Ihmiset ja suhteet

Lenkkarit vai loaferit? Kengät paljastavat, millainen mies on sängyssä

Teksti:
Anna.fi

Sanotaan, että kengät kertovat miehen luonteesta. Voiko kenkien perusteella päätellä siis jotain myös miehen sänkykäyttäytymisestä? Lue, mitä jalkineet paljastavat kantajansa kyvyistä lakanoiden välissä.

Lenkkarit vai loaferit? Kengät paljastavat, millainen mies on sängyssä

Juoksulenkkarit

Miltä kuulostaisi koko yön kestävä seksimaraton? Sporttinen lenkkarimies on yleensä kestävyysurheilija myös makuuhuoneessa. Tämä kokeilunhaluinen mies ei kavahda kainostelevia kieltoja vaan johdattelee sinut kyselemättä makuuhuoneeseensa.

Seksi on hikistä, äänekästä ja niin fyysistä, että tuskin pääset aamulla ylös sängystä. Heikkokuntoisempaa saattaa hirvittää, sillä palautusjuoman jälkeen mies on jälleen valmiina uuteen sessioon. Kysymys kuuluukin, kestääkö sinun kuntosi?

Pukukengät

Mies on hyvin todennäköisesti huoliteltu casanova, joka jaksaa ylpeillä kielellisellä lahjakkuudellaan (emmekä nyt tarkoita sijamuotoja). Mies antaa sinulle elämäsi parasta suuseksiä ja kuiskailee tuon tuosta korvaasi romanttisia kohteliaisuuksia.

Siisteyttä ja pikkutarkkuutta rakastava mies haluaa saada sinut suihkussa, jotta hänen kalliit lakanansa eivät rypisty. Pukukenkämies on hieman lipeväkin rakastaja, joka hukuttaa sinut ylellisiin lahjoihin. Alkuhuuman hälvettyä päällekäyvä romanttisuus saattaa tuntua jopa hieman ahdistavalta.

Converset

Ikinuori Converse-mies on spontaani ja leikkimielinen rakastaja. Hän yllättää sinut usein pienillä lahjoilla ja on aina valmis suuntamaan lemmekkäille viikonloppureissuille. Hän on seikkailunhaluinen nautiskelija, joka salaa toivoo sinun joskus ottavan ohjat sängyssä.

Tämä mies ei epäröi ehdottaa villeimpiäkään fantasioitaan toteutettavaksi ja odottaa, että myös sinulla on kanttia kokeilla uusia asentoja, paikkoja ja leluja. Jos haluat viedä Converse-mieheltä jalat alta, sido hänen silmänsä ja yllätä hänet riettaalla rooliasulla tai käsiraudoilla.

Buutsit

Tosielämän John Wayne hurmaa sinut rähjäisellä karismallaan ja hurjilla tarinoillaan eletystä elämästä. Makuuhuoneessa tämä omien polkujensa kulkija on yleensä hiljainen ja huomaavainen rakastaja, jolle naisen nautinto on kunnia-asia.

Mies saattaa olla sängyssä jopa ujo ja säikähtää liian suorasukaista toimintaa. Anna buutsimiehen olla alfauros ja vietellä sinua hitaasti omaan tahtiinsa. Toisinaan tämä cowboy saattaa kasata itselleen niin suuria suorituspaineita, että hänen ysimillisensä voi laueta liiankin nopeasti.

Loaferit

Onko miehellä harmaat pappalipokkaat vai trendikkäät kangasloaferit? Ensimmäisessä tapauksessa, ellei kyseessä ole vappubileistä karannut söpö teekkari, älä edes harkitse vaatteiden vähentämistä. Mies on todennäköisesti omien lapsuustraumojensa lamaannuttama friikki, joka haluaa saada sinut peräkammarissaan, nukkekokoelman tuijottaessa vieressä.

Trendikkäät kangasloaferit kuuluvat hipsterisurffarin uniformuun. Tyyppi on hankala valloitettava ja sängyssä usein vaikea nirppanokka. Vaativaa perfektionista on lähes mahdoton miellyttää ja jälkeenpäin hän jaksaa analysoida omaa suoritustaan loputtomasti WhatsApissa, Messengerissä, Facebookissa, Twitterissä…

Maiharit

Tämä hieman jäykän oloinen mies on sängyssä raju rakastaja, joka saattaa olla erityisen kiinnostunut B-rappusi avaimista. Voimakas maiharimies ottaa sinut kyselemättä keittiönpöydällä tai vaikka moottoritien varressa sille päälle sattuessaan. Hän vaatii sinua toteuttamaan fantasioitaan ja pitää aina omaa nautintoaan sinun orgasmiasi tärkeämpänä.

Jotain maagista tässä hieman pelottavassakin karpaasissa kuitenkin on. Hänelle on lähes mahdotonta sanoa ei. Etkä oikeastaan haluakaan, sillä kukaan ei ole koskaan saanut sinua tuntemaan oloasi yhtä naiselliseksi.

Vaelluskengät

Kun naama lähikuppilassa käy liian tutuksi, tämä mies vaihtaa sujuvasti uusille metsästysmaille. Miehellä on todennäköisesti useampi nainen pyörityksessä yhtä aikaa.

Hän pussaa mieluummin kuin puhuu – ja repii vaatteet päältäsi ennätysajassa. Hänestä on mahdotonta päästä selvyyteen. Et koskaan tiedä, onko luvassa kiihkeä pikapano ravintolan vessassa vai koko yön kestävää hidasta rakastelua takkatulen äärellä. Vaelluskenkämies on mitä mainion panokaveri aina kaupunkiisi eksyessään, mutta vakituisesta suhteesta sinun on turha haaveilla.

Turvakengät

Onko mies tulossa töistä vai omistaako hän vain yhdet kengät? Turvakenkämies on yleensä tottunut tekemään töitä käsillään, mikä enteilee erinomaista sorminäppäryyttä myös lakanoiden välissä.

Hän jaksaa lämmitellä sinua käsillään niin kauan kuin haluat ja on muutenkin huomaavainen ja hellä rakastaja. Suorapuheinen ja rehti mies on mutkaton seksikumppani, mutta henkilökohtainen hygienia saattaa yllättää ikävästi. Tsekkaa miehen kynnenaluset ennen kuin päästät hänet työmaasi kimppuun.

Sandaalit

Onko ulkona 25 astetta lämmintä? Onko mies aurinkorannalla? Jos vastasit kumpaankin kieltävästi, on hyvin todennäköistä, että miehellä on sandaalien parina tennissukat ja vyölaukku. Juokse pakoon, kun vielä voit!

Sandaalimies on sängyssä yhtä hukassa kuin vaatekaapillaankin. Tällä kaverilla ei ole hajuakaan, mitä hänen pitäisi naisen kanssa tehdä. Saattaa olla, ettei hän ole koskaan vielä päässytkään sanoista tekoihin. Onnettomasta räpläyksestä ja epämiellyttävästä kourimisesta ei jää sinulle kuin paha mieli tai pysyviä traumoja.

Nauhakengät

Nahkaisiin nauhakenkiin sonnustautunut mies on yleensä konservatiivinen perusjannu, joka yrittää (huonohkosti onnistuen) olla yhtä cool kuin hipsterisurffari ja ikinuori kuin Converse-mies. Tylsähköt nauhakengät ovat turvallinen valinta lähes minkä tahansa vaateparren kanssa.

Turvallinen on myös oikea sana kuvaamaan tätä miestä sängyssä. Nauhakenkämies on ahkera perusjyystäjä, joka harvoin poikkeaa hyväksi havaitsemastaan rutiinista. Hän ei ehkä tarjoa sinulle tajunnanräjäyttävää orgasmi-ilotulitusta yöstä toiseen, mutta se ei haittaa, sillä hänen nallekarhumaiseen syliinsä on ihana nukahtaa.

Teksti: Anna Nummisto
Kuva: Colourbox

Lue myös:

Lue, mitä miehen juomatilaus paljastaa hänen seksitaidoistaan!
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin
Tällainen nainen on hyvä sängyssä – Sopivatko merkit sinuun?

X