Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 45/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit lupaavat tälle viikolle! 

Oinaan viikko

3.11.2014

Ahdistus iskee sinuun kyntensä jokaisena hetkenä kun et pääse tekemään sitä mitä todella haluaisit. Tempaise edes hetkeksi itsesi irti arjesta ja uskalla nousta vastustamaan sinut alistaneita auktoriteetteja. Tämä aika muistuttaa, että hallitset itse jokaista elämäsi sekuntia. Hallitse siis viisaasti tätäkin aikaa.

4.11.2014

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

5.11.2014

Luota tänään tunteisiin enemmän kuin järkeen vaikka järki kyllä pyrkii estämään sinulta uuden löytämisen ja kokemisen ilon jollakin tuhansista keinoistaan ja selityksistään. Älä selitä vaan elä.

6.11.2014

Saat joltain tapaamaltasi ihmiseltä viisaan neuvon tai oivalluksen, jota haluaisit päästä heti toteuttamaan. Kerää vain rohkeutesi vaikka vähän pelottaisi.

7.11.2014

Naapurimerkkiin osuva täysikuu antaa sinulle onnekkaan aavistuksen lahjan, jota kannattaa kokeilla vaikka kansanterveyttä tukevissa laitteissa, ellet keksi jotain mielekkäämpää aihetta.

8.11.2014

Luota tänään vaistoosi mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

9.11.2014

Joskus onni lymyää odottamattomissa paikoissa. Lähipäivinä sinun kannattaa seurata alitajuntasi outoja vihjeitä ja uskaltautua yhteen tai useampaan seikkailuun. Mielesi yrittää keksiä hyviä tekosyitä rutiiniin takertumiselle, mutta sillä tavalla menetät otteesi elämän virrasta.

Härän viikko

3.11.2014

Jotkut asiat eivät tänään ota sujuakseen sitten niin millään, mutta lopulta voit huomata hyötyneesi vastoinkäymisistä yllättävällä tavalla. Hyötyminen tietysti edellyttää viisautta nähdä vastoinkäyminen vain suurena oppimisen lahjana, jonka ansiosta olet jälleen paljon eilistä viisaampi.

4.11.2014

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

5.11.2014

Tulet tänään osalliseksi jostakin riidasta tai väittelystä, johon sinulla on selvä mielipide. Uskalla tuoda oma kantasi rohkeasti esille. Tällä lausunnolla on tärkeä merkitys tulevaisuuden suunnitelmiesi kannalta.

6.11.2014

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus auttaa jotakuta lähelläsi olevaa ihmistä, jonka huomaat olevan vaikeuksissa. Apusi tullaan palkitsemaan.

7.11.2014

Täysikuu paistaa sinun merkistäsi ja alitajunnasta nousee outoja ja ehkä pelottavia tuntemuksia, jotka vaikeuttavat uneen pääsyä. Täysikuun aikana valvominen on tarkoituksenmukaista alitajunnan herättämistä ja kuuluu luonnollisena osana elämään.

8.11.2014

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

9.11.2014

Elät kriittistä vaihetta rakkauselämässäsi ja näinä päivinä tunnet syvää ja aiheellista tyytymättömyyttä pielessä oleviin asioihin ihmissuhteissasi. Olosuhteita tulee tällöin pystyä merkittävällä tavalla uudistamaan, jotta kumppanuus säilyisi raikkaana ja mielenkiintoisena.

Kaksosten viikko

3.11.2014

Ellet saa tänään asioita haluamillesi raiteille, niin älä suotta hermostu, sillä kaikki tulee hoitumaan ajallaan, kunhan maltat pysähtyä katsomaan, missä todellisuudessa olet menossa. Elleivät asiat etene haluamassasi aikataulussa, ei se silti ole merkki epäonnistumisesta, vaan paremmasta mahdollisuudesta.

4.11.2014

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

5.11.2014

Tunteenomaiset reaktiot risteilevät ympärilläsi, mutta älä anna niiden häiritä sinun rauhaasi. Seuraa tarkasti miten ihmiset reagoivat, sillä sinun on valittava puolesi ja kerrottava mielipiteesi.

6.11.2014

Mahdollinen ahdistava olotila pyrkii osoittamaan sinulle, että asiat voi hoitaa jollain toisella tavalla ja huomattavasti pienemmällä stressillä.

7.11.2014

Yllättäviä onnenpotkuja ja mielenkiintoisia kohtaamisia tapahtuu keskellä muuten niin tavalliselta vaikuttavaa päivää. Ole valmis heittäytymään seikkailuun ja tarttumaan hyvältä tuntuviin tilaisuuksiin.

8.11.2014

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

9.11.2014

Joku oikein hyvältä tuntuva ihmissuhteisiin tai rakkauselämään liittyvä mahdollisuus houkuttelee sinua mukaansa. Älä kuitenkaan aseta sille liian suuria odotuksia, sillä pettymyksen vaara on olemassa. Niin kauan kun elät tässä hetkessä, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Ravun viikko

3.11.2014

Olet saanut osaksesi ylimääräisen energiaruiskeen. Käytä sitä tehokkaasti hyväksesi ja suuntaa voimavarasi tärkeiksi kokemiisi asioihin. Jokainen asia, jonka taakse uskallat nyt asettua selkeällä ja vakaalla ehdottomuudella, etenee uskomattomin harppauksin eteenpäin.

4.11.2014

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

5.11.2014

Olet hyvinkin ärhäkkäällä päällä puuttumaan muiden asioihin tunnepitoisesti ja terävästi. Nyt olisi kuitenkin viisasta pitää suu niin pienellä kuin mahdollista, sillä et osaa ottaa kaikkia tekijöitä huomioon.

6.11.2014

Sinussa on tänään viisautta ja ymmärrystä, jolla voit auttaa useampaakin lähimmäistäsi ja tietysti myös itseäsi. Tiedät mitä olet tekemässä.

7.11.2014

Haloo onko ketään kotona? Ole rauhassa vähän pihalla, sillä täydenkuun aika se vain sekoittaa ajatuksia ja pistää uneksimaan keskellä päivää. Tämän päivän unelmilla on taipumus toteutua.

8.11.2014

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

9.11.2014

Nyt kannattaa ottaa haaste vastaan lähteä mukaan mihin tahansa sinua kiehtovaan juttuun oikealta tuntuvan ystävän tai seuralaisen kanssa. Kaikki pelko on nyt aiheetonta, sillä tämän kokemuksen avulla pystyt asettamaan rakkauselämäsi oikeisiin mittasuhteisiin.

Leijonan viikko

3.11.2014

Vaikka koet olosi vahvaksi ja energiseksi niin rutiinit eivät välttämättä ota sujuakseen. Nyt kannattaakin tehdä jotain aivan erilaista ja normaalin päivärytmin rikkovaa, jotta pääset ongelmien herraksi. Uskalla haastaa omat naurettavat välttämättömyytesi ja huomaa, että oikea elämä on aina sinua varten.

4.11.2014

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

5.11.2014

Huomaat tavallista selvemmin ketkä lähelläsi olevista ihmisistä eivät tänään puhu sydämensä äänellä. Kuuntele rauhassa, mutta älä puutu asioihin. Näet valehtelijassa vain oman peilisi.

6.11.2014

Jos voimasi ovat tänään vähissä niin riittää kun tiedostat mikä on syynä moiseen ja asiat alkavat muuttua kannaltasi parempaan suuntaan.

7.11.2014

Sukkuloit taitavasti alitajunnan ja tietoisuuden välimaastossa Kuun loistaessa täytenä taivaalla. Kirkkaat oivallukset kannattaa toteuttaa turhia epäröimättä, sillä asiaan tarttuessasi saat sen varmasti toimimaan.

8.11.2014

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

9.11.2014

Joku asia saattaa sinut epätoivon partaalle rakkauselämässäsi. Huomaa että kysymys on vain asettamistasi ylisuurista odotuksista, jotka eivät nyt toteudu haluamallasi tavalla. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä. Se vaan on tässä ja nyt tai sitten ei ole. Katso kumpi pätee sinun elämääsi nyt.

Neitsyen viikko

3.11.2014

Hyvät värinät ohjaavat sinua tänään oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Luota itseesi ja ota avoimesti vastaan se mitä sinulle nyt tarjotaan. Mitä isommista jutuista on kysymys, sitä suurempia vastareaktioita on luvassa. Niitä ei pidä säikähtää, sillä ne menevät ohi yhtä nopeasti kuin syntyvätkin.

4.11.2014

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

5.11.2014

Joku toisen sanominen tai mielipide nostattaa sinussa voimakkaita tunteita. Koeta pukea tunteesi sanoiksi vaikka asiaan puuttuminen pelottaisi. Et ehkä saa sanomaasi perille, mutta vakuutat kuitenkin itsesi.

6.11.2014

Olet tänään hyvin energisellä ja samalla viisaalla tuulella. Huomaat pystyväsi auttamaan monia ongelmiensa kanssa kamppailevia lähimmäisiä.

7.11.2014

Maaginen ja oudolta tuntuva päivä yrittää osoittaa sinulle uutta ratkaisumallia mieltäsi painaneeseen asiaan. Tänään pintaan pulpahtava idea on todennäköisesti täysin toteuttamiskelpoinen.

8.11.2014

Älä ihmettele jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

9.11.2014

Näinä päivinä sinulla on hyvä tilaisuus saattaa rakkauselämääsi vaivanneet epäkohdat oikeaan järjestykseen, vaikka se vähän kirpaisisikin jompaakumpaa tai molempia. Tiedostat epäkohdat ja tiedät mitä niille tulee tehdä. Ellei kumppanisi ole halukas muutoksiin, lienee se selvä merkki rakkauden puuttumisesta.

Vaa’an viikko

3.11.2014

Saatat hiukan ihmetellä muiden poikkeavaa energisyyttä ja varovaisuus onkin paikallaan. Älä anna muiden houkutella sinua turhiin sitoumuksiin, vaan pidä kiinni hyvältä tuntuvasta aikataulusta ja oikeiksi kokemistasi tavoitteista. Sinulla on oma elämä, joka ei toimi kenenkään toisen ohjauksessa.

4.11.2014

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

5.11.2014

Saat tänään itsesi kiinni jostakin valheellisen tunteen vallassa tehdystä päätöksestä. Asia on korjattavissa, kunhan rehellisesti myönnät virheesi tai muuttuneen mielipiteesi.

6.11.2014

Tänään kannattaa hakea apua elämässäsi vallitseviin tai ilmeneviin ongelmiin joltakin parantajalta tai tietäjältä, joka voi olla vaikka naapurisi.

7.11.2014

Ahdistava olotila iskee johonkin aikaan päivästä ja silloin pinnasi on vaarassa kärähtää ilman mitään ennakkovaroitusta. Vapauta itsesi tähän päivään liittyvistä ennakko-odotuksista jo aamulla niin saatat jopa välttyä pinnan paukkeelta.

8.11.2014

Vaistoat tänään jo kaukaa jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, niin jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

9.11.2014

Älä anna kumppanisi tai rakastettusi mahdollisen murjottamisen vaivata mieltäsi, sillä vain hän itse voi auttaa itseään. Elä rauhassa omaa elämääsi ja uskalla nauttia sen sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Keskinäinen rakkaus voi ilmetä vain kahden elämästään nauttivan ihmisen välillä.

Skorpionin viikko

3.11.2014

Olet tänään todella vahvoilla sinulle tärkeiden päämäärien toteuttamisessa. Käytä tätä voimalatausta hyväksesi ja pistä asioita järjestykseen. Aurinko tekee merkistäsi sekstiiliä Plutolle ja sinulla on hetken aikaa kosminen voima hallinnassasi. Luota voimantunteeseen silloin kun se nousee ohjaamaan kulkuasi.

4.11.2014

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

5.11.2014

Herätät muissa ihmisissä voimakkaita reaktioita puhumalla avoimesti omista tunteistasi. Älä anna näiden reaktioiden estää sinua tuomasta esille sisäistä totuuttasi, jonka kanssa sinun on elettävä.

6.11.2014

Tänään on erinomainen itsestäsi huolehtimisen päivä. Tapaat ihmisen tai ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan sinua mahdollisten ongelmien ratkaisussa.

7.11.2014

Vältä ihmeessä viinaa ja huumeita tämän päivän kuluessa, sillä täysikuu möllöttää oppositiomerkissäsi ja herkistää ilman aineitakin älyvapaalle ja aggressiiviselle käyttäytymiselle.

8.11.2014

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

9.11.2014

Venus on merkissäsi ja rakennat itsellesi tässä kuussa rakkauden valtakuntaa. Tänään koet selvää tyytymättömyyttä asioihin jotka eivät vastaa sisäistä rakkauskäsitystäsi. Tässä vaiheessa tulet helposti osoittaneeksi toista syyttävällä sormella, mutta ainoa joka voi tehdä jotain, olet sinä.

Jousimiehen viikko

3.11.2014

Tänään on tavallista energisempi päivä ja sinultakin saatetaan odottaa ylimääräistä sitoutumista johonkin asiaan. Älä myy itseäsi liian halvalla, sillä kaikki vähänkään vastenmieliseltä tuntuva tekeminen kääntyy armotta sinua vastaan, ellei nyt heti niin yllättävän pian kuitenkin.

4.11.2014

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

5.11.2014

Sinussa on tänään runsaasti sovittelevaa energiaa ja siksi saatat tahtomattasi joutua selvittelemään muiden keskinäisiä riitoja. Ei ole sinun asiasi tuomita kumpaakaan vaan antaa molemmille mahdollisuus ilmaista oma näkemyksensä.

6.11.2014

Kuuntele tarkoin kehosi viestejä ja mieti samalla mikä osa tästä päivästä tuntuu sinusta hyvältä ja mikä ei. Ratkaisut ovat lähellä jos niitä etsii.

7.11.2014

Vietä aikaa omissa oloissasi ja vältä epämiellyttävien tai riitaa haastavien ihmisten seuraa. Olet ajoittain täysin tunteittesi vietävissä etkä osaa pysty hillitsemään itseäsi niin kuin normaalisti.

8.11.2014

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

9.11.2014

Sinun on tänään helppo nähdä rakkauselämäsi epäkohdat oikeassa valossa ja tehdä oman elämäsi osalta välttämättömät muutokset tilanteen korjaamiseksi. Keskinäisen rakkauden syvyys tulee mitattua sillä, miten kumppanisi suhtautuu sinun uudistuneeseen arvomaailmaasi.

Kauriin viikko

3.11.2014

Tänään on sinun päiväsi pistää asioita etenemään haluamallasi tavalla. Luota omaan kutsumukseesi ja tee niitä asioita jotka tänään koet tärkeiksi. Aurinko ja Pluto lataavat sinuun luovaa ja henkiset päämääräsi toteuttavaa energiaa, jonka kohdistaminen on yksin sinun päätettävissäsi.

4.11.2014

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

5.11.2014

Sinun on vaikea hillitä itseäsi jos huomaat jonkun puhuvan toista ja ajattelevan toista. Terävät kommenttisi ovat paikallaan ja osuvia, mutta ei ole sinun asiasi jakaa tuomioita. Seisothan vain peilin edessä.

6.11.2014

Ymmärrät elämää ja sen lainalaisuuksia tavallista paremmin. Tänään pystyt tekemään pitkälle tähtääviä ja viisaita päätöksiä elämässäsi.

7.11.2014

Fiilikset ohjaavat sinua tehokkaasti oikeisiin paikkoihin ja oikeiden ihmisten luo. Antaudu elämän virran vietäväksi ja luota aavistuksiisi. Täysikuu antaa sinulle vahvan tietoisuuden elämäsi oikeasta suunnasta.

8.11.2014

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

9.11.2014

Osaat lukea kumppanisi mielialoja kuin avointa kirjaa ja tänään kannattaa nostaa kissa pöydälle, jos huomaat että kaikki ei ole kohdallaan. Parisuhteen voi katsoa toimivan, jos molemmat ovat tyytyväisiä ja kokevat elämänsä mielekkääksi. Ellei näin ole, kaipaa suhde jonkinlaista uudistumista.

Vesimiehen viikko

3.11.2014

Tunnistat tässä päivässä olevan energialatauksen voimakkaina kielteisinä tuntemuksina ja ahdistavana voimattomuutena sellaisten asioiden edessä, jotka estävät sinua elämästä omaa elämääsi. Tiedosta missä tämä voimattomuus esiintyy ja voit aloittaa henkisen vapautumisprosessin.

4.11.2014

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

5.11.2014

Saatat joutua yllättäen keskelle sanallista kamppailua, joka ei millään tavalla tunnu koskettavan sinua. Silti juuri sinulla on ratkaisun avaimet. Kuuntele siis kärsivällisesti ja anna viisautesi puhua.

6.11.2014

Joku asia tai ihminen saattaa heittäytyä tänään hankalaksi, mutta sinä et ole syypää ahdinkoon eikä ole sinun tehtäväsi ratkaista toisten ongelmia.

7.11.2014

Älä ihmettele jos tänään vähän törmäilet ja sähläät aivan vaivattomissa paikoissa, sillä täysikuu osuu merkkiisi hankalassa kulmassa ja muistuttaa välittömästi elleivät tunteet ja tavoitteet ole tasapainossa.

8.11.2014

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

9.11.2014

Elät onnekasta vaihetta elämässäsi, mutta tänään törmäät asioihin, jotka tavalla tai toisella ovat esteenä myönteiselle kehitykselle elämässäsi. Älä lakaise vähäpätöiseltä vaikuttavia epäkohtia maton alle, sillä juuri niiden korjaaminen kruunaa onnistuneen kumppanuuden.

Kalojen viikko

3.11.2014

Voiman ja vallan planeetat tukevat tänään ihmeellisellä tavalla kaikkia pyrkimyksiäsi. Ole valmis kunnon hyppyyn kun mahdollisuutta tarjotaan, sillä halvalla ei myydä yhtään mitään, vaikka oletkin menestyjien puolella. Riskillä on uskallettava pelata silloin kun sisimmässä siltä tuntuu.

4.11.2014

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

5.11.2014

Huomaat elämässäsi selvän epäkohdan, johon haluaisit puuttua, mutta et tahdo uskaltaa. Rohkaise mielesi ja puhu asiasta niiden kanssa, joita se koskettaa. Saat asiasi lopulta yllättävän helposti järjestykseen.

6.11.2014

Viisaat ja parantavat energiat ympäröivät sinua tänään ja lähipäivinä. Voit hyvällä syyllä luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja suunnitelmiin.

7.11.2014

Ole kuulolla sillä tapaat tänään sellaisen ihmisen tai ihmisiä, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisun tunne-elämääsi vaivanneeseen ihmissuhdeongelmaan, jos vain olet valmis seuraamaan saamiasi neuvoja.

8.11.2014

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

9.11.2014

Sinulla on hyvä vaihe ihmissuhteissasi, mutta kaikki eivät katsele myötämielisesti elämäsi etenemistä. Joku saattaa olla sinulle kateellinen ja tulla aiheetta pottuilemaan tai levittämään aiheettomia epäilyksiä. Älä kuuntele epämääräisiä vihjailuja vaan vaadi selviä faktoja. Niitä tuskin löytyy.

Kuvat: Thinkstock

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 31.10.-6.11.

Kuukausihoroskooppi 11/2014

Äitihoroskooppi

X