Hyvinvointi

Aura-Soma-väriterapia – Värivalinnat kertovat sinusta

Teksti:
Anna.fi

Näen edessäni 105 pulloa, joiden öljyinen sisältö jakautuu kahteen värikenttään. Aura-Soma-konsultaatiossa pulloja sanotaan tasapainopulloiksi. Energiakeskus Indigon Aura-Soma-terapeutti Anna Maria Pajarinen kehottaa minua valitsemaan pulloista neljä mieluisinta väriyhdistelmää.

Väriterapiaa

Keskuksen esitteessä lukee: ”Ollessasi vastakkain upean Aura-Soma-tasapainopullorivistön kanssa, sinulla on mahdollisuus tunnistaa itsesi erittäin syvällä tasolla. Neljän väripullon valinta on konsultaation tärkein osa, koska se on hetki, jolloin otat vastuun itsestäsi ja toiminnastasi. Aura-Soma-terapeutti vain auttaa sinua tutkimaan, mitä on paljastunut tekemäsi värivalikoiman kautta.”

Esite lupaa, että Aura-Soma menee minkä tahansa asian ytimeen, mutta varoittaa silti: ”Diagnoosia tai hoitoa mihinkään lääketieteelliseen, fyysiseen tai psykologiseen ongelmaan ei anneta, eikä tuotteille ole terapeuttisia vaatimuksia”.

Mitä väripullot ilmentävät?

Pulloilla on nimet. Olen poiminut Fyysisen pelastuksen (sininen/syvä magenta), Sydänpullon (sininen/vihreä), Viisauden pelastuksen (kulta/syvä magenta) sekä Arkkienkeli Azrealin (helmiäishohtoinen koralli/koralli).

Valitsemani Fyysinen pelastus ilmaisee pyrkimystä ja tarvetta rauhalliseen viestintään sisimmän olemukseni kanssa. Arkkienkeli Azreal puolestaan ilmentää iloista ja hurmiollista riippumattomuutta. Valintojeni kautta päästään nyt pohtimaan elämääni ja sen haasteita. Pajarinen kertoo pullojen merkityksistä, mutta pyrkii jättämään pohdiskelun ja johtopäätökset asiakkaalle. Ihmisen tulee itse eritellä tunteitaan ja tilannettaan. Kuten missä tahansa psykoterapiassa, johdattelua vältetään.

Mitä hoitokeinoja?

Kotihoitovälineiksi Aura-Soma tarjoaa asiakkaan valitsemien neljän väripullon öljyemulsiot sekä ns. yrttipomandereita ja -kvintesansseja. Niitä sivellään tippa-annoksina ihoon sekä myös ihmistä ympäröivään auraan. Yrttikimaroiden eteerisiä tuoksuja hengitetään. Esite opastaa: ”Tasapainopullon ja ihmisen välille muodostuu energeettinen yhteys. Sen vuoksi pulloja ei pitäisi antaa toisten käsiin.”

Mitä maksaa?

1-1,5 tunnin konsultaatiosta veloitetaan 45 euroa, pullot maksavat 28 euroa/kpl ja tunnin yksilöllinen värienergiahoito 50 euroa.

Lue lisää: Energiakeskus Indigo, Aura Soma

Teksti: Irma Heydemann

X