tehty työ ei palkitse tekijäänsä ja seurauksena on vain puuduttava väsymys, jota ei rahakaan pysty poistamaan. Luota henkesi viestiin ja lopeta pingottaminen.

9.6.2015

Liian sitoviksi muodostuneet asiat ja ihmiset ahdistavat sinua suunnattomasti näinä päivinä. Ota itsellesi tilaa, mutta varo liian äkkipikaisia reaktioita. Marsin kvinkunssi tuo tullessaan aggressiivisuutta, jota tulee käyttää tietoiseen itsensä vapauttamiseen, ei missään nimessä turhaan väittelyyn tai riitelyyn.

10.6.2015

Jonkun sinulle hyvin tärkeän asian esittäminen oikeille tahoille saattaa tuottaa suuria ongelmia lähinnä siksi, että et pysty itsekään määrittelemään mitä todellisuudessa odotat tapahtuvaksi. Uskallus olisi paikallaan, tuli mitä tuli.

11.6.2015

Saat vastaasi sitä voimakkaamman ahdistuksen mitä ahtaammissa olosuhteissa joudut tällä hetkellä elämääsi elämään. Seuraa tietoisesti kuka tai mikä sinut saa tuntemaan olosi huonoksi. Pelkkä tiedostaminen auttaa sinua vapautumaan turhista rajoituksista.

12.6.2015

Joku haasteellinen ja vaikea ratkaisu on nyt edessäsi. Älä mieti liikaa muiden tilannetta, sillä vain omalla päätökselläsi korjaat täyden potin. Ajan laatu vaatii sinua luottamaan omaan ideaasi ja omaan tapaasi toteuttaa sitä. Kukaan ei pysty nyt katsomaan asiaa sinun kannaltasi, kuten kommenteista voit havaita.

13.6.2015

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

14.6.2015

Jos koet tänään pettymystä omiin olosuhteisiisi, niin älä missään nimessä sorru valittamaan ahdinkoasi kenellekään. Se vaan pahentaa tilannetta, sillä usein tuo toinen haluaa kertoa mitä sinun tulee tehdä, eikä mikään ole sen masentavampaa. Vai mitä?

Jousimies

8.6.2015

Mikä tahansa asia, josta lähi päivinä innostut pitää sisällään menestyksen avaimet, joten uskalla keskittää energiasi sellaisiin asioihin joista varmasti tiedät nauttivasi. Kaiken muun voit huoletta jättää tuonnemmaksi. Järkipelillä ei onnea saavuteta vaan tunteella, joka juuri nyt kutsuu sinua elämän seikkailuun.

9.6.2015

Tämä on hyvin energistä ja samalla elämääsi uudistavaa aikaa ja voit saada uskomattoman paljon näkyvää aikaiseksi, kunhan uskallat keskittyä siihen mistä nyt tosissaan innostut. Helppoa se ei tule olemaan, sillä ajan laadun mukaan vastustus on sitä ankarampaa mitä tärkeämmästä asiasta on kysymys.

10.6.2015

Mikäli löydät näinä päivinä jotakin itsellesi todella arvokasta, niin koeta malttaa mielesi kun viet asiaa eteenpäin. Malttamattomuus saattaa kostautua hyvinkin ikävällä tavalla, sillä puheessasi on turhaa aggressiivisuutta.

11.6.2015

Olet rämäpäisellä tuulella ja tunnet voimakasta tarvetta tehdä jotain mitä et tavallisesti uskaltaisi edes ajatella. Ota ratkaiseva askel ja pääset ihmettelemään miten kaikki voikaan onnistua niin satumaisen hienosti. Uskalla elää omaa elämääsi.

12.6.2015

Paine saattaa jotkut mieltäsi askarruttaneet asiat päätökseen on suuri, mutta vastoinkäymisten suma vaanii heti nurkan takana. Tämä aika ei hyväksy sinulle vastenmielistä tekemistä ja siksi hallussasi oleva voima on osattava kohdistaa oikealla tavalla. Ei siihen mitä pitäisi tehdä, vaan siihen mitä haluat tehdä.

13.6.2015

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

14.6.2015

Saatat tunnistaa jossain vaiheessa tätä päivää olosuhteiden aiheuttaman ahdistuksen. Voit poistaa sen oivaltamalla oman asemasi kyseisen olosuhteen synnyttäjänä ja ainoana mahdollisena uudistajana.

Kauris

8.6.2015

Saatat tuntea olosi ajoittain hyvinkin ahdistuneeksi ja haluaisit ehkä tehdä asialle jotakin. Tänään on sittenkin parempi vain mököttää jos siltä tuntuu. Mökötä kuitenkin tietoisesti ja vain itsellesi, sillä kukaan muu ei pysty asettamaan sinulle epämukavilta tuntuvia rajoja. Kyllästyt pian mököttävään itseesi.

9.6.2015

Tarvitset itsellesi tilaa ja vapautta melkein hinnalla millä hyvänsä. Jokainen sinua rajoittamaan pyrkivä saa varautua tiukkaan vastarintaan. Et todennäköisesti itse edes tiedosta mikä sinua harmittaa, mutta huomaat kyllä kun rajat tulevat vastaan ja silloin aidat on kaadettava tietoisesti ja ilman väkivaltaa.

10.6.2015

Merkurius ja Venus ovat haastavassa asemassa merkkiisi. Tämä jakso sisältää dynaamisia ja kiinnostavia vaihtoehtoja, joihin sinun on uskallettava tarttua vain omiin mieltymyksiisi luottaen ja muiden reaktiota pelkäämättä.

11.6.2015

Sinun on tällä hetkellä hyvin vaikeata hyväksyä rajoittavia tekijöitä lähelläsi. Sinulla on oikeus vapauteen, mutta ei ilman pientä tai ehkä vähän suurempaakin taistelua lähinnä itsesi kanssa. Kukaan muu sinua ei nimittäin voi pidätellä, joten antaa lentää.

12.6.2015

Tiedät että joku tärkeä ratkaisu tai kannanotto tulisi toteuttaa joko heti tai ei sitten ollenkaan. Hoida homma kotiin välittömästi ja jää sitten rauhassa ihmettelemään, kuinka helposti asiat lopulta järjestyvät. Tässä ajassa on niin vahva lataus, ettei sinulla voi olla mitään todellista pelättävää.

13.6.2015

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

14.6.2015

Olet tänään harvinaisen optimistisella tuulella kun joku tulee valittamaan elämänsä kurjuutta. Kerro hänelle mikä sinun elämässäsi on hyvin ja jos hän todella tarvitsee apua, hän kysyy miten olet toiminut.

Vesimies

8.6.2015

Tähän päivään liittyy yllättävää onnekkuutta kaikenlaisissa asioissa ja jopa raha-arpa saattaa sisältää iloisen yllätyksen, mutta melkoisella varauksella tietysti. Suurempi onni kohtaa ihmisen jossain muussa muodossa kuin raha ja siksi ei kannata viettää useampaa tuntia R-kioskin arpatiskillä.

9.6.2015

Rohkeutesi ja ennakkoluulottomuutesi johdattavat sinua mielenkiintoisten asioiden ja ihmisten pariin. Älä epäröi laajentaa tuttavapiiriäsi sen mukaan minne innostuksesi sinua johdattaa. Parhaimmillaan otat useita tärkeitä askeleita eteenpäin jollakin sinulle tärkeällä alueella tämän jakson aikana.

10.6.2015

Nyt on sinun aikasi löytää ihania asioita elämääsi jokapäiväisten touhujen keskeltä. Älä jätä kiinnostavia asioita toteuttamatta, sillä jokainen niistä on yksi avain syvemmälle mielekkääseen elämään.

11.6.2015

Sisäinen voimasi ohjaa tai suorastaan ajaa sinua outoihin ja yllättäviin tempauksiin, joita et itsekään uskoisi tekeväsi. Älä piittaa kateellisista kielistä vaan nauti kaikesta siitä jännityksestä ja elämisen mausta mitä osaksesi on nyt tarjolla.

12.6.2015

Tämän jakson aikana ei kannata jarrutella vaikka elämä veisi välillä liiankin kovalla vauhdilla, sillä nyt innostus ja iloisuus ovat tienviittoja menestykseen kaikessa mihin päätät lusikkasi tuupata. Muut kyllä osaavat varoitella, mutta he eivät tiedä mitään näkymättömistä voimistasi.

13.6.2015

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

14.6.2015

Ellei elämäntilanteesi tunnu juuri nyt oikein hyvältä, niin hyvä. Ainakin tiedät mihin tarttua elämänlaatusi parantamiseksi ja se on jo paljon. Ajattele niitä raukkoja, jotka ovat samassa tilanteessa ja silti onnellisia.

Kalat

8.6.2015

Ajoittainen voimattomuus ja turhautuneisuus ovat elämän tarjoamia vinkkejä sellaisista asioista, jotka eivät enää tarjoa sinulle riittävää haastetta kaikelle sille osaamiselle ja luovuudelle, jonka tiedät itsessäsi asuvan. Katso ruostunutta kohtaa elämässäsi ja ole valmis hiomaan se puhtaaksi. Se kyllä kiinnostaa.

9.6.2015

Huomaat näiden päivien aikana varmasti mitkä asiat saavat sinut polttamaan päreesi ja noille seikoille tulisi nyt pystyä tekemään jotakin. Marsin neliö nostaa aggressiivisuutta, joka tulisi pystyä ohjaamaan muutosten toteuttamiseen hiiltymistä aiheuttavissa asioissa. Tuntuu todella hyvältä, jos siihen pystyy.

10.6.2015

Tulet tänään laukoneeksi totuuksia hiukan liiankin suoraan tilanteissa, joissa koet jonkun estävän sinua toteuttamasta sinulle tärkeäksi muodostunutta uutta mahdollisuutta.

11.6.2015

Väsymys ja hermostuneisuus iskevät kimppuusi jokaisessa tilanteessa, jossa tiedät vain haaskaavasi elämääsi tarkoituksettomaan puurtamiseen. Tunnistat tässä päivässä jonkun juuri sinulle kuuluvan mahdollisuuden joka on vaarassa jäädä käyttämättä. Vain sinä voit korjata tilanteen.

12.6.2015

Ellet jossain elämäsi tilanteessa pääse toteuttamaan todellista luovuuttasi, niin tämä aika tulee varmasti näyttämään, mistä elämänalueesta on kysymys. Vaikeudet kasaantuvat kaiken rutiinihomman ympärille niin tiukasti, ettei mistään tule lopulta yhtään mitään. Ota ajoissa oppi onkeesi.

13.6.2015

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

14.6.2015

Pystyt tänään näkemään toisten tyytymättömyydessä oman elämäsi valoisat puolet ja nauttimaan niistä vieläkin enemmän. Voi kuinka tärkeää, että joku aina jaksaa olla tyytymätön elämäänsä.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 5.-11.6.
Kuukausihoroskooppi 6/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X