Ihmiset ja suhteet

Eroottiset pelit parisuhteen piristyksenä

Teksti:
Rakel Liekki
rakel

Erilaiset seksipelit tuovat hauskaa vaihtelua parisuhdeseksiin. Kauppojen valikoimista ei kuitenkaan löydy juuri muuta kuin eroottiset nopat ja muutama lautapeli. Jos olet jo kahlannut kauppojen pelivalikoimat läpi tai et halua sijoittaa rahojasi seksipeliin, niin pelejä voi kehitellä myös itse.

Itse keksityt pelit ovat mainioita erityisesti siksi, että ne eivät maksa mitään ja peli on mahdollista muokata juuri omien mielihalujensa mukaiseksi.

Tässä muutama esimerkki omatoimisesta seksipelistä:

Räsypeli

Tarvittavat materiaalit:

– Korttipakka tai suosikkilautapelisi (Monopoli käy mainiosti)

Kuinka pelata:

Räsypokkaa voi pelata muutenkin kuin pelaamalla pokeria. Melkein mikä tahansa kortti- tai lautapeli on muunneltavissa niin että pelin edetessä vaatteita riisutaan. Peleissä joissa lasketaan pisteitä vähiten vuorollaan pisteitä saanut riisuu vaatteen. Räsymonopolissa aina kun saat omistukseesi kaikki kolme samanväristä kiinteistöä vastustajan täytyy riisua vaate. Yksinkertaista ja hauskaa.

Kuurupiilo

Tarvittavat materiaalit:

– piilotettava esine

– lista seksuaalisista aktiviteeteistä joista molemmat nautitte

– noppa tai kaksi tikkua

Kuinka pelata:

Vetäkää pitkää tikkua tai heittäkää noppaa selvittääksenne kumpi piilottaa ja kumpi etsii ensin. Piilottajan osan saanut valitsee salaa seksuaalisen aktiviteetin yhdessä laaditulta listalta. Piilottaja liittää piilotettavan esineen mukaan lapun josta aktiviteetti käy ilmi. Aktiviteetti voi olla mitä tahansa, vaikkapa pikapano, eroottinen hieronta tai suuseksiä. Sitten piilottaja piilottaa esineen. Etsijällä on vuorokausi aikaa löytää esine, jos hän haluaa päästä nauttimaan lapussa mainitusta aktiviteetistä. Kun/jos etsijä löytää esineen toteutetaan lapussa mainittu aktiviteetti.

Toivehattu

Tarvittavat materiaalit:

– hattu, kulho tai pussi

– paperia

– kynä

Kuinka pelata:

Pariskunnan molemmat osapuolet saavat kymmenen paperilappua joihin he kirjoittavat kymmenen seksifantasiaansa. Lappuihin kirjoitettuja fantasioita ei saa paljastaa. Laput taitellaan ja laitetaan hattuun. Joka ilta, kerran viikossa tai muuna haluamanne ajankohtana kulhosta nostetaan lappu jossa lukeva fantasia toteutetaan. Leikkiä voi varioida lähes loputtomasti. Fantasiat voidaan rajata vaikkapa erilaisiin roolileikkeihin, kuten lääkäri ja hoitsu tai joulupukki ja tuhma tonttu. Vaihtoehtoisesti lappuihin voi kirjoittaa esimerkiksi asentoja tai paikkoja. Vain mielikuvitus on rajana tämän pelin jatkumiselle.

Kuva: Juha Helminen

X