Ihmissuhteet

Huonon Äidin Viikoittaiset: Näin et pilaa ystävänpäivää, bonuksena Tauski

Vaivaako lahja-ahdistus? Ei hätää, Huono Äiti auttaa.

Teksti:
Huono Äiti
Kuvat:
123Rf, Om-Arkisto

Vaivaako lahja-ahdistus? Ei hätää, Huono Äiti auttaa.

Ystävänpäivänä ei kannata mokata

Ystävänpäivän lahjat ovat vakava asia eritoten, jos elellään vielä vakiintumattomassa ihmissuhteessa. Hyviä ystävänpäivälahjoja ovat kivat kukat ja illalliset, suklaarasiakin on tosi ookoo.

Sen sijaan väärin valittu ystävänpäivälahja johtaa vääjäämättä ihmissuhteen loppuun. Jos haluat hyvän tekosyyn suhteen päättämiseen, anna lahjaksi näitä: kuntosalijäsenyys lahjan saajan painoindeksiin viittavalla kortilla varustettuna, peräaukon tai peniksen malliset makeiset, raha, nimitatuointi (etenkin jos suhde on aluillaan) sekä ultimaatti: ei mitään. Jos annat lahjaksi ei mitään, saat ei mitään, se on ihan selvä se.

Lasten suusta ystävänpäivätotuus kuuluu

Lapset, nuo ihanat totuuden torvet sanovat myös ystävänpäivänä just sen, miltä tuntuu. Parhaita lasten ystävänpäiväntervehdyksiä ovat: ”Äiti, rakastan sinua, koska annat minulle ruokaa, ainakin joskus. Tai ”Isi, rakastan sinua, mutta enemmän kyllä äitiä”. Tai ”Ihanaa äiti, kun pidän minut hengissä.” Mikäs se suloisempaa!

Perinteisessä lapsiperheessä lapsen kirjoittama viesti on yleensä se ainoa ystävänpäivätervehdys, joten sitä on syytä kohdella suurella antaumuksella, jos sen saa!

Tauskille morsian

Tauski on lehtitietojen mukaan uuden morsiamen tarpeessa. Tauskin seuraavan morsiamen tulisi olla varakas eikä veteraanipissis. Sillä välillä, kun maamme rikkaimmisto vielä pysyttelee hiljaa aikeistaan Tauskin suhteen, Huono Äiti haluaa esitellä tilanteeseen väliaikaisen helpotuksen: harjoitusvaimon! Harjoitusvaimo on ihmisen kokoinen nukke, jonka kanssa voi tehdä kaikkea sitä, mitä vaimon kanssa on tapana tehdä. Harjoitusvaimo on aito kiinalainen muovituote, jossa tulee jatkuvana lisävarusteena mahtava mykkäkouluominaisuus! Miten mieletön juttu ihan kaikille tauskeille: ei koskaan enää nalkutusta, vaikka isäntä itse käyttäytyisi ihan miten veteraanipissiksenä hyvänsä!

Tauski

Lue myös:

Huonon Äidin Viikoittaiset: Nyt on pakko haluta! Huonon Äidin Viikoittaiset: Hääsesongin hittituotteet, epäkorrektit keksit ja nelikymppisten paluu Huonon Äidin Viikoittaiset: Kohtukonsultaatio, karvareuhkan uusi tuleminen ja äidin uhmaikä

Lisää huonoutta täällä!

X