Anna Perho
Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.
Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 15: Kysymyksiä ja vastauksia

Anna mennä! -verkkovalmennuksen viidennessätoista osassa Anna Perho vastaa valmennettavien lähettämiin kysymyksiin.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna Perho vastaa valmennettavien kysymyksiin

Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho vastaa tällä kertaa laajasti kolmeen kysymykseen, jotka valmennukseen osallistujat ovat hänelle lähettäneet.

Onko huijarisyndroomassa hyviä puolia? Miten etätyöpäivän jälkeen pystyy irtautumaan töistä? Millaisia pelkoja Anna on itse onnistunut voittamaan omalla urallaan? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

Valmennusta sponsoroimassa  

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

X