Anna Perho
Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.
Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 16: ”Toivon ruokkiminen on kultaa”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kuudennessatoista osassa Anna Perho puhuu siitä, mitä tehdä, kun kaikki muutosprojektissa ei onnistu heti toivotulla tavalla.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Mirva Kakko

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Muutosprojekteihin kuuluu väistämättä se, että kaikki ei onnistu heti toivotulla tavalla. Tätä mieltä on Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

– Vaikeuksia on luvassa, Anna toteaa.

Ylitsemppaaminen ei ole oikea ratkaisu ongelmiin

On luonnollista, että vaikeuksia kohdatessaan ihminen väsyy, vaikka yrittäisi olla reipas ja vain selvitä.

– Vaikka olisi kuinka vahva tyyppi tai kuinka kovis tahansa, ei sellaista kukaan määräänsä enempää jaksa. Kyllä kaikilla on oikeus olla väsynyt ja haavoittuvaisessa tilassa ja kieriskellä välillä itsesäälissä.

Ylitsemppaamisella voi olla jopa todella vakavia seurauksia.

– Se johtaa pahimmillaan uupumukseen.

Vaikeuksista on mahdollista päästä yli muilla tavoin.

– Toivon ruokkiminen on kultaa.

Miksi ”kuuntele sisintäsi” on vaarallinen neuvo? Kannattaako elämässä kuunnella enemmän järkeä vai tunteita? Miten tunteet vaikuttavat tulevaisuudennäkyviin? Miten järjen ja tunteet saisi keskustelemaan keskenään? Mitä tehdä, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään? Miten toivoa saa ruokittua? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X