Vuosihoroskoopit 19.12.2016

Vuosihoroskooppi 2017: Skorpioni (23.10.–21.11.)

Teksti: Cassandra Nye, suomennos Suvi Ruotsi Kuvat: Ulla Sainio
Tänä vuonna on syytä varautua suvun tai ystävien kanssa vietettäviin isoihin juhliin. Niiden välttely olisi epäviisasta sekä taloudellisten että henkilökohtaisten syiden takia.

Satunnaiset viikonloppuvierailut suvun vanhimpien jäsenten luona sujuvat onnellisissa merkeissä eivätkä vaadi paljon. Huomaat myös, että nuoret tulevat loistavasti toimeen vanhempien sukulaistensa kanssa. Kätke kuitenkin kännykät ja tabletit edes toviksi. Luovuutesi on huipussaan, joten ehkäpä innostut tekemään kaikki lahjatkin aivan omin käsin. Kukoista ja auta myös muita nauttimaan elämästään.

Hyvinvointi

Kaikenlaiset ihmissuhteet vahvistuvat hauskanpidon ja matkailun merkeissä. Saat paljon iloa ja nautintoa yhteisistä hetkistä läheistesi ja ystäviesi kanssa.

Luovat harrastuksesi innoittavat sinua – oli sitten kyse musiikista, maalauksesta tai hitsauksesta. Parhaiten kuitenkin viihdyt luonnossa eläinten, kasvillisuuden ja kauniiden maisemien keskellä. Varaa tarpeeksi aikaa luontoretkeilylle.

Hemmottele itseäsi, ja pidä samalla huolta terveydestäsi ja fyysisestä kunnostasi. Et lakkaa nauttimasta kauniisti sisustetun kotisi väreistä ja materiaaleista.

Elä hetkessä, niin kaikki sujuu loistavasti. Mieltäsi vaivaavat huolet haihtuvat tiehensä, kun et kiinnitä niihin liikaa huomiota.

Työ

Pääsi tuottaa jatkuvasti uusia ideoita toimenkuvastasi riippumatta. Tulevaisuus näyttäytyy sinulle muotoilua odottavana puhtaana savenpalasena.

Herätät muissa syvää luottamusta vahvalla itsetunnollasi. Epäröijät katoavat kuvioista aivan automaattisesti. Selkeät tavoitteet ohjaavat kulkuasi oikeaan suuntaan. Myös rahatilanteesi vahvistuu syksyyn mennessä. Olisi kuitenkin viisainta, ettet käyttäisi rahojasi liian tuhlailevasti. Kiinnostut uudesta projektista. Yhteistyö muiden kanssa maksimoi tulokset.

Rakkaus

Rakkauselämäsi on hyvällä mallilla vuoden alusta lähtien. Kiinnostavia kumppaniehdokkaita riittää. Valittusi tuo mukanaan varmasti uusia tuulia ja seikkailuja. Kiireisen kesän jälkeen seuraa yhtä puuhakas syksy.

Nautit nopeatempoisesta elämästä samoin kuin rauhallisista koti-illoista. Hemmotteluhetkesi jaat mitä todennäköisimmin härän tai kalojen kanssa. Keskinäinen intohimo ohjaa teidät yhteiselle matkalle aisti-ilojen valtakuntaan. Tilanne ei ole yhtään huonompi niilläkään, jotka ovat jo löytäneet täydellisen kumppaninsa.

Kohokohdat

Huhtikuu, toukokuu ja marraskuu tarjoavat parhaat tilaisuudet romantiikalle. Muiden kanssa keskustellessa kannattaa muistaa, että totuus löytyy usein rivien välistä. Käykö juttukavereidesi pulina hermoillesi? Olisikohan aika lepuuttaa niitä hermoja muutenkin?

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Rapu (21.6.–22.7.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi