Mitä lempivärisi paljastaa seksuaalisuudestasi
Oletko intohimoinen punainen vai kokeilunhaluinen oranssi?
Seksielämä

Rakastatko intohimon punaista vai viehättääkö sinua hehkuvan oranssi? Tämän lempivärisi paljastaa seksuaalisuudestasi

Väri, johon pukeudut, viestittää muille ihmisille asioita persoonastasi sekä seksuaalisuudestasi. Minkälaisia ajatuksia eri väreihin liitetään? Mikä on sinun lempivärisi ja sopiiko kuvaus siihen, millainen olet sängyssä?
Teksti: Anna Nummisto Kuvat: iStock

Punainen

Punainen on leiskuvan rakkauden väri. Se viittaa intohimoiseen rakastajaan, joka haluaa antaa itsensä kumppanilleen ehdoitta. Olet rohkea ja kokeilunhaluinen, kumppanisi täydellinen tyydytys on sinulle kunnia-asia.

Haluat antaa itsesi makuuhuoneessa kokonaan sekä omistautua nautinnolle pitkän kaavan mukaan. Rakastat seksiä ja sen aistillisuutta.

Makuuhuoneessa olet impulsiivinen, itsevarma, sytyt helposti ja nautit pitkästä kiusoittelevasta esileikistä. Kun intohimon liekkisi on kerran roihahtanut, sitä ei nopealla pikaseksillä voisi edes sammuttaa.

Musta

Pukeudutko usein mustaan päästä varpaisiin? Ei ole sattumaa, että luottovaatteemme ovat useimmiten mustia, sillä musta vaate on kuin haarniska, jonka taakse voimme piilottaa salaisuutemme.

Musta väri yhdistetään salaperäisyyteen sekä ominaisuuksiin, joiden toivotaankin pysyvän piilossa. Todennäköisesti sinussakin on varjopuoli, joka nauttii sellaisista kokeiluista makuuhuoneessa, joita muut saattaisivat jopa kauhistella.

Silmien sitominen, erilaiset seksilelut tai sadomasokistiset leikit kuuluvat fantasioihisi – sinä olet makuuhuoneessa usein se, joka ottaa ohjat ja viettelee kumppaninsa pimeälle puolelle.

Harmaa

Harmaa kuin hiirulainen? Hieman epävarma ja pelokas? Et ehkä oikein tiedä mitä haluat ja mistä nautit, siksi et osaa valita voimakkaan mustan ja viattoman valkoisen väliltä.

Harmaa edustaa turvallisuutta, ja sitä etsit myös makuuhuoneessa. Laitat järjen tunteiden edelle, etkä koskaan antaudu spontaanisti intohimon vietäväksi. Haluat olla varma itsestäsi, kumppanistasi ja suhteestanne ennen kuin voit nauttia seksistä täysin.

Harmaaseen pukeutuva mies saattaa ajatella seksiä vain tapana purkaa paineitaan. Kumppanin nautinto voi olla hänen omansa tavoin yhdentekevä. Harmaata rakastava nainen suostuu seksiin helposti vain ollakseen mieliksi kumppanilleen, ei niinkään omien tarpeidensa takia.

Jos tunnet olosi epävarmaksi, makuuhuoneessasi on muuri, jonka taakse piiloudut näyttämättä todellisia halujasi.

Sininen

Onko lempivärisi sininen? Olet huomaavainen ja hellä rakastaja. Ei siis ihme, että sinulla on todennäköisesti ollut paljon seksikumppaneita.

Uskollisuutesi ja rehellisyytesi takia olet himoittu rakastaja, saat kumppanisi tunteman olonsa erityiseksi sekä palvotuksi – olipa kyseessä sitten pitkä parisuhde tai yhden yön kohtaaminen.

Rakastelu kanssasi on jotain aivan muuta kuin vain seksiä. Se on taidetta, joka koskettaa sekä vartaloa että sielua. Et ole ehkä maailman kokeilunhaluisin rakastaja, mutta pienen harkinnan jälkeen olet valmis toteuttamaan rakastettusi kaikki toiveet: hänen nautintonsa on sinun intohimosi.

Pinkki

Hempeän vaaleanpunaisesta saattaa ensin tulla mieleen kokemattomuus ja naiivius. Suloinen pinkki on kuitenkin rakkauden ja intohimon väri, sillä se on merkki luotettavuudesta, uskollisuudesta sekä ehdottomasta rakkaudesta.

Jos vaaleanpunainen on lempivärisi, olet todennäköisesti hyvin sensuelli. Rakastat aromaattisia kylpyjä, hierontaa sekä hyväilyjä. Haluat hemmotella, helliä, hoivata ja tyydyttää rakastettuasi. Et kuitenkaan koskaan unohda itseäsi, sillä tiedät, että kun sinä nautit, myös kumppanisi nauttii. Siksi pidät huolta myös omasta seksuaalisesta hyvinvoinnistasi.

Oranssi

Oranssi on ekstroverttien ja seikkailijoiden väri. Jos pukeudut mielelläsi räiskyvään oranssiin, olet todennäköisesti rohkea kokeilemaan uusia asioita makuuhuoneen puolella.

Et ujostele kertoa kumppanille toiveistasi ja sytyt siitä, että saat hänet mukaan kokeilunhaluisiin lemmenleikkeihisi. Jos et pidä jostakin, kerrot sen epäröimättä kumppanillesi, jotta voitte siirtyä kokeilemaan jotain muuta.

Olet sängyssäkin positiivinen ja impulsiivinen, joidenkin mielestä jopa hieman päällekäyvä. Siirryt nopeasti suorapuheisesta keskustelusta kiihkeään esileikkiin, jolla haluatkin sitten herkutella mahdollisimman pitkään ja nautinnollisesti.

Keltainen

Oranssin tavoin keltainen viestittää kantajansa impulsiivisuudesta sekä kokeilunhalusta. Kaavoihin kangistuminen makuuhuoneessa olisi pahinta, mitä sinulle saattaisi tapahtua, sillä se todella turruttaisi seksuaalisuutesi.

Haluat tehdä fantasioistasi totta, etkä malta odottaa, mitä uutta voisit kumppanisi kanssa seuraavalla kerralla kokeilla. Rakastat kiihkeää pikaseksiä ja kiihotut kiinni jäämisen mahdollisuudesta.

Saat seksistä suurimman tyydytyksen, kun löydät rinnallesi yhtä kokeilunhaluisen kumppanin, joka on valmis antautumaan kanssasi nautinnolle missä vain ikinä keksittekin.

Violetti

Violetti on jännittävä yhdistelmä intohimoista punaista sekä huomaavaista sinistä. Olet rakastajana hyvin herkkä ja intuitiivinen.

Sinussa on uskomatonta eroottista vetovoimaa sekä kestävyyttä, joka tekee sinusta jännittävän ja haluttavan seksikumppanin. Et väsy tutkimaan kumppanisi vartaloa, eikä rakastajasi voi koskaan tietää, onko kanssasi luvassa kiihkeä pikasessio vai koko yön kestävä kiusoitteleva lemmenleikki.

Rakastat roolileikkejä, eikä rakastelu ole sinulle vain fyysistä nautintoa. Kiihotut myös sanallisesta flirttailusta, tarinoista ja rakkaudentunnustuksista.

Vihreä

Vihreä on mielenkiintoinen sekoitus sinisen syvyyttä sekä keltaisen kokeilunhalua. Jos rakastat vihreää väriä, sinussa on rakastajana enemmän syvyyttä ja viisautta kuin muissa ihmisissä. Harmoniasi ja lempeytesi välittyy myös seksikumppanillesi. Sinun sylissäsi rakastettusi tuntee olonsa arvostetuksi ja huolehdituksi.

Olet uskollinen rakastaja, joka suhtautuu erityisellä intohimolla kumppanin halujen tyydyttämiseen. Asetat kumppanisi nautinnon oman nautintosi edelle ja haluat huolehtia rakastettusi kaikista toiveista.

Et hyppää suin päin suhteisiin, sillä sinulle on tärkeää löytää ensin henkinen yhteys, jotta voit antaa itsesi kumppanillesi myös ruumiillisesti. Anonyymit seksiseikkailut ja yhden yön jutut eivät sovi sinulle.

Ruskea

Jos maanläheinen ruskea on värivalintasi, olet rakastajana uskollinen ja luotettava kuin kallio. Joku saattaisi pitää sinua sängyssä jopa tylsänä, sillä olet hitaasti syttyvä ja rutiineja rakastava. Toisaalta, jos tiedät miten saat kumppanisi kiemurtelemaan nautinnosta, miksi muuttaisit toimivaa kaavaa?

Liian kokeilunhaluinen kumppani saa sinut helposti vaivaantumaan, sillä et ole sängyssä heittäytyvää tyyppiä. Turvallisuushakuisuutesi saattaa ärsyttää villejä kokeiluja kaipaavaa rakastajaa ja herkkyytesi takia loukkaannut helposti liian päällekäyvästä käytöksestä.

Haluat kuulla kumppaniltasi jatkuvasti rakkauden tunnustuksia, jotta hän voittaa luottamuksesi ja saa sinut laskemaan suojamuurisi. Olet parhaimmillasi pitkässä parisuhteessa, jossa seksi on osana suurempaa henkistä yhteyttä.

Valkoinen

Valkoinen on perinteisesti puhtauden ja viattomuuden väri. Makuuhuoneessa se voidaan tulkita myös pidättyväisyyden väriksi.

Jos lempivärisi on valkoinen, pidät luultavasti sängyssäkin tutuista rutiineista, joiden tiedät tuottavan sinulle ja kumppanillesi taattua mielihyvää. Rutiinit ovat sinulle tärkeitä ja nautit seksissäkin  turvallisuuden tunteesta. Antaudut kumppanillesi täysin vasta, kun tunnet olosi suojelluksi ja huolehdituksi.

Et kaipaa ympärillesi ilotulitusta tai sirkustemppuja. Räiskyvän rakastajan mielestä saatat olla liian siveä, sillä et halua paljastaa syvimpiä halujasi heti ensimmäisellä kerralla. Et myöskään tuo esiin haavoittuvaisuuttasi tai heikkouksiasi, vaan pidät makuuhuoneessakin mieluummin yllä roolia, jonka suojassa voit olla täydellinen rakastaja.

Jos kumppanisi haluaa saada sinut avautumaan seksuaalisesti, hänen on ensin valloitettava mielesi ja sydämesi.

Lähde: YourTango, FemaleMag

Lue myös:

Väriterapia: lue, mitkä värit sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten juuri nyt

Mitä lempivärisi kertoo sinusta? Opi värien merkitys

Horoskooppimerkkien seksuaalisuus: nämä tähtimerkit ovat parhaita rakastajia

X