Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 3/2016

Teksti:
Anna.fi

Marsin ja Neptunuksen kolmio aloittaa taianomaisen herkän viikon kaiken tekemisen ja aktiivisen toiminnan alueella. Kaikki onnistuu nyt hyvin herkällä kosketuksella ja kauniilla ajatuksilla. Anna positiivisen virtauksen ohjata päivittäistä toimintaa.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Tämä on kaikenlaisen luovan itsesi toteuttamisen kannalta erinomainen jakso. Anna intuition johdattaa sinua oikeiden asioiden ja ihmisten luo. Elät Marsin kautta uusien aloitusten tärkeää aikaa ja nyt tuhannet asiat ympärilläsi loksahtelevat paikoilleen tietämättäsi. Luota siihen mikä sinulle on nyt tärkeintä.

19.1.2016

Älä anna kumppanisi tai rakastettusi mahdollisen murjottamisen vaivata mieltäsi, sillä vain hän itse voi auttaa itseään. Elä rauhassa omaa elämääsi ja uskalla nauttia sen sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Keskinäinen rakkaus voi ilmetä vain kahden elämästään nauttivan ihmisen välillä.

20.1.2016

Monenlaisia sekaannuksia ja väärinkäsityksiä mahtuu tähän päivään, mutta sinä pystyt selviämään kiperistä tilanteista puhumalla tai kirjoittamalla. Ajatuksesi ovat kirkkaita ja ymmärrettäviä, mutta silti sinulla ei ole oikeutta puuttua väkivalloin muiden asioihin.

21.1.2016

Älä ihmettele jos tänään tuntuu hiukan ankealta eivätkä asiat suju niin kuin pitäisi. Löysää hiukan ja anna itsellesi lisää tilaa niin heti helpottaa. Jos koet kaipaavasi rakkautta niin anna sitä itsellesi. Kukaan muu ei sitä voi tehdä.

22.1.2016

Älysi loistaa tavallista kirkkaampana ja pystyt selvittämään monia mahdottomilta tuntuneita asioita näiden päivien aikana niin vaivattomasti, että huomaat astuvasi uusien mahdollisuuksien maailmaan. Käytä jokainen tilaisuus hyväksesi viivyttelemättä, sillä kovin pitkään pollasi ei leikkaa yhtä terävästi.

23.1.2016

Ota kiinni hetkessä liikkuvista ideoista ja ole valmis toteuttamaan niitä välittömästi niiden ilmaantuessa. Olet hurjan kekseliäällä päällä ja kaikkea mahdollista kannattaa nyt kokeilla.

24.1.2016

Sukkuloit taitavasti alitajunnan ja tietoisuuden välimaastossa Kuun loistaessa täytenä taivaalla. Kirkkaat oivallukset kannattaa toteuttaa turhia epäröimättä, sillä asiaan tarttuessasi saat sen varmasti toimimaan.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Vaikka saatatkin olla tänään hyvin innostunut jostakin sinulle esitetystä ideasta, niin koeta säilyttää mahdollisimman realistinen ote asiaan. Sinulla on Neptunuksen haasteellisen kulman vuoksi taipumusta ylioptimistisuuteen. Pidät helposti itsestään selvinä asioita, jotka eivät sitten olekaan totta.

19.1.2016

Venus on merkissäsi ja rakennat itsellesi tässä kuussa rakkauden valtakuntaa. Tänään koet selvää tyytymättömyyttä asioihin jotka eivät vastaa sisäistä rakkauskäsitystäsi. Tässä vaiheessa tulet helposti osoittaneeksi toista syyttävällä sormella, mutta ainoa joka voi tehdä jotain, olet sinä.

20.1.2016

Tänään ilmenevien yllättävien vaikeuksien keskellä oivalluskykysi auttaa sinua tempaisemaan ilmasta oikeat ratkaisut ongelmiesi selvittämiseksi. Kekseliäisyytesi saattaa johdattaa sinut tapaamaan jotain outoa tyyppiä, jonka ideoista tulee olemaan sinulle suurta hyötyä.

21.1.2016

Asetut tänään helposti napit vastakkain elämänkumppanisi tai rakastettusi kanssa ellet koe oloasi riittävän turvalliseksi hänen seurassaan. Mieti missä asioissa et uskalla olla rehellinen hänen seurassaan, sillä vain siitä johtuu ahdistuksesi tai turvattomuutesi.

22.1.2016

Oivallat joko elokuvien, kirjojen tai vain kuulemasi perusteella joitakin suuria totuuksia omasta elämästäsi ja tiedät miten voit hyödyntää tiedon. Tämän jakson aikana on uskallettava toimia sisäisen oivalluksen mukaisesti ja sinulla on siihen tavallista suuremmat mahdollisuudet. Kanttia se kyllä kysyy.

23.1.2016

Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus kokeilla tai kokea jotain tavallisesta poikkeavaa ja sinua kiinnostavaa juttua. Vaikka et voikaan saada mitään ennakkovahvistuksia homman luonteesta, niin kerää vain rohkeutesi ja hyppää.

24.1.2016

Maaginen ja oudolta tuntuva päivä yrittää osoittaa sinulle uutta ratkaisumallia mieltäsi painaneeseen asiaan. Tänään pintaan pulpahtava idea on todennäköisesti täysin toteuttamiskelpoinen.

Kauris

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Voit antaa elämän kuljettaa sinua tilanteesta toiseen itse liikoja miettimättä. Marsin ja Neptunuksen kolmion ansiosta asiat sujuvat parhaiten itsestään ilman turhaa omaa yrittämistä. Riittää kun luotat elämän viisauteen ja uskallat ottaa epäröimättä vastaan kaiken, mitä se tarjoaa.

19.1.2016

Sinun on tänään helppo nähdä rakkauselämäsi epäkohdat oikeassa valossa ja tehdä oman elämäsi osalta välttämättömät muutokset tilanteen korjaamiseksi. Keskinäisen rakkauden syvyys tulee mitattua sillä, miten kumppanisi suhtautuu sinun uudistuneeseen arvomaailmaasi.

20.1.2016

Yllättäviä ja usein harmillisia käänteitä tapahtuu tässä lähipäivien aikana teknisten laitteiden tai epäselvien sopimusten kanssa. Ole valppaana ja koeta tiedostaa, että sinun roolisi tässä pelissä on löytää pulmaan oikea ratkaisu. Vakuutan, että hermoilemalla se ei onnistu.

21.1.2016

Kaipaat elämääsi uutta sykettä, mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tänään et saa helpolla otetta asioihin. Tilanne ei parane hermoilemalla vaan elämällä juuri nyt itsesi näköistä elämää. Syke on sinussa, eikä ulkopuolella olevissa asioissa.

22.1.2016

Joudut nyt pysähtymään ja miettimään hyvin vakavasti millaisen kannan otat esille nousevaan tärkeään kysymykseen. Oikeudentajusi on täysin ehdoton, etkä pysty hyväksymään muita kuin itse oikeana pitämäsi ratkaisun. Sanasi ovat teräviä, mikäli joku yrittää värittää asioita liikaa mieleisikseen.

23.1.2016

Tästä saattaa kehkeytyä sähäkkä päivä. Pidä itsesi valmiina nopeisiin siirtoihin ja tiedosta että tähän päivään ei mahdu mitään ylimääräisiä rajoituksia tai aikatauluja ilman yhteenottoa kanssasi.

24.1.2016

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Vaikka tuntisitkin olosi hyvin energiseksi ja selkeäksi niin tänään ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä. Mars on neliössä merkkiisi ja siksi kannattaa varmistaa, että toimit täysin omilla ehdoillasi ja ennen kaikkea omalla aikataulullasi. Kaikesta vastenmielisestä tekemisestä tulee yllättäviä ongelmia.

19.1.2016

Osaat lukea kumppanisi mielialoja kuin avointa kirjaa ja tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle, jos huomaat että kaikki ei ole kohdallaan. Parisuhteen voi katsoa toimivan, jos molemmat ovat tyytyväisiä ja kokevat elämänsä mielekkääksi. Ellei näin ole, kaipaa suhde jonkinlaista uudistumista.

20.1.2016

Vaikka monet asiat menevät tänään sekaisin, niin sinun elämääsi se ei pysty järkyttämään. Selviät yllätyksistä kekseliäisyytesi avulla. Kaikki eivät pysty samaan ja se sinunkin tulisi nyt ymmärtää. Jokainen ihminen tarvitsee omat koulunsa ja omat läksynsä. Älä riistä heiltä oppimisen iloa.

21.1.2016

Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista kun vaan lähtee liikkeelle.

22.1.2016

Tällä jaksolla nousee esille tavallista syvällisempiä asioita, mutta sinun ei kannata puuttua niihin liian henkilökohtaisella asenteella. Jokainen ajattelee nyt enemmän itseään kuin muita ja mahdollisissa väittelyissä aseesi ovat pelottavan tylsiä verrattuna monen muun merkin arsenaaliin.

23.1.2016

Uskalla lähteä hiukan rikkomaan rajojasi ja tee jotain sellaista mitä et normaalisti suo itsellesi. Pienistäkin tempauksista saa kummasti uutta energiaa ja luottamusta omiin tuntemuksiin..

24.1.2016

Vältä ihmeessä viinaa ja huumeita tämän päivän kuluessa, sillä täysikuu möllöttää oppositiomerkissäsi ja herkistää ilman aineitakin älyvapaalle ja aggressiiviselle käyttäytymiselle.

Kalat

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Tämä on loistava päivä lähteä toteuttamaan mielessä välkkyneitä ideoita ilman mitään sen tarkempaa suunnitelmaa. Marsin kolmio Neptunukseen kolahtaa merkkiisi niin suotuisassa kulmassa, ettei epäonnistumiselle jää tilaa, mikäli vain pystyt seuraamaan omaa tunnelmaasi kaikissa ratkaisuissa.

19.1.2016

Elät onnekasta vaihetta elämässäsi, mutta tänään törmäät asioihin, jotka tavalla tai toisella ovat esteenä myönteiselle kehitykselle elämässäsi. Älä lakaise vähäpätöiseltä vaikuttavia epäkohtia maton alle, sillä juuri niiden korjaaminen kruunaa onnistuneen kumppanuuden.

20.1.2016

Sovittelukykysi pelastaa sinut lähipäivien kiusallisilta tuntuvissa epäselvyyksissä. Osaat ottaa asioista selvää ja toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla, mutta et voi pelastaa kuin oman nahkasi. Hyväksy suosiolla, että aina on niitä, joiden täytyy saada polttaa näppinsä.

21.1.2016

Matalapaine yllättää tänään nopeasti ja ukkonenkin saattaa jyrähdellä ihmissuhteiden pilvisellä taivaalla. Koeta hillitä temperamenttiasi ja käytä energiasi viisaammin. Kumppanisi ei ikinä voi määrätä sinun elämäsi laatua, miksi siis kiukutella hänelle. Mitähän jos tekisit itse jotakin.

22.1.2016

Löydät moniin asioihin paljon loogisemman näkökulman kuin vielä joku päivä sitten ja pystyt selvittämään ehkä useitakin epäselviä asioita niin omassa, kuin läheistesi elämässä. Nyt ei kannata ujostella omien mielipiteiden esille tuomista täysin rehellisesti, sillä vain puhdas totuus painaa vaa’assa näinä päivinä.

23.1.2016

Osaat tänään seurata ilmassa liikkuvia tunnelmia, joten älä epäröi tarttua hyvältä vaikuttaviin mahdollisuuksiin, vaikka päivärytmi menisikin aivan poskelleen. Tilaisuus menee ohi sekunneissa.

24.1.2016

Vietä aikaa omissa oloissasi ja vältä epämiellyttävien tai riitaa haastavien ihmisten seuraa. Olet ajoittain täysin tunteittesi vietävissä etkä osaa pysty hillitsemään itseäsi niin kuin normaalisti.

Oinas

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Ellet tahdo saada otetta johonkin meneillään olevaan asiaan, niin ongelmana on liian lempeä suhtautuminen. Joskus on syytä ravistella asianosaisia oikein kunnolla. Ei tietenkään negatiivisessa mielessä, mutta kuitenkin niin, että osoitat pitäväsi kiinni omasta eriävästä kannastasi loppuun asti.

19.1.2016

Sinulla on hyvä vaihe ihmissuhteissasi, mutta kaikki eivät katsele myötämielisesti elämäsi etenemistä. Joku saattaa olla sinulle kateellinen ja tulla aiheetta pottuilemaan tai levittämään aiheettomia epäilyksiä. Älä kuuntele epämääräisiä vihjailuja vaan vaadi selviä faktoja. Niitä tuskin löytyy.

20.1.2016

Käämit palavat yhdeltä jos toiselta etkä sinäkään ole poikkeus, sillä tänään ja lähipäivinä suunnitelmat eivät toimi sitten niin alkuunkaan odottamallasi tavalla. Elleivät aikasi ja resurssisi riitä kaiken lupaamasi tekemiseen, niin silloin on tarkoitus jättää jotakin tekemättä.

21.1.2016

Yllättävä ja mielenkiintoinen tapaaminen voi muuttaa päiväsi kulun hyvin antoisaksi, jos pystyt varaamaan itsellesi aikaa pieneen keskusteluun yhden tai useamman tänään tapaamasi ihmisen kanssa. Jokainen tapaamasi ihminen on kuva itsestäsi. Anna siis aikaa itsellesi.

22.1.2016

Olet ehkä hiukan turhankin terävällä tuulella ja tulet helposti puuttuneeksi asioihin liian ankaralla otteella. Näet ja koet elämän täysin mustavalkoisena, silloin kun on kysymys sinun suunnitelmistasi ja mahdollisesti aiheettomista lupauksistasi. Uskalla perua päätöksiäsi, jos siltä tuntuu. Tiedät kyllä mitä teet.

23.1.2016

Laitteistot saattavat oikutella käsissäsi eikä tavaroiden putoileminenkaan ole epätavallista, mikäli tekeminen painuu hosumisen puolelle. Varaa itsellesi tavallista enemmän aikaa ja tilaa, niin vältyt isommilta ongelmilta.

24.1.2016

Fiilikset ohjaavat sinua tehokkaasti oikeisiin paikkoihin ja oikeiden ihmisten luo. Antaudu elämän virran vietäväksi ja luota aavistuksiisi. Täysikuu antaa sinulle vahvan tietoisuuden elämäsi oikeasta suunnasta.

Härkä

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Marsin oppositio antaa sinulle melkoisen energialatauksen, jota pystyt parhaiten hyödyntämään toimimalla täysin suunnittelematta. Neptunuksen sekstiili vahvistaa nimenomaan alitajuisesti tapahtuvaa toimintaa, joka on tämän hetken ainoa menestykseen johtava vaihtoehto ja vaatii sinulta uskallusta.

19.1.2016

Joskus onni lymyää odottamattomissa paikoissa. Lähipäivinä sinun kannattaa seurata alitajuntasi outoja vihjeitä ja uskaltautua yhteen tai useampaan seikkailuun. Mielesi yrittää keksiä hyviä tekosyitä rutiiniin takertumiselle, mutta sillä tavalla menetät otteesi elämän virrasta.

20.1.2016

Vaikka ilmassa on sähköä ja ihmiset ovat hermostuneita pystyt omalta osaltasi pysymään ajan hermolla ja selvittämään kohtaamasi ongelmat, kunhan maltat pukea ajatuksesi sanoiksi ja toimia oivallustesi osoittamalla tavalla.

21.1.2016

Tarvitset tänään tavallista enemmän tilaa ajatustesi selvittelyyn, eikä päivittäisten asioiden hoitaminen tunnu onnistuvan sitten niin millään. Mieti hetki mikä tässä päivässä on lopulta tärkeää ja lopeta turha hosuminen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

22.1.2016

Sanallinen ja kirjallinen kyvykkyytesi on nyt korkeassa kurssissa ja sitä kannattaa tietysti käyttää oikein kunnolla hyväksi. Nyt osaat puuttua oikeisiin asioihin oikeaan aikaan, sikäli kun pystyt olemaan täysin rehellinen itsellesi ja muille. Tämä on merkittävien sopimusten ja sitoumusten aikaa.

23.1.2016

Saat ehkä hyvinkin kiinnostavia tarjouksia tai ehdotuksia, joiden tiedät sopivan sinulle kuin lottovoitto kenelle tahansa, mutta et tahdo uskaltaa vastata niihin vain omasta puolestasi. Kannattaisi olla itsekäs, sillä epäröinti kostautuu aivan liian nopeasti. Päätökset on tehtävä heti tai ei ollenkaan.

24.1.2016

Älä ihmettele jos tänään vähän törmäilet ja sähläät aivan vaivattomissa paikoissa, sillä täysikuu osuu merkkiisi hankalassa kulmassa ja muistuttaa välittömästi elleivät tunteet ja tavoitteet ole tasapainossa.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Tänään kannattaa kerätä kaikki rohkeus ja ottaa ensimmäinen askel jossakin mieltäsi painaneessa asiassa. Marsin kvinkunssi saa haasteen tuntumaan pelottavalta, mutta selvittämään lähdettyäsi juttu ratkeaa varmasti eduksesi. Sinun on itse ratkaistava mihin tämä haaste kohdistuu.

19.1.2016

Elät kriittistä vaihetta rakkauselämässäsi ja näinä päivinä tunnet syvää ja aiheellista tyytymättömyyttä pielessä oleviin asioihin ihmissuhteissasi. Olosuhteita tulee tällöin pystyä merkittävällä tavalla uudistamaan, jotta kumppanuus säilyisi raikkaana ja mielenkiintoisena.

20.1.2016

Kun kohtaat toistuvia epäselvyyksiä jossakin asiassa niin uskalla puhua suusi puhtaaksi ja vaatia asianosaiset tilille lupauksistaan. Jokainen mieltäsi vaivaamaan jäävä asia tulee myös tuottamaan ongelmia joskus myöhemmin. Miksi suotta ottaa sellaista painolastia.

21.1.2016

Tänään saattavat iskeä tavallista ankeammat fiilikset kumppaniasi tai läheistäsi kohtaan, sillä havaitset herkästi rakkaudettomuuden ympärilläsi. Muista, että silloin on kysymys vain kyvyttömyydestäsi rakastaa itse itseäsi.

22.1.2016

Jos sinusta tuntuu että juuri tänään pitäisi saada sanottua joku sinua kovasti vaivaava asia, niin se kannattaisi todella tehdä edessäsi muuten olevien vahinkojen välttämiseksi. Paine tämän merkittävän asian esille ottamiseen on suuri vain siksi, että sillä on niin paljon painoarvoa tulevaisuudessa.

23.1.2016

Oivallat asioita tavallista tehokkaammin ja sitä kannattaa käyttää tänään hyväksi tekemällä salamannopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Ei haittaa vaikka joku nikottelee naapurissa, se kuuluu asiaan.

24.1.2016

Ole kuulolla sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

Rapu

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Olet varsin energisellä tuulella ja voit saada paljon näkyvää aikaiseksi uskaltamalla toimia sisäisestä tiedostasi käsin ilman varmistuksia. Luova tekeminen on sinun ehdoton valttikorttisi, joka on uskallettava lyödä pöytään kunnon panosten saattelemana. Miettimiseen ei ole aikaa.

19.1.2016

Joku oikein hyvältä tuntuva ihmissuhteisiin tai rakkauselämään liittyvä mahdollisuus houkuttelee sinua mukaansa. Älä kuitenkaan aseta sille liian suuria odotuksia, sillä pettymyksen vaara on olemassa. Niin kauan kun elät tässä hetkessä, sinulla ei ole mitään menetettävää.

20.1.2016

Tällaisena aikana ei kannata yrittää selvitä puhumalla omista töppäyksistään. Viisainta on reilusti myöntää oma osuutesi ongelmien syntyyn ja tehdä sitten kaikki mahdollinen vahinkojen minimoimiseksi. Samalla opit varomaan kaikenlaisten lupausten ja suostumusten antamista.

21.1.2016

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.

22.1.2016

Saatat joutua ankaralla tavalla tilille jostakin aikaisemmasta lupauksesta tai aikaisemmista puheistasi. Myönnä virheesi jos olet sellaisia tehnyt. Toisaalta tällaisena aikana tulet huomaamaan, jos joku on johdattamassa sinua ansaan ja silloin adrenaliini kiehuu suonissasi. Sanoudu irti kaikista juonitteluista.

23.1.2016

Tänään menojalkaa vipattaa ja koet olosi helposti tavallista ahdistuneemmaksi sellaisissa tilanteissa, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta vapaasti ja toteuttamasta aidointa itseäsi.

24.1.2016

Naapurimerkkiin osuva täysikuu antaa sinulle onnekkaan aavistuksen lahjan, jota kannattaa kokeilla vaikka kansanterveyttä tukevissa laitteissa, ellet keksi jotain mielekkäämpää aihetta.

Leijona

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Sinulla saattaa olla polttava sisäinen tarve päästä aloittamaan tai päättämään joku mieltäsi vaivannut asia. Älä kuitenkaan yritä väkisin, sillä Marsin neliö kieltää kaiken vastentahtoisen toiminnan. Varmista ensin, että varmasti haluat tehdä ilolla ja sydämellä sen, mihin nyt päätät ryhtyä.

19.1.2016

Nyt kannattaa ottaa haaste vastaan lähteä mukaan mihin tahansa sinua kiehtovaan juttuun oikealta tuntuvan ystävän tai seuralaisen kanssa. Kaikki pelko on nyt aiheetonta, sillä tämän kokemuksen avulla pystyt asettamaan rakkauselämäsi oikeisiin mittasuhteisiin.

20.1.2016

Jossakin jo ehkä pitkäänkin epäselvältä vaikuttaneessa asiassa nousee esille uusia tekijöitä, joiden perusteella sinun on pystyttävä katsomaan tilannetta kokonaan uudesta näkökulmasta ja tekemään aikaisemmista suunnitelmista poikkeavia päätöksiä.

21.1.2016

Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Joku tilanne vaatii nopeita päätöksiä, eikä sinulla ole aikaa esittää turhia kysymyksiä lupahakemuksista puhumattakaan.

22.1.2016

Tulet ehkä saamaan yllättävää tukea laatimillesi suunnitelmille, mutta varo lastaamasta idealle liikaa odotuksia hetkellisestä menestyksestä huolimatta. Moni on nyt valmis lupaamaan paljon enemmän kuin mihin todellisuudessa kykenee. Pitämällä jalat tiukasti maassa vältyt pahemmilta pettymyksiltä.

23.1.2016

Yllättäviä ja innostavia ideoita saattaa pälkähtää päähäsi keskellä päivän rutiineita, mutta toteuttamisasteelle nämä välähdykset harvoin yltävät, vaikka aihetta ehkä olisikin. Kokeile ottaa edes yhdestä oivalluksesta kunnolla kiinni.

24.1.2016

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Energiasi ovat loistavassa vireessä ja oivallat oikeat menettelytavat heti toimeen ryhdyttyäsi. Nyt kannattaa pistää hihat heilumaan ja luottaa siihen, että tarkemmat ohjeet kilahtavat päähäsi vasta sitten kun niitä konkreettisesti tarvitaan. Nyt on hyvä toimia ilman aikataulua tai suunnitelmaa.

19.1.2016

Joku asia saattaa sinut epätoivon partaalle rakkauselämässäsi. Huomaa että kysymys on vain asettamistasi ylisuurista odotuksista, jotka eivät nyt toteudu haluamallasi tavalla. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä. Se vaan on tässä ja nyt tai sitten ei ole. Katso kumpi pätee sinun elämääsi nyt.

20.1.2016

Osaat suhtautua kiitettävän levollisesti tänään ja lähipäivinä esille nouseviin ongelmiin ja saat tilanteet selviämään ainakin omalta osaltasi yllättävän näppärästi. Koeta silti pitäytyä omien asioittesi hoitamisessa, sillä kaikkien tilanne ei ole lainkaan yhtä yksinkertainen.

21.1.2016

Koeta hillitä itseäsi kun tuntuu että ärsyyntymiskynnyksesi alkaa olla liian matalalla. Et pysty sietämään mitään teeskentelyä tässä päivässä. Lopeta ensimmäiseksi oma teeskentelysi ja ole tänään joka tilanteessa oma rehellinen itsesi. Siinä onkin haastetta.

22.1.2016

Pystyt tänään yhdistelemään erilaisia asioita mielessäsi nerokkaalla tavalla ja huomaat että se avaa sinulle kokonaan uusia mahdollisuuksia viedä eteenpäin henkilökohtaisia suunnitelmiasi. Innostuksesi on tarttuvaa ja muut ovat valmiita seuraamaan ideoitasi, vaikka eivät itse siitä näyttäisi mitään hyötyvän.

23.1.2016

Ota tänään vähän enemmän tilaa itsellesi ja toteuta hetkellisiä mielijohteita ihan vaan itsesi iloksi, sillä sen suurempaa hyötyä irrottelusta ei nyt ole luvassa, mutta onhan sitä siinäkin.

24.1.2016

Yllättäviä onnenpotkuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia tapahtuu keskellä muuten niin tavalliselta vaikuttavaa päivää. Ole valmis heittäytymään seikkailuun ja tarttumaan hyvältä tuntuviin tilaisuuksiin.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

18.1.2016

Vaikka meno tuntuisikin nyt maittavan, niin katso tarkasti mihin astut. Liika innostuminen voi johtaa ikäviin pettymyksiin lähipäivinä. Neptunuksen haasteellinen asema varoittaa liiasta luottamuksesta muiden lupauksiin. Kuuntele sisäistä varoituskelloa ja pysähdy heti kun se helähtää.

19.1.2016

Näinä päivinä sinulla on hyvä tilaisuus saattaa rakkauselämääsi vaivanneet epäkohdat oikeaan järjestykseen, vaikka se vähän kirpaisisikin jompaakumpaa tai molempia. Tiedostat epäkohdat ja tiedät mitä niille tulee tehdä. Ellei kumppanisi ole halukas muutoksiin, lienee se selvä merkki rakkauden puuttumisesta.

20.1.2016

Vältä hermoilemista ja hosumista vaikka monet asiat ja suunnitelmat eivät menisikään odottamallasi tavalla. Tänään on päivä, jolloin moni systeemi osoittautuu liian kankeaksi pystyäkseen vastaamaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Tee vain se mihin resurssisi riittävät ja anna muun jäädä.

21.1.2016

Tänään kannattaa toteuttaa joku kiva huomion osoitus kaikkein läheisimmälle tai läheisimmille ihmisille. Sisäinen harmoniasi on jaettavissa kaikille lähelläsi oleville ihmisille, joista jokainen vuorollaan on se läheisin.

22.1.2016

Saatat olla tavallista äkäisemmällä tuulella sellaisten asioiden kanssa, jotka vaativat liikaa huomiotasi ja estävät uusien ideoiden syntymisen. Vihan tunne on nyt suurin ystäväsi ja se näyttää kenen kohdalla itseluottamuksesi on päässyt pahiten pettämään. Muuta vihan tunne päättäväisyydeksi ja ole itsesi herra.

23.1.2016

Älä ihmettele jos saat tänään aikaan yllättäviä sähkö- tai yhteyskatkoksia. Ota rauhallisesti, sillä yleensä viat korjaantuvat itsestään parissa tunnissa sen jälkeen kun maltat poistua paikalta. Mitä hermostuneempi olet, sitä vakavampia sähköoireita on luvassa.

24.1.2016

Haloo onko ketään kotona? Ole rauhassa vähän pihalla, sillä täydenkuun aika se vain sekoittaa ajatuksia ja pistää uneksimaan keskellä päivää. Tämän päivän unelmilla on taipumus toteutua.

Annan viikkohoroskooppi ajalle 15.-21.1.2016

Kuukausihoroskooppi 1/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X