Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 52/2013

Teksti:
Anna.fi

Alkuviikko kannattaa pyhittää täysin rinnoin joulurauhalle, sillä lähestyvä vuodenvaihde tuo loppuviikosta mukanaan vipinää uudistamisvimman muodossa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 23.12.2013
Aatonaattoa vietetään herkissä tunnelmissa, ja mikäpä sopisikaan paremmin viimeisten valmistelujen tekemiseen. Meditoimaan tuskin ehtii, mutta kaiken voi tehdä jo jollain tavalla pyhittävässä tunnelmassa. ”Joulun tunnelma täyttää ihmiskunnan suurimman nälän.” ~ Loring A. Schuler

Tiistai 24.12.2013

Jouluaatto saa ylleen salaperäisen tunnelman ja joulupukki pääsee saapumaan jokaiseen torppaan vaikeuksitta lumitanteesta riippumatta. Oikein hyvää joulua kaikille Villityksen lukijoille! ”Eräs vaikeimmista asioista tottua näkemään oli vuonna -78 Californiassa Joulupukki shortseissa.” ~ Dennis Franz

Keskiviikko 25.12.2013

Mars aloittaa tykityksensä jo tänään joulupäivänä ja maankuori on varmasti koetuksella samoin kuin ihmisten hermojärjestelmä. Joulurauhan säilyttäminen voi olla monessa paikassa työn takana, mutta se työ kannattaa ehdottomasti tehdä.
          
Torstai 26.12.2013

Tapaninpäivänä on jo vaikea pysyä nahoissaan, sillä universumin värähtely kutsuu meitä kaikkia muutostalkoisiin omassa elämässämme jo ennen kuin vuosi ehtii vaihtua.

Viikonloppu

Alitajunnan voimat auttavat suuntaamaan uudistamisvimmaasi oikeaan suuntaan Merkuriuksen tehdessä sekstiiliä Neptunukselle. Tunnelmiin voi luottaa, vaikka ratkaisut sotisivat järkeäsi vastaan kovilla panoksilla.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X